Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

_CuteLady_

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
Milka2

Re: _CuteLady_

Post autor: Milka2 » ndz mar 22, 2020 1:30 pm

LandLord pisze:
ndz mar 22, 2020 1:27 pm
Milka2 pisze:
ndz mar 22, 2020 1:17 pm
Hebefilia to też pociąg do dzieci do 15 r. życia i można spokojnie nazywać taką osobę pedofilem.
Pewnie, że można. Tak samo jak można kapibarę nazywać rybą. No bo kto zabroni ?
W takim razie, skoro _CuteLady_ wygląda na czternastkę, a mimo to prowadzi pokazy, deprawujące młodzież, należy ją zamknąć w lochach i solidnie przykuć łańcuchami, przynajmniej do czasu publicznej egzekucji ;)
Niech transmituje, mnóstwo dorosłych kobiet ma niedorozwój bioder i piersi oraz brak talii, osobiście nie wiem jak wygląda CuteLady bo widocznie nie przyciągnęła mojej uwagi. Jesteś pedofilem to, że ktoś podzielił określenia na etapy rozwoju dzieci nic nie zmienia. To jest tylko rozszerzenie nazwy pedofilia.

Milka2

Post autor: Milka2 » ndz mar 22, 2020 1:35 pm

Pedofile maja swoje środowisko, spotykają się w różnych miejscach, chociażby na wyspach pedofilskich i tam są dzieci do 20 r. życia. Więc jak widzisz to nie są tylko 12-letnie dziewczynki.

Awatar użytkownika
LandLord

Post autor: LandLord » ndz mar 22, 2020 2:07 pm

Milka2 pisze:
ndz mar 22, 2020 1:17 pm
Jeśli kręci cię wiek czyli to 14 lat to jak najbardziej jesteś pedofilem W pedofili bardziej chodzi o pociąg do wieku a nie figury.
Zgodnie z twoją definicją pedofilii, za cholerę nie jestem pedofilem, bo zupełnie nie ruszają mnie grube czternastki wyglądające jak stare baby (podobnie jak 12 i 20 letnie dzieci), za to 23 latki o figurze 14 latek, takie jak _CuteLady_ owszem ruszają mnie trochę*. Jednak sama twierdzisz, że fakt, iż _CuteLady_ ma figurę nastolatki o niczym nie świadczy, bo niektóre stare baby tak po prostu mają (cierpią na niedorozwój bioder)

Więc precyzuję :

Kręcą mnie stare szczupłe baby o wąskich biodrach
Nie kręcą mnie nieletnie grube kluchy o szerokich dupach i zwisajacych brzuchach (nawet jeśli mają same piątki na świadectwie i misia)

* Ponadto lubię owłosione cipska, a łyse jakoś mnie nie pociągają (niezależnie czy takie co jeszcze nie zarosły, czy takie z których zarost brutalnie zerwano)
Poradź mi jak w związku z powyższym mógłbym zostać pedofilem.
Proszę o pomoc, bo widzę, że jesteś ekspertem w tematyce 20 letnich dzieci.
Rzadko trafiam na specjalistów twojej klasy.

PS. Tak z ciekawości, skąd wiesz o tych pedofilskich wyspach z 20 letnimi dziećmi ? Byłaś tam kiedyś, czy jak ? W jaki sposób odróżnia się takie 20 letnie dzieci od 18 letnich dorosłych prowadzących na SU pokazy dla gimbazy ? Mierząc im biodra, czy jak ? Wybacz, że tyle pytań, ale po prostu jestem olśniony, twoją wiedzą w temacie.

Milka2

Post autor: Milka2 » ndz mar 22, 2020 2:46 pm

"Kręcą mnie stare szczupłe baby o wąskich biodrach
Nie kręcą mnie nieletnie grube kluchy o szerokich dupach i zwisajacych brzuchach (nawet jeśli mają same piątki na świadectwie i misia)." Jesteś pedofilem, bo szerokie biodra mają młode, zdrowe kobiety a one są dla ciebie za stare, wolisz wąskie biodra bo kojarzą ci się z dziećmi.

Awatar użytkownika
LandLord

Post autor: LandLord » ndz mar 22, 2020 3:21 pm

Milka2 pisze:
ndz mar 22, 2020 2:46 pm
Jesteś pedofilem, bo szerokie biodra mają młode, zdrowe kobiety [...] wąskie biodra kojarzą się z dziećmi.
Przecież wcześniej napisałaś : szerokość bioder nie ma znaczenia bo 14-latka moze miec szersze niż 20 latka, która ma po prostu wąskie z natury i już się to nie zmieni

To w końcu jak jest z tymi biodrami? Wąskie są legalne, czy nie legalne ? Można takie wąskie pokazywać?

Nie odpowiedziałaś mi jak mam zostać pedofilem skoro preferuję owłosione bobry. Czy mogę jakoś temu zaradzić ? Ja tak pragnę trafić na tą wyspę o której wspominałaś (tą z 20 letnimi dziećmi)
Proszę, ratuj !

A Ty masz jakie biodra ?

