Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

_Erotica_

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
oko_rozwarte_szeroko

Re: _Erotica_

Post autor: oko_rozwarte_szeroko » czw mar 12, 2020 6:42 pm

_Erotica_ pisze:
czw mar 12, 2020 6:10 am
Więc to kobieta?Haha.Wtedy wszystko jest dla mnie jasne,jest po prostu żałosną, straszną nieudaczniczką, która przez rzucanie brudu na inteligentną, piękną i samowystarczalną dziewczynę, taką jak ja, próbuje przynajmniej jakoś utwierdzić się w tym życiu.Zazdrość, to uczucie, które zjada człowieka od środka, mam nadzieję, że to ropucha ją udusi!
Łaaaaał! - Inteligentna, piękna, samowystarczalna i do tego taka skromna :!:
Właśnie poczułam, że coś mnie zaczęło zjadać od środka i dusić.
:geek:

Awatar użytkownika
Desiderium19

Post autor: Desiderium19 » pt mar 13, 2020 11:38 am

_Erotica_ pisze:
czw mar 12, 2020 3:49 pm
NIE JESTEM DZIEWCZYNĄ, SPECJALNIE DLA TAKICH JAK TY MOŻESZ PODAĆ SWOJE IMIĘ I DRUGIE IMIĘ! ALE MASZ PROBLEM Z GŁOWĄ. TWOJA ZAZDROŚĆ JEST TAK WIELKA, ŻE PRZYCHODZISZ NA MOJĄ TRANSMISJĘ I WYLEWASZ GÓWNO TAM I TU!MAM NADZIEJĘ, ŻE WSZYSTKIE TWOJE CZARNE SPRAWY BĘDĄ DLA CIEBIE CZARNĄ RZEKĄ!A TO, ŻE KŁAMIESZ O MNIE, WPAKUJE CIĘ W KŁOPOTY!NIE RÓJ INNEGO DOŁU- DOSTANIESZ TUDU!JESTEM PRZYJACIELEM WIELU MODELI, KOMUNIKUJEMY SIĘ I WSPIERAMY SIĘ NAWZAJEM!ALE TACY JAK TY NIE ZASŁUGUJĄ NA PRZYJAŹŃ ANI MIŁOŚĆ!
Chcesz mi ubliżać po polsku, to chociaż naucz się pisać po polsku :lol:
Pisz więcej tych wypocin o Bogu i mojej zazdrości, to może więcej ludzi wpadnie do Ciebie zobaczyć to nadzwyczajne zjawisko, jakim jesteś... Oh, co ja zrobię, jak wszyscy moi fani mnie porzucą, by oglądać Twoje spazmy :lol:

_Erotica_

Post autor: _Erotica_ » sob mar 14, 2020 11:42 am

Nigdy nie chcę nikogo obrażać. nigdy nie chodzę do innych modelek, żeby się brudzić!nie masz żadnego wychowania,wchodząc do mojego pokoju, pisząc paskudne rzeczy, gdy spogląda na mnie ogromna liczba ludzi, a potem po twoich obelgach oczywiście poszedłeś do bana!bo to sprawiedliwe!i nawet po tym, pani nie uspokoiła się i nadal pisać o mnie kłamstwa już na forum!Prawdopodobnie w twoim życiu nie ma wiele szczęścia i miłości, skoro jesteś tak zazdrosny!spróbuj spojrzeć na świat inaczej w bardziej pokojowym świetle i kontempluj, a nie wylewaj Brud!miłego dnia!na tym ja rozmawiam z wami kończę dla mnie nie jest już zainteresowany komunikowaniem się z Tobą nudne i żmudne!

_Erotica_

Post autor: _Erotica_ » sob mar 14, 2020 11:44 am

jak mówisz, mam skurcze, haha))jesteś po prostu zbyt nudny i ospały, nie masz rodzynki, nie masz charyzmy i szalonej energii, jak się pogodzę) ponieważ nigdy nie będziesz w stanie tego zrobić) tak, kochanie, jestem wyjątkowa!

Awatar użytkownika
BlackMidnightAndrzej_

Post autor: BlackMidnightAndrzej_ » sob mar 14, 2020 1:33 pm

Widac ze dzieki kobietą takim jak erotica Swiat ma szanse odrodzic sie jak Feniks z popioluw. POlacy nie maja sily ani muzguw taka Prawda. Wykupic ze sklepuw papier toaletowy to jest szczyt waszych morzliwosci 💩 💩 💩 💩 Swiatlo pszyjdzie ze Wschodu i tyle w temacie ✊ ✊ ✊
Ostatnio zmieniony sob mar 14, 2020 4:50 pm przez BlackMidnightAndrzej_, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
LandLord

Post autor: LandLord » sob mar 14, 2020 3:16 pm

BlackMidnightAndrzej_ pisze:
sob mar 14, 2020 1:33 pm
Widac ze dzieki kobietą takim jak erotica Swiat ma szanse odrodzic sie jak Feliks z popioluw. POlacy nie maja sily ani muzguw taka Prawda. Wykupic ze sklepuw papier toaletowy to jest szczyt waszych morzliwosci 💩 💩 💩 💩 Swiatlo pszyjdzie ze Wschodu i tyle w temacie ✊ ✊ ✊
Którego Feliksa masz na myśli? Feliksa Dzierżyńskiego ?
Czy jesteś pewien, że twój "muzg" funkcjonuje na pełnym zakresie "morzliwosci" ?
Codziennie światło przychodzi ze wschodu... O świcie.
Cóż w tym szczególnego ?

Awatar użytkownika
BlackMidnightAndrzej_

Post autor: BlackMidnightAndrzej_ » sob mar 14, 2020 4:50 pm

FENIKS NIE UMIESZ CYZTAC

Blade194

Post autor: Blade194 » sob mar 14, 2020 5:09 pm

Dziś wszedłem do tej Pani na transmisję, opcji sterowania lushem nie było. Więc napisałem "Jednak to co o Tobie piszą to prawda, nie działa lush", po sekundzie dostałem bana. Nie pozdrawiam

Awatar użytkownika
Desiderium19

Post autor: Desiderium19 » sob mar 14, 2020 5:10 pm

O panie, nie mogę XD Tyle brudu i tyle kłamstw, bo napisałam, że LUSH jest wyłączony, zginę w czeluściach piekielnych w samotności i bez szczęścia... XDD

_Erotica_

Post autor: _Erotica_ » sob mar 14, 2020 7:13 pm

ludzie!Obudź się!piszesz Brudnopis o człowieku na jego własnym czacie i nie chcesz po tym bana?nie pozwalam w moim adresie mówić i pisać na moim czacie, że mi się nie podoba i to jest moje prawo!czasami pracuję bez lush,nie muszę nikogo usprawiedliwiać!ponieważ pracuję codziennie i dla zdrowia kobiet ciągłe wibracje w cipce nie są bardzo pozytywne!a z witryną czasami są problemy, gdy lush disconnectit nie ma w tym nic takiego!ale wylewanie tego gówna nie jest dla Ciebie wstydliwe i zabawne?wy dorośli ludzie mają sumienie!a ten model wkrótce przyleci ode mnie odpowiedź!jestem dziewczyną. bardzo wrażliwa i wstąpię tam, gdzie trzeba!

ODPOWIEDZ