Brzydkie_KaczAtko
-
Chyba jednak nie wystarczy być ładna, rzadko do niej zaglądam bo mam wrażenie, że się zmusza do bycia na su.
Może zamiast trzepać całymi dniami ten twój biały koktail na transmisjach zajmij się czymś kreatywnym?whitecoctail pisze: ↑pn kwie 13, 2020 12:55 pmChyba jednak nie wystarczy być ładna, rzadko do niej zaglądam bo mam wrażenie, że się zmusza do bycia na su.
Współczuję twojej matce, że poświęciła 20 lat życia na urodzenie syna i opiekę, a ta teraz synek trwoni kasę i nasienie na żetoniary, które potem hejtuje...
-
Rencisto to twoja jedyna rozrywka tak samo jak to forum. Nigdzie nie napisałem, że w ogóle wydaje żetony na su, za to ty ciągle piszesz opinie na temat gołych dziewczyn, których ponoć nie oglądasz, idź się połóż to może już się nie obudzisz i będzie spokój, jesteś w grupie ryzyka dziadu pamiętaj.LandLord pisze: ↑pn kwie 13, 2020 4:15 pmMoże zamiast trzepać całymi dniami ten twój biały koktail na transmisjach zajmij się czymś kreatywnym?whitecoctail pisze: ↑pn kwie 13, 2020 12:55 pmChyba jednak nie wystarczy być ładna, rzadko do niej zaglądam bo mam wrażenie, że się zmusza do bycia na su.
Współczuję twojej matce, że poświęciła 20 lat życia na urodzenie syna i opiekę, a ta teraz synek trwoni kasę i nasienie na żetoniary, które potem hejtuje...
A co to twoja mamusia myśli o tym, że jej synek całymi dniami troluje/hejtuje na forum z gołymi dupami?
Jest dumna, jak Annpearl ze swojej córy? Że synek poszedł w ślady mamusi ?
Czy może mamusi już dawno nie ma, bo te 70 lat, podobnie jak zainteresowanie pedofilią, to twoje cechy, które przypisujesz innym ?
Chociaż wątpliwe żeby 70 latek potrafił posługiwać się komputerem.
Gdybym miał zawyrokować coś na twój temat, dałbym ci naście lat,
ewentualnie góra 30 lat, ale przy niepełnym wykształceniu średnim, ewentualnie jakaś dupiata zawodówka ( coś jak cukiernik rafatus )
Jest też opcja, że jesteś jakaś sfrustrowaną babą, która hejtuje atrakcyjne laski. Twoje posty, to głownie opluwanie dziewczyn + zabawy ze mną :)
Może jakaś wredna zazdrośnica.
Jednak za mało danych żeby powiedzieć coś konkretnego z duża doza prawdopodobieństwa.
:))
Ostatnio zmieniony pn kwie 13, 2020 6:19 pm przez LandLord, łącznie zmieniany 1 raz.
-
To, że nazywam cię po imieniu nie znaczy, że interesuje mnie pedofilia, nie tylko ja ci to napisałem, podniecasz się 13/16-latkami więc się nie dziw stary popaprańcu. Jestem od ciebie młodszy więcej niż o połowę twojego wieku i w przeciwieństwie do ciebie rencisto nie mieszkam z matką, o ile twoja jeszcze żyje patrząc na twój wiek to wątpię. Tobie nic nie trzeba przypisywać sam siebie opisujesz jako zoofila i pedała. Twoje zaburzenia psychiczne są tak rozległe, że nie chce mi się ich wszystkich nawet wypisywać. Nudzi się na tej rencie strasznie skoro przesiadywanie na forum to dla ciebie rozrywka.LandLord pisze: ↑pn kwie 13, 2020 6:10 pmA co to twoja mamusia myśli o tym, że jej synek całymi dniami troluje/hejtuje na forum z gołymi dupami?
Jest dumna, jak Annpearl ze swojej córy? Że synek poszedł w ślady mamusi ?
Czy może mamusi już dawno nie ma, bo te 70 lat, podobnie jak zainteresowanie pedofilią, to twoje cechy, które przypisujesz innym ?
:))
Skąd możesz wiedzieć ile mam lat , żeby stwierdzić, że masz o połowę mniej ?
Bez muzgi to jesteś ty bo piszesz bzdury.
Nie znam dziewczyny bo nasza znajomość trwała chwilę miala problem z kamerą chciałem jej to pomóc nawet napisałem co zrobić itd. I dostałem bana ale to jak była na pierwszym koncie.
Statystycznie dostaje ban tylko od tych co mnie nie znają a jak jest jakiś problem z kamerą i nieraz są to ban od kiedy jest forum to zazwyczaj osoba chce pomocy i uporać się z problemem. Zawsze można napisać pw do mnie i opisać problem lub na forum to opisać w dziale technicznym.
Teraz siedziałem ostatnio u niej i nie jest to bezmuzga osoba jak piszesz temat był o motoryzacji itd no nie jedna osoba nie ma pojęcia co z czym itd.
Dużo się zmieniła ta dziewczyna kiedyś a teraz nawet mnie nie pamiętała bo i nie poznała to i nie dała bana jak kiedyś.
Ciekawie prowadziła trasmisje i była grzeczna dla ludzi.
Nie znam dziewczyny bo nasza znajomość trwała chwilę miala problem z kamerą chciałem jej to pomóc nawet napisałem co zrobić itd. I dostałem bana ale to jak była na pierwszym koncie.
Statystycznie dostaje ban tylko od tych co mnie nie znają a jak jest jakiś problem z kamerą i nieraz są to ban od kiedy jest forum to zazwyczaj osoba chce pomocy i uporać się z problemem. Zawsze można napisać pw do mnie i opisać problem lub na forum to opisać w dziale technicznym.
Teraz siedziałem ostatnio u niej i nie jest to bezmuzga osoba jak piszesz temat był o motoryzacji itd no nie jedna osoba nie ma pojęcia co z czym itd.
Dużo się zmieniła ta dziewczyna kiedyś a teraz nawet mnie nie pamiętała bo i nie poznała to i nie dała bana jak kiedyś.
Ciekawie prowadziła trasmisje i była grzeczna dla ludzi.