kitty22/WredotaKitty/Lukrecja200
-
Re: kitty22/WredotaKitty/Lukrecja200
I gowno wiecie bo ma priv tylko odbierze go później. Ale wy i te wasze gdybanie;)
-
ktoś tu się zdenerwował widzę prawda i oczy kole :) dawno cię nie było zauważyłem że chyba masz nowego lusha trzeba było pewnie poczekać na przesyłkę zaś kolejny wydatek i żetony zbieramy dalej na maje nie licz a jeśli ktoś da trudno ja bym się zastanowił na panów miejscu a i tak wszystko za free pokazuje :)
-
Czemu mnie teraz nie banujesz bo nie znasz nowego nicku uwaga panowie lepiej się zastanowić co się robi bo będzie ban a żetony lepiej komu innemu
-
Mogę pisać do woli nic mi nie zrobisz po to jest forum chyba że znajomi mają się dowiedzieć co robisz :)
-
Dla was wszystkie to zetoniary a wy jesteście koniotrzepy;) zawsze pomocny widzę chodzisz i uprzykrzasz dziewczynom życie na su pumcia, lukrecja i parę innych;) ;) radze uważać bo wstawiając wcześniejsze zdjęcie twarzy nie jesteś anonimowy. A ktoś może się wkurwic i się zemścić;) a najśmieszniejsze jest to ze chudy i zawsze pomocny maja te same IP z Bytowa dziwne nie;) koleś siedzi i sam ze sobą wypisuje na inne łaski smutne... wkurwiaj nas dalej to tak ci banem zakurwia ze śniadanie z dzieciństwa ci się odbije;)
Ostatnio zmieniony czw maja 14, 2020 12:53 pm przez MlodaCipcia, łącznie zmieniany 1 raz.