Milka2

Post autor: Milka2 » ndz mar 22, 2020 3:47 pm

Pragniesz trafić bo jesteś pedofilem, wy tak macie, że dla was nawet 6-letnia dziewczynka jest gotowa na sex i ruchanie jej jest normalne bo ona tego pragnie. Nie umiesz czytać ze zrozumieniem bo sperma uderzyła ci do głowy od stulejarstwa. To, że lubisz owłosiene cipy nic nie znaczy bo mogą je mieć kilkuletnie dzieci. Poza tym facet może czuć pociąg seksualny do dorosłych a także do dzieci, chłopców i dziewczynek jeśli jest biseksualny. Ciało nastolatki nigdy nie będzie takie jak u dorosłej kobiety nawet jeśli ma cycki i trochę szersze biodra. Cały czas poruszasz kwestię wieku, że podnieca cię ciało jak u 14-latki, jesteś pedofilem i mam nadzieję, że policja cię namierzy.

LovelyAsshole_never_dies

Post autor: LovelyAsshole_never_dies » ndz mar 22, 2020 5:46 pm

Naprawde mam niezla polewke z tego waszego przekomarzania sie.

Żeby zaognić dyskusje dodam że chyba były juz, nie wiem od jakiegos czasu nie pokazuja sie razem, partner _CuteLady_ (ten to dopiero musi byc Pedofilem) dokonal kiedyś wraz z nią orgie z druga parą transmitowaną na Showupie. Dochodzilo tam nawet do wymiany partnerow i delikatnych aktow damsko-damskich. To dopiero byla pedofilska orgia!

Milka2

Post autor: Milka2 » ndz mar 22, 2020 6:39 pm

Liczba osób spełniających kryteria diagnostyczne dla pedofilii jest trudna do ustalenia. Diagnozie i leczeniu poddawani są głównie sprawcy przestępstw seksualnych wobec małych dzieci. Trudność polega na oszacowaniu liczby osób z zaburzeniem, które spełniają kryteria diagnostyczne, lecz nie weszły w konflikt z prawem lub pomimo popełnienia przestępstwa nie zostały aresztowane.

Według szacunkowych danych pedofilia może dotyczyć do 5% dorosłych mężczyzn[75].

Pojawia się on u dziewczynek pomiędzy 8 a 13 rokiem życia. Skok pokwitaniowy charakteryzuje się widoczną zmianą wzrostu oraz masy ciała. W okresie dojrzewania dziewczynkom zaokrąglają się biodra, a piersi zaczynają rosnąć i zmieniają kształt. Początek rozwoju piersi przypada na okres pomiędzy 9 a 14 rokiem życia. W tym czasie pojawia się także owłosienie łonowe. Jednym z najważniejszych symptomów dojrzewania dziewcząt jest pojawienie się pierwszej miesiączki.Jedne źródła podają, że dojrzewanie dziewczynek rozpoczyna się pomiędzy 10. a 11. rokiem życia. Inne, że pomiędzy 9. a 13. W jeszcze innych można znaleźć podział dojrzewania na okres wczesny i późny. Wedle tego podziału wczesne dojrzewania rozpoczyna się w wieku 11-12 lat, a kończy pomiędzy 14-15 rokiem życia.

MASZ NAPISANE WYRAŹNIE, ŻE DOJRZEWANIE TRWA DO 20 R. ŻYCIA. "Natomiast późne dojrzewanie trwa od 14/15 roku życia do 19/20. Wszystko zależy od tego, jakie zmiany mają świadczyć o tym, że proces dojrzewania się rozpoczął. Jeśli założymy, że symptomem dojrzewania jest pierwsza miesiączka, to z badań wynika, że dziewczynki średnio zaczynają miesiączkować w wieku 12 lat."
Więc jeśli masz powyżej tego wieku i uprawiasz sex z osobą poniżej 21 lat to jesteś pedofilem i podnieca cię pedofilska orgia.

Awatar użytkownika
LandLord

Post autor: LandLord » ndz mar 22, 2020 8:21 pm

Milka2 pisze:
ndz mar 22, 2020 3:47 pm
owłosiene cipy nic nie znaczy bo mogą je mieć kilkuletnie dzieci
Naaaapraaawdę? WOW! A skąd to wiesz?

Awatar użytkownika
LandLord

Post autor: LandLord » ndz mar 22, 2020 8:34 pm

Milka2 pisze:
ndz mar 22, 2020 6:39 pm
symptomem dojrzewania jest pierwsza miesiączka, z badań wynika, że dziewczynki średnio zaczynają miesiączkować w wieku 12 lat.
Wczesne dojrzewanie rozpoczyna się w wieku 11-12 lat, a kończy pomiędzy 14-15 rokiem życia.
Milka2, czyli wg Ciebie można współżyć z wczesno-dojrzałymi 14 latkami, skoro w tym wieku mają już zakończony proces dojrzewania, a ponadto bobra miały ostro owłosionego w wieku paru lat? Dobrze Cię rozumiem? Wtedy nie jest się pedofilem?
Jednak gdy ogląda się 23 latkę o gołej cipce i o wąskich biodrach na wyspie, to wtedy jest się pedofilem?
Chciałbym precyzyjnie zrozumieć, żeby nie poplątać się w zeznaniach, kiedy ta policja mnie złapie.

ODPOWIEDZ