Hmmm, dziewczyna niby myli Cię ze swoim byłym, przeprasza za pomyłkę...A Ty, zamiast przyjąć przeprosiny i zapomnieć o sprawie, wszczynasz awanturę... W innym temacie szukasz "sposobów na banowanie użytkownika"...Dziwne to wszystko ;)
kitty22/WredotaKitty/Lukrecja200
Re: kitty22/WredotaKitty/Lukrecja200
Hmmm, dziewczyna niby myli Cię ze swoim byłym, przeprasza za pomyłkę...A Ty, zamiast przyjąć przeprosiny i zapomnieć o sprawie, wszczynasz awanturę... W innym temacie szukasz "sposobów na banowanie użytkownika"...Dziwne to wszystko ;)
-
hadoken dziękuję. Właśnie dostałam wiadomość od dziewczyny z su ze ten zawsze pomocny to jakiś dziwny człowiek widzę nie tylko do mnie ma problem. Facet ma chyba nie ma swojego życia i msci się na wszystkich do okola. Sama widzę że szuka pretekstu tylko żeby napisać do moderatora zeby mnie zbanowali. To co on robi we wiadomościach to chore , gnębi mnie i straszy za co za zwykla pomylke???? Za to ze grzecznie przeprosilam???
-
no proszę jak się lukrecja200 nam tu rozpisuje jak jej nie było była cisza a teraz ? wiem że tak jest dobrze o sobie poczytać co inni piszą :) jeśli chodzi o negatywne opinie to chyba bije tu wszystkie na głowe coś w tym chyba jest czyja będzie racja jest już ponad 3 tys odsłon dużo ludzi to czyta i już mają wyrobioną opinię co do niej a zwłaszcza te ostatnie no bo jak tak można brać kogoś za kogoś innego no bez komentarza to zostawie
-
Pisz co chcesz ja juz mam dość. Dalsza konwersacja nie ma sensu. Co nie napisze to ty mnie atakujesz. Życzę szczęścia i możecie pisać o mnie co wam się podoba. Życzę miłego wieczoru.
-
Hahaha. Zawsze pomocny chyba sperma do mózgu ci doszła i przez to myśleć nie możesz;) chodzą słuchy że facet daje parę zet i ma ogromne wymagania na priv zresztą miałeś wcześniej inny nik . Daj dziewczynie spokoj zwal konia albo może znajdz realna dziewczynę;)
-
widzę że lukrecja200 szuka pomocy gdzie tylko się da :) muszę przyznać że ma tupet pisać o mnie gdzie indziej :( ja ciebie nie znam i niech tak zostanie ok ?MlodaCipcia pisze: ↑pt maja 08, 2020 10:59 pmHahaha. Zawsze pomocny chyba sperma do mózgu ci doszła i przez to myśleć nie możesz;) chodzą słuchy że facet daje parę zet i ma ogromne wymagania na priv zresztą miałeś wcześniej inny nik . Daj dziewczynie spokoj zwal konia albo może znajdz realna dziewczynę;)
-
Hahaha:) oj znamy się Panie A. Wiec nie pieprz glupot;) jak się chodziło do mnie na priv pod innym nikiem ;) nie znam lukrecji ale pisze co wiem ze jesteś jakiś nie teges:)
-
A jednak się pojawiła z tym samym show co zawsze długo coś jej nie było
-
Chłopak się starał dziś rzucał sam żetony a priv nie dostał ładnie go zrobiła poszła z kim innym
-
Rzadko tu jestem dziś wpadłem i żal mi chłopaka było bo na jej transmisji zrobił sam cały ceł a nawet priv nie dostał olała go wolała ustawić komu innemu i z nim pójść dołączę się do opinii nie polecam jej transmisji może olać każdego z nas