Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

szparka21

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
Awatar użytkownika
GORYL

Re: szparka21

Post autor: GORYL » śr mar 04, 2020 6:08 pm

Mało tego ona już ćwiczy leżenie na plaży wyleguje się na kam jak rasowa foczka. No bardzo bardzo pracowita idełał :lol: :lol: :lol:
R_O_D_O pisze:
wt mar 03, 2020 8:45 pm
GORYL pisze:
wt mar 03, 2020 8:43 pm
Własnie IDE do ciebie na twój poscik :D
JAK TO MÓWIĄ PLUJESZ MU W RYJ TO CI POWIE , ŻE DESZCZ PADA. Z GŁUPSZYM NIE DYSKUTUJE NARA!! :D
Ostatnio zmieniony śr mar 04, 2020 8:03 pm przez GORYL, łącznie zmieniany 1 raz.

facetwbmw34

Post autor: facetwbmw34 » śr mar 04, 2020 7:03 pm

Coż... doplaciles do twarzy i pani nie najmłodsza... szkoda 200 żetonów.

JanSebastian96

Post autor: JanSebastian96 » śr mar 04, 2020 8:01 pm

GORYL ty powinieneś mieć tu oddzielny post na swoj temat :oops: Ogarnij mózg taki typ jak ty jest okropnie uciążliwy :oops: Ani śmieszny, ani szalony, a na twój temat już legendy krążą o których większość z nas wie! Może już czas, abyś usunął swoje konto tak jak zrobiłeś to na innym forum, bo wszyscy cię tam przejrzeli :D

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » śr mar 04, 2020 8:05 pm

Tam jest dno totalne tamto forum , tu mi się podoba bo jest moja kochana szparka :D
Pamiętam ją osiem lat temu to była bardzo piękna dziewczyna, no cudowny tyleczek, jędrne cycuszku no z buzi też nie brzydka no co się stało z tą moją kochana pyza :lol: Teraz to tam leży na kam jakaś leniwa zapuszczona foka i udaje moja kochaną rudą szpareczke no ten kaszalot to ni chuja to nie moja kochana pyza :mrgreen:

humbleBeautiyfulWest

Post autor: humbleBeautiyfulWest » pt mar 06, 2020 12:36 am

szparka21 pisze:
śr paź 02, 2019 2:16 pm
I nikt mi nie będzie mówił jak mam robić privy , JEDYNĄ OSOBĄ JEST PORTAL SHOWUP LUB MODERATOR NIE WY DWA PRZEGRYWY. Wnikliwiej zapoznaj się z regulaminem i jeśli kto kolwiek o ile podkreślam poniesie jakieś konsekwencje to będę to ja nie ty więc c odpimpacie się braciszkowie i zajmijcie życiem . I jak już to piszcie prawde a nie " swoją prawde " i tu pozwolę sobie zacytować
VII. "Wykonawca zobowiązuje się w sposób jasny, szczegółowy i jednoznaczny dokonywać opisów transmisji, w tym transmisji prywatnych/transmisji prywatnych grupowych. Opisy powinny wskazywać, jakie konkretnie pokazy będą realizowane w ramach transmisji, za jaką liczbę żetonów (a więc za jakie wynagrodzenie pieniężne) oraz czy dany pokaz jest wykonywany w ramach transmisji publicznej, transmisji prywatnej, czy też transmisji prywatnej grupowej. W związku z faktem, iż Serwis ma charakter erotyczny wszelkie opisy, w szczególności które mogłyby mieć więcej niż jedno znaczenie w języku polskim, będą traktowane jako użyte w znaczeniu i kontekście erotycznym, i w związku z takim znaczeniem Wykonawca ma obowiązek realizować pokaz. Nie dotyczy to tych Wykonawców, którzy w ogóle nie realizują pokazów erotycznych i jasno wynika to z ich profili i/lub opisów. Opis transmisji jest rozstrzygający, nawet jeśli Wykonawca i Użytkownik umówili się na inny pokaz[/b].'
PRZECZYTAJCIE SOBIE ALE ZE ZROZUMIENIEM .
I ZERKNIJ SOBIE JAKIE TY PUNKTY REGULAMINU ŁAMIESZ PODAJĄC KONTAKTY I PROSZĄC O KONTAKTY KUPUJĄC ŻETONY NA LEWO ORAZ REKLAMUJĄC INNY PORTAL :lol: :lol: :lol: :lol:

Fajnie szpara, a w szczecinie też makrele wędzą? czy tylko sprzedają 8-) /? I KURWA NIE KRADNIJJJJ :lol: Nie uważasz szpara że 6 stówek to trochę mało żeby "Psyjaciółke" poświęcić? To na prawde mało :lol:

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » pt mar 06, 2020 12:59 am

co ty bredzisz o mojej kochanej ona jest idełalna :D :D :D

mateusz23456

Post autor: mateusz23456 » pt mar 06, 2020 10:38 am

moze troche grzeczniej pani szparka bedzie traktowac swoich chlebodawcow... a nie przegrywy.

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » pt mar 06, 2020 10:51 am

Moja kluseczka, już jest taka chodząca burza gradowa ona jest bardzo miła i inteligentna idełał. Moja żabcia ma problem z agresja ale spokojnie psychiatra umuwiony jest nadzieja że da się wyleczyć agresję u mojej kluseczki :lol:
Jeszcze to to uleczalne jest ale jej druga choroba zetonizm no tu będzie trudniej uleczyć:D

ODPOWIEDZ