Szefowa
Re: Szefowa
Laura2600, serio? Jeszcze rozumiem, że nie każdy mężczyzna jest koneserem kobiet plus size i wyraża swoje zdanie bardziej lub mniej wyważone, ale kobieta... ? Do tego transmitująca? No cóż. Niech każdy sam wyciągnie wnioski.
Są gusta i guściki. Mnie osobiście Szefowa specjalnie nigdy nie pociągała, ale też daleko mi do tak radykalnej i całkowicie bezrefleksyjnej opinii by DriverWoman (vel Laura2600). Swoją drogą ów komentarz niezbyt wysublimowany - skonstruowany niemalże na poziomie ucznia klasy 4. szkoły podstawowej. Oj Laurka, Laurka... :)
I za co uwielbiamy Szefową??
Za to jaki dystans ma i luz do siebie samej nawet czytając tutaj takie nieogarnięte i bezsensowne komentarze, które tak naprawdę nic nie wnoszą. A ludzie, którzy je piszą robią to tylko z powodu że im w życiu coś się nie udało. Poza tym o gustach się nie dyskutuje, każdy ma własny :)
Pozdrawiam i do zobaczenia na transmisji.
Za to jaki dystans ma i luz do siebie samej nawet czytając tutaj takie nieogarnięte i bezsensowne komentarze, które tak naprawdę nic nie wnoszą. A ludzie, którzy je piszą robią to tylko z powodu że im w życiu coś się nie udało. Poza tym o gustach się nie dyskutuje, każdy ma własny :)
Pozdrawiam i do zobaczenia na transmisji.
-
Co wy w ogóle piszecie? z której strony ta dziewczyna ma nadwagę ?! Jak można pisać takie brednie ! Jak to czytam to mi się aż nóż w kieszeni otwiera... W ogóle szlag mnie trafia jak hejtuje się kobiety ze względu na ich figurę !