Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

PulchnaKluseczka

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
Ghost_Rider1

Re: PulchnaKluseczka

Post autor: Ghost_Rider1 » wt mar 31, 2020 7:31 pm

gryfno frelka całkiem fajna sympatyczna i miła

Janusz86

Post autor: Janusz86 » wt mar 31, 2020 8:40 pm

Miła, wesoła dziewczyna ze Śląska. Polecam privy u Niej, nie sposób się na nich nudzić. Polecam spróbować samemu.

brodacz77

Post autor: brodacz77 » śr kwie 01, 2020 9:00 am

bardzo fajna dziewczyna można pogadać i jest bardzo szczera. Trochę zwariowana i ma swoje marzenia :)

Macio33

Post autor: Macio33 » śr kwie 01, 2020 9:36 am

Hmmmm... Trafilem przypadkiem do niej,ale nie żałuje mimo wszystko fajne doznania. Poważna,dojrzała ślązaczka z poczuciem humoru, do tańca, do różańca , do sexu i dowcipu. Warto wejść by zostać na dłużej !!!!!

IsaDora85

Post autor: IsaDora85 » śr kwie 01, 2020 11:11 am

Prawdomowna to że zaczelam na forum jej temat że jestem fajna dziolcha to prawda!Ja nie robie fejowych kont żeby dawac super komentarze kluseczce!Są osoby co lubią ją za to kim jest i jaka jest widocznie faceci lubią ją za to jaka jest! Więc nie obrażaj jej wyglodu!Popatsz na siebie jak wyglodasz po 1!Bo wiedze tylko osoby którą są zawistne i zazdrosne hejtują tutaj inne laski żeby się dowartościowac! Zanim coś napiszesz to pomysl 2 razy!

prawdomowna

Post autor: prawdomowna » śr kwie 01, 2020 11:24 am

IsaDora85 pisze:
śr kwie 01, 2020 11:11 am
Prawdomowna to że zaczelam na forum jej temat że jestem fajna dziolcha to prawda!Ja nie robie fejowych kont żeby dawac super komentarze kluseczce!Są osoby co lubią ją za to kim jest i jaka jest widocznie faceci lubią ją za to jaka jest! Więc nie obrażaj jej wyglodu!Popatsz na siebie jak wyglodasz po 1!Bo wiedze tylko osoby którą są zawistne i zazdrosne hejtują tutaj inne laski żeby się dowartościowac! Zanim coś napiszesz to pomysl 2 razy!
Ja jej nie obrażam. Przecież jest gruba, tłusta, waży ponad 150 kilo i wygląda jak wygląda, więc gdzie tu obraza? Może jest paru desperatów, których jarają takie wieloryby, ale więszkość na nią nie spojrzy - no nie oszukujmy się i nie czarujmy, bo wiadomo jak jest ;)

IsaDora85

Post autor: IsaDora85 » śr kwie 01, 2020 11:34 am

No własnie że ją obrażasz piszesz że jest tłusta i wieloryb więc samo sobie zapszeczasz tym co piszesz!I skoncz hejtowac !Jak ci się nudzi w domu to chyc sie roboty!

prawdomowna

Post autor: prawdomowna » śr kwie 01, 2020 11:36 am

A nie jest gruba i tłusta? Może według Ciebie jest szczupła?

