Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Laura2600

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
DrunkMan85

Re: Laura2600

Post autor: DrunkMan85 » śr wrz 25, 2019 3:39 pm

Laurka to mistrzyni świata!
Chciałbym mieć jej głos na budzik w telefonie "wstawaj kutasie", albo coś podobnego. :D

Najfajniejsza dziewczyna na tym portalu. Laurka - jesteś cudowna! :D

Laura2600

Post autor: Laura2600 » czw paź 03, 2019 2:39 pm

DrunkMan 😂👍

kamilxxx955

Post autor: kamilxxx955 » śr paź 30, 2019 10:18 pm

Laura najpiękniejsza cipeczka na su, kocham ją !!!! ::D :*

jaanowicz135

Post autor: jaanowicz135 » czw sty 09, 2020 8:41 am

Laura jest kobietą ,która idealnie pasuje do tego portalu.Posiada wszystko..ciało ,figurę, ale przede wszystkim taki uroczy, erotyczny czar i seksapil.Plus ogromne poczucie humoru okraszone sporą dawka inteligencji. Zasługuje na szacunek i na te worki żetonów....

Gustovny

Post autor: Gustovny » pn lut 17, 2020 4:24 pm

Mój TOP3! :D

Zawsze umie nakręcić i ciężko się jej oprzeć ;) Nie potrafię tego wytłumaczyć, po prostu na mnie tak działa :D

thommy18

Post autor: thommy18 » wt lut 25, 2020 8:13 pm

Masa dobrych opinii. OK. Uważam jednak, że trzeba zacząć na Panią uważać. Nigdy nie było żadnego problemu z privami u niej. Zapłaciłem 500 / 15 min. Pani połączyła się i z 15 min. może było 2 minuty pokazu gdzie Pani była poza kadrem kamery. Wyglądało to w ten sposób, że z całej kobiety było widać fragment ręki i ramienia / barku. Poprosiłem żeby Pani umiejscowiła się w kadrze bo jest zły rzut kamery i nie widać jej. Wyglądało na to, że kamera ma zoom włączony i przez to źle Panią widać. Stwierdziła, że nikt się nie skarżył na to i że może oglądam na telefonie. Tak naprawdę to oglądam na 23 calowym TV i z mojej strony problemu nie było. Dalej zaczęła laptopem manewrować tak, że rozłączyła transmisje i na mojej przeglądarce była tylko próba połączenia wkoło. I dalej był komunikat o braku możliwości połączenia i próbie ponowienia go i tak wkoło. Nie za bardzo wiem co tam Pani wywineła bo stale czas transmisji biegł i Pani widniała jako obecna, ale połączenia wideo nie było. Transmisja oczywiście zgłoszona i mail do SU poleciał. Po 10 minutach odpowiedź na maila, w którym znajduje pytanie czy zgłaszałem nadużycie. Oczywiście zrobiłem to i opisałem problem. Wysłałem mailem zrzuty ekranu, ale chyba na niewiele się to zdało. Opisałem też dokładnie problem. Zapytałem o decyzję w sprawie żetonów, bo uważam zdecydowanie, że w tej konkretnej sytuacji powinny wrócić do mnie. Ktoś odpisał na mail tylko tyle, że w panelu można sprawdzić status reklamacji. Od wczoraj tam jest informacja, że zgłoszono do moderacji. Ani żetonów z powrotem ani jakiegokolwiek rozwiązania. Olewatorstwo i granie na zwłokę ze strony administracji portalu. Raj na ziemi dla panienek z kamerek. Szkoda, że kobiety które dotąd sumiennie robiły pokazy też przez łatwy przypływ gotówki i brak kontroli popsuły się. Można lepiej wydać prawie 100 zł. niż na tym portalu.

