Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

mala_suczkaa

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
Awatar użytkownika
LandLord

Re: mala_suczkaa

Post autor: LandLord » śr maja 13, 2020 7:10 pm

Nie wiem odnośnie Landlorda przez małe l, takowego tu nie spotkałem, jednak LandLord przez duże L występuje w jednej osobie i o nikim źle nie pisze, co najwyżej sprowadza do parteru forumowych chamów. Forumowego chama, czy też chamkę podszywającą się pod faceta łatwo poznać po następujących cechach :
1) konto zakładane jest tego samego dnia (lub parę dni wcześniej) zanim wypuści z niego hurtem serię chamskich komentarzy, zwykle o innych dziewczynach.
2) zwykle obelgi nawiązują do kupy
3) bardzo prymitywne słownictwo
4) atakuje tych, którzy mają odmienne zdanie

Osobiście podejrzewam jakąś frustratkę, która nie może się przebić, więc próbuje obsmarowywać konkurentki. Możliwe, że za część takich ataków odpowiadają gimbusy o mentalności skryby ze szkolnego kibla, smarującego podobne "mądrości" na drzwiach toalety. Możliwe, że mamy też dwa w jednym - jak ten szampon z reklamy : Frustratka o mentalności tępego gimbusa. Nie posiadam bezpośrednich dowodów, a jedynie poszlaki - z obserwacji stylu, często nawiązującego do kupy... Widać co ta osoba = ma w głowie zamiast mózgu :)
Ostatnio zmieniony śr maja 13, 2020 7:19 pm przez LandLord, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
vulture

Post autor: vulture » czw maja 14, 2020 3:40 am

gfjghjhg pisze:
czw maja 14, 2020 12:11 am
Mala_suczkaa nigdy nie robiła scatu a tym bardziej go nie jadła.
KiciaNiunia, widzę, że z Tobą jest coraz gorzej...
Piszesz już o sobie w trzeciej osobie...
Gubisz się w tym kim naprawdę jesteś...?

Awatar użytkownika
LandLord

Post autor: LandLord » czw maja 14, 2020 12:55 pm

No ten wątek zdobywa puchar dla największego pojeba tygodnia. W końcu już nie wiem czy autor(ka) chciała dopiec tej suczce z kupą, czy zrobić jej reklamę i kogo chce zaatakować.

Chyba faktycznie autorka ma zaburzenia świadomości - podobno HIV może powodować zapalenie mózgu, które prowadzi do takich objawów jak wykazuje autorka. Pora zacząć łykać tabletki...

Wciąż nie wyjaśniła jakim cudem adminy zbanowały wszystkie konta pod które rzekomo miał poszywać się LandLord na jej transmisji, oprócz tego głównego - LandLord. Kiedyś też zarzucała, że ja, Vulture i oko_rozwarte_szeroko są tą samą osobą... LOL!

A ja wciąż nie kojarzę osoby - koledzy wspominali o tej jakiejś tam kici niuni etc... ale ja zupełnie nie przypominam sobie jej z pokazów, ani żeby taka osoba choćby przykuła mój wzrok miniaturką w galerii SU. Napisz biedaczyno kiedy będziesz nadawała, to może w końcu wejdę zobaczyć czy jesteś faktycznie tak walnięta jak sugeruje Vulture / Kierownik Piwnicy i inni. W sumie, trochę szaleństwa u kobiety może być wskazane, powie wam to każdy, kto był w związku z księgową. ;)

_______________________________________________________________________________________
Dla uważnych :
mala_suczkaa
malaa_suckaa konto utworzone maja 14, 2020
Ostatnio zmieniony czw maja 14, 2020 1:04 pm przez LandLord, łącznie zmieniany 1 raz.

MlodaCipcia

Post autor: MlodaCipcia » czw maja 14, 2020 12:59 pm

Niestety jest tu takich więcej panów uprzykrzających życie dziewczynom . Można się pocieszyć ze to faceci bez jakiegokolwiek życia sexualnego...nie przejmuj sie

Awatar użytkownika
LandLord

Post autor: LandLord » czw maja 14, 2020 1:45 pm

vulture pisze:
czw maja 14, 2020 3:40 am
gfjghjhg pisze:
Vulture, zerkniesz czy mala_suczkaa to ta sama osoba co KiciaNiunia etc...
Bo właśnie nadawała i wszedłem na jej transmisję, żeby dać jej znać, że tutaj na forum ktoś założył jej temat i żeby albo sama wypowiedziała się, albo zawnioskowała o skasowanie - jak zwykle napisałem w sposób cywilizowany i kulturalny - ta natomiast gdy tylko wróciła przed kompa i zobaczyła mojego posta natychmiast mnie zbanowała. Dziwne zachowanie gdyby mnie nie znała (ja jej zupełnie nie kojarzyłem) stąd zastanawiam się czy to nie ta sama szurnięta o której pisałeś. Ja właśnie nie kojarzę tej osoby, oprócz tych jej powalonych postów z forum spod różnych nicków. Ewentualnie opisz wygląd tej KiciaNiunia