PulchnaKluseczka

Post autor: PulchnaKluseczka » śr kwie 01, 2020 12:05 pm

prawdomowna pisze:
śr kwie 01, 2020 10:08 am
Prawda jest taka, że laska jest tłustą świnią ważącą minumum 150-160 kilo, która sama lub z koleżanką(IsaDora85) pod różnymi nickami pisze sobie bardzo pochlebne komentarze. Zdrowy i normalny facet nigdy na nią nie spojrzy pod kątem sexualnym i nie będzie zachwalał takiego wieloryba. NIGDY! Laska jest tak zakompleksiona, że postanowiła się poczuć jak dziewczyny z pierwszych rzędów robiąc szum wokół swojej osoby i szcztuczny fejm żeby się lepiej poczuć. Ty weż się tłuściocho za dietę i ćwiczenia, a nie szukasz taniej sensacji dla paru groszy.
Witam cię bardzo serdecznie w ten piękny słoneczny środowy dzień :)
Widzę że od rana humor dopisuje i że tryskasz energią jest mi miło z tego powodu że taka osoba jak ty może wyrazić swoją jakże zasnął opinie na forum :D
Oczywiście Masz całkowitą rację i przyznaję ci ją 2 lata temu ważyłam 151 kg więc gratulacje spóźniłeś się z twoją opinią jeśli chodzi o wagę o 2 lata ale gratuluję spostrzegawczości !

jeśli chodzi o komentarze nigdy sama nie napisałam sobie żadnego bo ja nie muszę tego robić po co mi to zawsze możesz mnie zgłosić i Niech sprawdzą skąd są wysyłane komentarze przecież jest to możliwe jak najbardziej Masz do tego prawo i nawet ja sama mogę założyć taki wątek my to sprawdzili tutaj nie ma najmniejszego problemu kochana kobietko bądź mężczyzno bo jak wiadomo Dzisiaj Ona to on lub on to ona nie wiadomo do końca Z kim piszesz :D

I fakt faktem moja droga lub mój drogi nie jestem bardzo atrakcyjna gdyż nie inwestuje w sobie różnych zastrzyków by wypełnić usta lub chirurgicznie powiększyć piersi itp itd Jestem zwykłą normalną dziewczyną i mi z tym bardzo dobrze przede wszystkim jestem osobą naturalną i zawsze jestem sobą i to jest to co ludzie którzy mnie odwiedzają na moich priv czy na transmisji ogólnej we mnie lubią to że ktoś mi napisze że super mu się ze mną rozmawia że mam Fajny uśmiech że jestem równa kobita jest o wiele bardziej cenniejsze niż ktoś mi napisze że mam fajną dupę czy cycki aczkolwiek tak jest lubię swoją dupę i cycki Mam nadzieję że ty też swoje lubisz :)

Nie robię sobie szumu wokół siebie bo gdyby tak było to dzisiaj na kamerce siedziałabym na go robiła bym Transmisje z lasu z wycieczki itp itd zrobiłabym wszystko by się wybić gdyby mi na tym zależało ale na tym mi nie zależy Dlaczego Dlatego że ja wolę mieć wokół siebie kilka fajnych osób szczerych osób w stosunku do mnie którzy lubią przebywać ze mną na transmisji i jest i miło i fajnie niż masę innych osób które tylko będą sobie patrzeć i będą cicho !!!

Jest mi bardzo miło że troszczysz się o moje zdrowie i napiszę ci na koniec że owszem jestem na diecie od stycznia udało mi się już zgubić 8 kg Mam nadzieję że do czerwca zgubię kolejne 20 :*

A więc Życzę ci przyjemnej środy Niech czas mnie błogo i pięknie i niech będzie cudnie ściskam tulę i całuję twoja pulchna kluseczka :*

prawdomowna

Post autor: prawdomowna » śr kwie 01, 2020 12:36 pm

Nie ośmieszaj się. To wszystko brzmi jak tłumacze się, a wiadomo kto się tłumaczy. Siedzisz na tym portalu ze 2 lata i nikt nigdy cię na forum nie komentował, aż tu nagle wysyp pozytywnych komentarzy. Nawet TOP laskom nie przybywa w takim tempie opinii i to pozytywnych. Masz ludzi za idiotów którzy to czytają, że nagle "komentujący" na SU stwierdzili że tłusta świnia z trzema podbródkami, z wagą ponad 100 kilo i lejącym się tłuszczem to jest ideał laski, o którym zawsze marzyli i muszą się tym podzielić z całym światem na tym forum?

ODPOWIEDZ