xyzblekitoceanu

Post autor: xyzblekitoceanu » śr lut 26, 2020 10:34 am

Stary to moze lepiej isc na prostytutki anizeli dawac 100zl na byle jaki zreszta niepewny pokaz :D
Myslales kiedys o tym

xyzblekitoceanu

Post autor: xyzblekitoceanu » śr lut 26, 2020 10:38 am

Zreszta zastanawia mnie glupota facetow placacym kobietom za jakis pokaz w necie
Nie lepiej sie umowic i pogadac face to face ?
Portal ma zarobek a z Was facetow robia dexxbili
Dajesz sie nabrac inportalowi i tym idiotkom z pokazow
Jprd jakie to sa idiotki :D

thommy18

Post autor: thommy18 » śr lut 26, 2020 1:29 pm

Idąc Twoim torem rozumowania to jak kupię coś w sklepie internetowym i nie dostanę towaru też jestem naiwny. Mogłem iść na targ po towar albo co najlepiej to po prostu go ukraść wtedy byłoby najkorzystniej dla mnie bo nie straciłem kasy a dany towar mam. Wydaje mi się, że nie tak powinno to działać i dopóki ludzie będący na tym portalu jako oglądający to co się dzieje nic nie zrobią z tym fantem taka sytuacja będzie utrzymywała się w nieskończoność. Dzisiaj na przykład dostałem odpowiedź od portalu, że "W wyniku decyzji moderatora żetony zostały przelane na konto transmitującego" Rozumie się, iż Pani Laura2600 robiąc pokaz poza kadrem kamery przez 2 minuty z 15 deklarowanych dotrzymała regulaminu i przeprowadziła pokaz prawidłowo. To jest chore i nie można dawać na to pozwolenia. Tym bardziej, że opisany przypadek nie jest jednostkowy. Więcej ani centa nie wydam na tym portalu. Zaoszczędzoną kase dam na jakiś zbożny cel.

Laura2600

Post autor: Laura2600 » czw lut 27, 2020 6:44 pm

thommy18 pisze:
wt lut 25, 2020 8:13 pm
Masa dobrych opinii. OK. Uważam jednak, że trzeba zacząć na Panią uważać. Nigdy nie było żadnego problemu z privami u niej. Zapłaciłem 500 / 15 min. Pani połączyła się i z 15 min. może było 2 minuty pokazu gdzie Pani była poza kadrem kamery. Wyglądało to w ten sposób, że z całej kobiety było widać fragment ręki i ramienia / barku. Poprosiłem żeby Pani umiejscowiła się w kadrze bo jest zły rzut kamery i nie widać jej. Wyglądało na to, że kamera ma zoom włączony i przez to źle Panią widać. Stwierdziła, że nikt się nie skarżył na to i że może oglądam na telefonie. Tak naprawdę to oglądam na 23 calowym TV i z mojej strony problemu nie było. Dalej zaczęła laptopem manewrować tak, że rozłączyła transmisje i na mojej przeglądarce była tylko próba połączenia wkoło. I dalej był komunikat o braku możliwości połączenia i próbie ponowienia go i tak wkoło. Nie za bardzo wiem co tam Pani wywineła bo stale czas transmisji biegł i Pani widniała jako obecna, ale połączenia wideo nie było. Transmisja oczywiście zgłoszona i mail do SU poleciał. Po 10 minutach odpowiedź na maila, w którym znajduje pytanie czy zgłaszałem nadużycie. Oczywiście zrobiłem to i opisałem problem. Wysłałem mailem zrzuty ekranu, ale chyba na niewiele się to zdało. Opisałem też dokładnie problem. Zapytałem o decyzję w sprawie żetonów, bo uważam zdecydowanie, że w tej konkretnej sytuacji powinny wrócić do mnie. Ktoś odpisał na mail tylko tyle, że w panelu można sprawdzić status reklamacji. Od wczoraj tam jest informacja, że zgłoszono do moderacji. Ani żetonów z powrotem ani jakiegokolwiek rozwiązania. Olewatorstwo i granie na zwłokę ze strony administracji portalu. Raj na ziemi dla panienek z kamerek. Szkoda, że kobiety które dotąd sumiennie robiły pokazy też przez łatwy przypływ gotówki i brak kontroli popsuły się. Można lepiej wydać prawie 100 zł. niż na tym portalu.

ODPOWIEDZ