Dzisiaj jest pt cze 27, 2025 1:35 am
Post autor: GORYL » śr mar 04, 2020 6:08 pm
Post autor: facetwbmw34 » śr mar 04, 2020 7:03 pm
Post autor: JanSebastian96 » śr mar 04, 2020 8:01 pm
Post autor: GORYL » śr mar 04, 2020 8:05 pm
Post autor: humbleBeautiyfulWest » pt mar 06, 2020 12:36 am
szparka21 pisze: ↑śr paź 02, 2019 2:16 pmI nikt mi nie będzie mówił jak mam robić privy , JEDYNĄ OSOBĄ JEST PORTAL SHOWUP LUB MODERATOR NIE WY DWA PRZEGRYWY. Wnikliwiej zapoznaj się z regulaminem i jeśli kto kolwiek o ile podkreślam poniesie jakieś konsekwencje to będę to ja nie ty więc c odpimpacie się braciszkowie i zajmijcie życiem . I jak już to piszcie prawde a nie " swoją prawde " i tu pozwolę sobie zacytować
VII. "Wykonawca zobowiązuje się w sposób jasny, szczegółowy i jednoznaczny dokonywać opisów transmisji, w tym transmisji prywatnych/transmisji prywatnych grupowych. Opisy powinny wskazywać, jakie konkretnie pokazy będą realizowane w ramach transmisji, za jaką liczbę żetonów (a więc za jakie wynagrodzenie pieniężne) oraz czy dany pokaz jest wykonywany w ramach transmisji publicznej, transmisji prywatnej, czy też transmisji prywatnej grupowej. W związku z faktem, iż Serwis ma charakter erotyczny wszelkie opisy, w szczególności które mogłyby mieć więcej niż jedno znaczenie w języku polskim, będą traktowane jako użyte w znaczeniu i kontekście erotycznym, i w związku z takim znaczeniem Wykonawca ma obowiązek realizować pokaz. Nie dotyczy to tych Wykonawców, którzy w ogóle nie realizują pokazów erotycznych i jasno wynika to z ich profili i/lub opisów. Opis transmisji jest rozstrzygający, nawet jeśli Wykonawca i Użytkownik umówili się na inny pokaz[/b].'
PRZECZYTAJCIE SOBIE ALE ZE ZROZUMIENIEM .
I ZERKNIJ SOBIE JAKIE TY PUNKTY REGULAMINU ŁAMIESZ PODAJĄC KONTAKTY I PROSZĄC O KONTAKTY KUPUJĄC ŻETONY NA LEWO ORAZ REKLAMUJĄC INNY PORTAL![]()
![]()
![]()
![]()
Post autor: mateusz23456 » pt mar 06, 2020 10:38 am
Post autor: GORYL » pt mar 06, 2020 10:51 am