szparka21
Re: szparka21
Mało tego ona już ćwiczy leżenie na plaży wyleguje się na kam jak rasowa foczka. No bardzo bardzo pracowita idełał

Ostatnio zmieniony śr mar 04, 2020 8:03 pm przez GORYL, łącznie zmieniany 1 raz.
-
facetwbmw34
Coż... doplaciles do twarzy i pani nie najmłodsza... szkoda 200 żetonów.
-
JanSebastian96
GORYL ty powinieneś mieć tu oddzielny post na swoj temat
Ogarnij mózg taki typ jak ty jest okropnie uciążliwy
Ani śmieszny, ani szalony, a na twój temat już legendy krążą o których większość z nas wie! Może już czas, abyś usunął swoje konto tak jak zrobiłeś to na innym forum, bo wszyscy cię tam przejrzeli 
Tam jest dno totalne tamto forum , tu mi się podoba bo jest moja kochana szparka
Pamiętam ją osiem lat temu to była bardzo piękna dziewczyna, no cudowny tyleczek, jędrne cycuszku no z buzi też nie brzydka no co się stało z tą moją kochana pyza
Teraz to tam leży na kam jakaś leniwa zapuszczona foka i udaje moja kochaną rudą szpareczke no ten kaszalot to ni chuja to nie moja kochana pyza 
Pamiętam ją osiem lat temu to była bardzo piękna dziewczyna, no cudowny tyleczek, jędrne cycuszku no z buzi też nie brzydka no co się stało z tą moją kochana pyza
-
humbleBeautiyfulWest
szparka21 pisze: ↑śr paź 02, 2019 2:16 pmI nikt mi nie będzie mówił jak mam robić privy , JEDYNĄ OSOBĄ JEST PORTAL SHOWUP LUB MODERATOR NIE WY DWA PRZEGRYWY. Wnikliwiej zapoznaj się z regulaminem i jeśli kto kolwiek o ile podkreślam poniesie jakieś konsekwencje to będę to ja nie ty więc c odpimpacie się braciszkowie i zajmijcie życiem . I jak już to piszcie prawde a nie " swoją prawde " i tu pozwolę sobie zacytować
VII. "Wykonawca zobowiązuje się w sposób jasny, szczegółowy i jednoznaczny dokonywać opisów transmisji, w tym transmisji prywatnych/transmisji prywatnych grupowych. Opisy powinny wskazywać, jakie konkretnie pokazy będą realizowane w ramach transmisji, za jaką liczbę żetonów (a więc za jakie wynagrodzenie pieniężne) oraz czy dany pokaz jest wykonywany w ramach transmisji publicznej, transmisji prywatnej, czy też transmisji prywatnej grupowej. W związku z faktem, iż Serwis ma charakter erotyczny wszelkie opisy, w szczególności które mogłyby mieć więcej niż jedno znaczenie w języku polskim, będą traktowane jako użyte w znaczeniu i kontekście erotycznym, i w związku z takim znaczeniem Wykonawca ma obowiązek realizować pokaz. Nie dotyczy to tych Wykonawców, którzy w ogóle nie realizują pokazów erotycznych i jasno wynika to z ich profili i/lub opisów. Opis transmisji jest rozstrzygający, nawet jeśli Wykonawca i Użytkownik umówili się na inny pokaz[/b].'
PRZECZYTAJCIE SOBIE ALE ZE ZROZUMIENIEM .
I ZERKNIJ SOBIE JAKIE TY PUNKTY REGULAMINU ŁAMIESZ PODAJĄC KONTAKTY I PROSZĄC O KONTAKTY KUPUJĄC ŻETONY NA LEWO ORAZ REKLAMUJĄC INNY PORTAL![]()
![]()
![]()
![]()
Fajnie szpara, a w szczecinie też makrele wędzą? czy tylko sprzedają
-
mateusz23456
moze troche grzeczniej pani szparka bedzie traktowac swoich chlebodawcow... a nie przegrywy.
Moja kluseczka, już jest taka chodząca burza gradowa ona jest bardzo miła i inteligentna idełał. Moja żabcia ma problem z agresja ale spokojnie psychiatra umuwiony jest nadzieja że da się wyleczyć agresję u mojej kluseczki
Jeszcze to to uleczalne jest ale jej druga choroba zetonizm no tu będzie trudniej uleczyć:D
Jeszcze to to uleczalne jest ale jej druga choroba zetonizm no tu będzie trudniej uleczyć:D