wiesz zaprosiłem sąsiada i sąsiadkę na grilla :) pasuje ?Lukrecja200 pisze: ↑sob maja 02, 2020 8:40 amChudy wez się swoją dupa zajmij i ty sobie sąsiada wez ;)
kitty22/WredotaKitty/Lukrecja200
-
Re: kitty22/WredotaKitty/Lukrecja200
-
Chudy masz jakiś problem do mnie ? Bo widzę że strasznie ci przeszkadza moja obecność tutaj
-
witam nie będę się rozpisywał na jej temat bo widzę że już dużo zostało napisane co pokazuje jaką jest kobietą bardzo negatywną niestety :( mnie 3 dni temu wzięła za kogoś innego ( nie wiem co ma w głowie ) jak to czytałem myślałem że piszę do swojego byłego chłopka może to celowe działanie z jej strony może szuka miłości ( to nie ten portal ) a więc panowie uważajcie na nią bo może też na nią traficie nie polecam żetony od was dla niej to już wasza sprawa pozdrawiam
-
domyślam się że nie będzie komentarza z jej strony bo i po co ( napisała mi że pomyłki się zdarzają ) ale brać mnie za kogoś innego to duża pomyłka :( trzeba było się najpierw zastanowić a potem wypisywać mi głupoty :( z tego co widzę ma dużo odsłon na tym forum ) a więc ponowie powiem jeszcze raz bo wiem że czytacie nie dajcie się nabrać żetony lepiej wydać gdzie indziej :)_zawsze_pomocny_1 pisze: ↑śr maja 06, 2020 9:18 pmwitam nie będę się rozpisywał na jej temat bo widzę że już dużo zostało napisane co pokazuje jaką jest kobietą bardzo negatywną niestety :( mnie 3 dni temu wzięła za kogoś innego ( nie wiem co ma w głowie ) jak to czytałem myślałem że piszę do swojego byłego chłopka może to celowe działanie z jej strony może szuka miłości ( to nie ten portal ) a więc panowie uważajcie na nią bo może też na nią traficie nie polecam żetony od was dla niej to już wasza sprawa pozdrawiam
-
Powiem tak. Przestań wypisywać mi wiadomości na su. Jesteś bardzo mściwym człowiekiem współczuję. Napisalam do Ciebie bo się pomyliłam myślałam że jesteś kimś innym to zwykly błąd. A ty chodzisz i mnie gnebisz. Napisalam ze Cie przepraszam za pomyłkę a ty chodzisz i robisz gowno burze. Przestałam do Ciebie pisac a ty robisz to dalej po co? Sprawia Ci to radość. ? Ze ktoś się pomylił ze ktoś za kimś teskni? Jesteś bez serca szukasz tylko okazji żeby kogoś gnębić. Nie będę Cie w kółko przepraszac i tak zrobiłam to parę razy. Przestań do mnie pisac i juz drążyć ten temat .
-
Widzę że jest tu jakaś wojna :) dobrze jej nie daj sobie w kaszę dmuchać
-
Wczoraj szpital kroplówka i dziś rano już na SU