Awatar użytkownika
vulture

Post autor: vulture » czw maja 14, 2020 2:08 pm

LandLord pisze:
czw maja 14, 2020 1:45 pm
vulture pisze:
czw maja 14, 2020 3:40 am
gfjghjhg pisze:
Vulture, zerkniesz czy mala_suczkaa to ta sama osoba co KiciaNiunia etc...
Bo właśnie nadawała i wszedłem na jej transmisję, żeby dać jej znać, że tutaj na forum ktoś założył jej temat i żeby albo sama wypowiedziała się, albo zawnioskowała o skasowanie - jak zwykle napisałem w sposób cywilizowany i kulturalny - ta natomiast gdy tylko wróciła przed kompa i zobaczyła mojego posta natychmiast mnie zbanowała. Dziwne zachowanie gdyby mnie nie znała (ja jej zupełnie nie kojarzyłem) stąd zastanawiam się czy to nie ta sama szurnięta o której pisałeś. Ja właśnie nie kojarzę tej osoby, oprócz tych jej powalonych postów z forum spod różnych nicków. Ewentualnie opisz wygląd tej KiciaNiunia
Lordzie...
KiciaNiunia, Mala_24, gfjghjhg, mala_suczkaa (to tylko cztery z jej dziesiątek nicków)...
Dziewczyna transmituje tu z przerwami od ładnych kilku lat...
Przez ostatni rok dała się poznać jako naczelna hejterka ShowUp.tv...
Obraża widzów (co nie jest takie dziwne), ale obraża też inne transmitujące dziewczyny twierdząc, że jest lepsza od nich pod każdym względem...
Jest ładniejsza, mądrzejsza, a tak w ogóle wszystkie inne to są "kurwy"...
Dziewczyna wrzuciła kilkukrotnie dane swojego byłego na forum...

Nie przyzwyczajaj się do nicku mala_suczkaa, bo za jakiś czas go zmieni...

Jak ją opisać...
Blondynka o przecientnej urodzie (trochę zapuszczona, ale to tylko moja opinia)...
Ostatnio często nadaje leżąc w łóżku...
Bardzo łatwo poznać ją po jakości jej transmisji, a właściwie braku jakości...
Dziewczyna twierdzi, że zarabia kilka tysięcy złotych dziennie, najlepiej na ShowUp.tv (niech zarabia, ja każdemu życzę żeby zarabiał jak najwięcej za swoją pracę) do transmisji używa telefonu który pamięta jeszcze rządy PO/PSL...

Pozdrawiam cieplutko i życzę pięknego dnia...

Awatar użytkownika
LandLord

Post autor: LandLord » czw maja 14, 2020 5:14 pm

vulture pisze:
czw maja 14, 2020 2:08 pm

Blondynka o przecientnej urodzie (trochę zapuszczona, ale to tylko moja opinia)...
Dzięki Vulture za potwierdzenie hipotezy :)

No to ta co mnie zbanowała, gdy tylko wróciła na łóżko. Tak podejrzewałem, bo normalna, która by mnie nie kojarzyła, nie powinna tak zareagować po tym co jej napisałem.
Taka pulchnawa blondyna, nie mój typ, chociaż oczy ma ładne. Niestety ciągle jakaś taka jakby smutna, znudzona.

Posiedziałem chwilę niezalogowany, z ciekawości, gdy nadawała jako mala_suczkaa. Nic się nie działo, miała być grupowa o 17:20. Leżała, drapała się po ręce, głowa wypadała jaj co chwilę poza kadr, ktoś tam pytał czy są jacyś inni chętni na grupową i czy będzie, ona mu odpowiadała znsmętnie jakby była w głębokiej depresji. Dziwi mnie, że ktokolwiek wchodzi na takie transmisje, ale była ponad setka. Chyba tylko jacyś łowcy nowości, którzy wchodzą gdy tylko zobaczą nowy nick. Gdy dziewczyna co chwilę zmienia nick, to nawet nie wyrobi sobie żadnej renomy, żadnych stałych klientów. W każdym razie ciekawie było zobaczyć buźkę stojącą za tym postami na SU :)).

Wnioskując po tym co ona tutaj pisze, faktycznie musi mieć niezłego pierdolca :)) Chociaż ja już czasami gubię się kto jest kim - ale w sumie lata mi to :)
Ważne, że czasami bywa tutaj wesoło. Ponadto wariaci dodają kolorytu do życia - byłoby cholernie nudno, gdyby każdy miał mentalność i fantazję księgowego.

Na tym innym forum założyłem konto pod tym samym nickiem, ale prawie tam nie zaglądałem. Tylko wtedy raz po założeniu.
Czekam aż ten tutaj SU mi się w końcu znudzi, szkoda mi trochę czasu, żeby wkręcać się w kolejne pogaduszki.
Tutaj zwykle siadam, kiedy zmęczę się robotą.

CucumberKing

Post autor: CucumberKing » czw maja 14, 2020 9:23 pm

Mala_suczkaa, jedna dziewczyna mówi, że jest lepsza od ciebie we wszystkim, że jest ładniejsza i mądrzejsza jej nick to slodziutka_forever987.

Awatar użytkownika
LandLord

Post autor: LandLord » czw maja 14, 2020 10:00 pm

CucumberKing pisze:
czw maja 14, 2020 9:23 pm
Mala_suczkaa, jedna dziewczyna mówi, że jest lepsza od ciebie we wszystkim, że jest ładniejsza i mądrzejsza jej nick to slodziutka_forever987.
No, no ! Aż wszedłem z ciekawości do tej słodziutkiej - faktycznie kosmos !
Transmisja jak ze stacji kosmicznej Salut z porucznikiem Hermaszewskim.
XD i taka milutka i dowcipna jak ekspedientka z Delikatesów Społem z epoki późnego Gierka XD
Prawdziwy Old School ! XD

CucumberKing

Post autor: CucumberKing » pt maja 22, 2020 1:08 am

Spasła się strasznie, wczoraj na miniaturce pokazała się w bieliźnie i wyglądało to obrzydliwie. Siedzenie w domu na dupie przez 24 godziny jej nie służy

ODPOWIEDZ