Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Angel_A

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
mastin

Angel_A

Post autor: mastin » pn lut 03, 2020 4:03 pm

Kobieta jak z bajki. nie polka ale bardzo dobrze rozumie i mowi po polsku.
Jakość kamery i oświetlenie to jest żyleta.trudno szukac tutaj takich transmisji. pełna profeska

A co do samych privków to to jest bajka. nie dośc ze dziewczyna jest piękna jak z obrazka to jeszcze robi zajebisty show.
bardzo komunikatywna i miła. można sie zakochać.

Gustovny

Post autor: Gustovny » pn lut 17, 2020 4:15 pm

Dokładnie :) Prawdziwy Anioł, mega świadoma tego co robi, miła i kontaktowa. Priwki warte każdych żetonów :)

Pawciunio

Post autor: Pawciunio » czw lut 20, 2020 9:45 pm

Święta prawda , sprawdzone na privkach wielokrotnie :)Petarda

LovelyAsshole_never_dies

Post autor: LovelyAsshole_never_dies » pt lut 21, 2020 3:43 pm

Potwierdzam wszystko.
Bardzo seksowna, prawdziwie kobieca. Bez zahamowan. Pokazy bez udawania. Zal ze nie mozna jej miec u sibie w lozku.

mateusz23456

Post autor: mateusz23456 » pt mar 06, 2020 5:12 pm

śliczna buzia..

Awatar użytkownika
LandLord

Post autor: LandLord » wt mar 10, 2020 6:19 am

Właśnie zobaczyłem jej transmisję i szczena mi opadła z wrażenia technicznej jakości, jakiej jeszcze tutaj nie spotkałem :

- Bardzo wysoka rozdzielczość
- Odświeżanie chyba 60Hz, bo idealnie płynny ruch.
- Nic nie tnie (musi mieć świetne łącze i mocny komp, który kompresuje w locie do takiej transmisji)
- Bardzo dobre oświetlenie
- Świetny dźwięk, jakby gadała u mnie w pokoju na żywo ( na większości innych transmisji dźwięk jest tragiczny)

Ponadto sama dziewczyna bardzo miła, ładna, naturalna (bez przesadnego makijażu - duży plus), nie zauważyłem żeby była gdzieś pociapana tatuażami (kolejny plus). Po polsku rozumie i mówi na tyle żeby dogadać się na potrzeby SU, chociaż na głębszą konwersację, to za mało. Np nie zrozumiała gdy gostek pytał czy ma pończochy pogrubione na piętach.

Awatar użytkownika
BlackMidnightAndrzej_

Post autor: BlackMidnightAndrzej_ » wt mar 10, 2020 4:57 pm

LandLord pisze:
wt mar 10, 2020 6:19 am
Np nie zrozumiała gdy gostek pytał czy ma pończochy pogrubione na piętach.
Poland strong 💪
jebane polaki robaki ;dddd najlepiej im pod butem jak ich przygniata stupka ;ddddd

Awatar użytkownika
oko_rozwarte_szeroko

Post autor: oko_rozwarte_szeroko » wt mar 10, 2020 8:37 pm

LandLord pisze:
wt mar 10, 2020 6:19 am
(...) nie zauważyłem żeby była gdzieś pociapana tatuażami (kolejny plus).
Jedno udko - trallalaaa.
Drugie udko - trallalaaa.
Prawdopodobnie prawe - podwiązka.
Prawdopodobnie lewe - "esik-floresik" w formie kwiatów z listkami (przypuszczalnie róże).

Awatar użytkownika
LandLord

Post autor: LandLord » śr mar 11, 2020 7:35 am

Ano niestety, faktycznie jest trochę pociapana na udach. Ostatnim razem pończochy zakrywały. Tyle jeszcze można przeżyć. Do _Cristal_ jej jeszcze daleko. Dziwne, że tak wiele dziewczyny uwielbia tatuaże, kiedy głównie spotkałem się z negatywnymi opiniami facetów.
Chyba jeszcze nie spotkałem opinii, żeby faceta podniecały tatuaże u laski. Pewnie tacy tez są, jednak większość tego nie lubi, zwłaszcza w nadmiarze.

_Cristal_

Post autor: _Cristal_ » śr mar 11, 2020 10:03 am

Haha i tu się mylisz nie każdy jest taki zacofany jak Ty. Mnie dziwi to jak nie podobają Ci się takie laski to po chuj do nich ciągle wchodzisz. Nie no istny Debil 🤣

ODPOWIEDZ