IsaDora85
Re: IsaDora85
Dziękuje wszystkim tym którzy lubią mnie oglądać i miło spędzać czas:) Dziękuję również za miłe komentarze pod moim adresem:) Pozdrawiam was gorąco synki!:)
-
cudowna hanyska bardzo sie stara lepsza jakośc kamerki u niej nie da się nudzić i te nowe prv z twarzą są wspaniałe nie da sie u niej nudzic tak trzymaj IsaDora

Stara się dziewczyna , zmienić to co było kiedyś czyli słaby obraz kamera. To dla was zmieniła lepszy stabilniejszy internet nową kamerę, dokłada wszelkich starań byście byli zadowoleni.
Zapytała mnie co ma zrobić ? by wreszcie nie odstawać od reszty okienek jakością techniczna.To pracowita i ambitna dziewczyna , ostatnie pieniądze wyda byście mieli wy jako widzowie zadowolenie ,Ona zmieniła na bardzo dużo w tym teraz to widać zmiany idą na lepsze.
Ruletka ,sterowanie lush ,losy konkursy cele itd ona ostatnie miesiące zmieniła bardzo dużo.
Zapytała mnie co ma zrobić ? by wreszcie nie odstawać od reszty okienek jakością techniczna.To pracowita i ambitna dziewczyna , ostatnie pieniądze wyda byście mieli wy jako widzowie zadowolenie ,Ona zmieniła na bardzo dużo w tym teraz to widać zmiany idą na lepsze.
Ruletka ,sterowanie lush ,losy konkursy cele itd ona ostatnie miesiące zmieniła bardzo dużo.
-
Zajebista dziewczyna i sympatyczna robi nieziemskie privy i grupowe pozdrawiam zaglądnę do ciebie
jeszcze kusi brać mnie te kostki lodu w cipeczke