Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Livvy

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
CcCyyy

Re: Livvy

Post autor: CcCyyy » pt sty 31, 2020 4:35 am

lucjano198 pisze:
czw sty 30, 2020 11:25 am
To nie opowiadaj pierdół, drzesz łacha z kogoś a sam/sama wygłaszasz jakieś pomówienia
następnym razem daj dowody a nie pierdolenie 3 po 3
nie tam takiego nie ma i nie siej plotek
lucjano198 pisze:
czw sty 30, 2020 11:25 am
To moze zgłoś takie posty do usunięcia? próbowałeś?

Lucjanno, możesz przecież sama wykazać się i zwrócić uwagę swojemu guru, udającemu niedowidzącego, że od wczoraj w jednym z tematów, zresztą skwapliwie przez niego skomentowanym, wisi adres do stronki, na której to, podane jest imię i nazwisko dziewczyny.
Rozumiem, że skoro stała się ona (od niedawna) na nieoficjalnym - persona non grata, to w stosunku do niej, żadne reguły już tam nie obowiązują.
Takie brudne zagryweczki i małe świństewka maluczkich ludzi. Mimo że opisana sprawa dotyczy sytuacji z 2013 roku, to okazała się akurat w sam raz, żeby nią teraz w tę dziewczynę uderzyć. Przy czym w stosunku do innej modelki, radzą niechlubnej przeszłości nie wypominać. Ech... te ich słynne podwójne standardy.

Obserwator00

Post autor: Obserwator00 » pt sty 31, 2020 2:33 pm

Lucjano198 też hejtuje, już dawno pisałem, że tamto forum to gówno i powinni je usunąć, jakby to ktoś zgłosił to by zamknęli je już dawno bo tam się stalkuje bezpodstawnie nie jedną laskę, piszą kłamstwa, hejtują i podają dane, nie wprost ale wystarczy być przeciętnie inteligentym żeby dotrzeć do nich po wypowiedziach na forum i już kilka dziewczyn tam zostało wyszpiegowanych, ja bym poszedł z tym na policję na miejscu dziewczyn bo ta gnida admin czuje się bezkarny.

Obserwator00

Post autor: Obserwator00 » pt sty 31, 2020 2:36 pm

Aż się chyba do przejdę do prawnika i dam wam znać jak wygląda sytuacja.

El_Czapka

Post autor: El_Czapka » pt sty 31, 2020 4:11 pm

Lucuś chyba zapomniał otworzyć oczy jak wchodzi na tamto forum.Już w pierwszym aktywnym temacie jest zorganizowany hejt na pewną camgirl tylko dlatego, że nie chciała tańczyć jak jej zagrają.Nie widzisz tego lucuś czy po prostu nie chcesz widzieć?Sam admin w pośredni sposób ujawnia jej dane osobowe.Czy to normalnie? nawet jak mu zaszła za skórę.Kolejny przykład mamy u samej bohaterki tego tematu.Wiadomym jest to, że odchodzi z su z powodu hejterki Maddie i grupy zwiazanych z nią stalkerów z nieoficjalnego.Dalej wymieniać lucuś?Pograżyć Cię jeszcze bardziej?To sprawdz może kolejny aktywny temat na tym szambie a sam się przekonasz.Oto standardy panujace na szambie.Jednych się niszczy a o drugich ukrywa niewygodną prawdę jak np. o hejterce Maddie co ze swoimi przydupasami spowodowała odejście z su niezliczonej liczby camgirls.LUCUŚ OTWÓRZ OCZY JAK NIE CHCESZ SIĘ DALEJ OŚMIESZAĆ :lol: :lol: bo skończysz jako hejter z nieoficjala co niszczy każdą niewygodną dla forum camgirl.Świetlana przyszłość przed Tobą. Masz ku temu predyspozycje.

lucjano198

Post autor: lucjano198 » pt sty 31, 2020 5:41 pm

El_Czapka pisze:
pt sty 31, 2020 4:11 pm
Lucuś chyba zapomniał otworzyć oczy jak wchodzi na tamto forum.Już w pierwszym aktywnym temacie jest zorganizowany hejt na pewną camgirl tylko dlatego, że nie chciała tańczyć jak jej zagrają.Nie widzisz tego lucuś czy po prostu nie chcesz widzieć?Sam admin w pośredni sposób ujawnia jej dane osobowe.Czy to normalnie? nawet jak mu zaszła za skórę.Kolejny przykład mamy u samej bohaterki tego tematu.Wiadomym jest to, że odchodzi z su z powodu hejterki Maddie i grupy zwiazanych z nią stalkerów z nieoficjalnego.Dalej wymieniać lucuś?Pograżyć Cię jeszcze bardziej?To sprawdz może kolejny aktywny temat na tym szambie a sam się przekonasz.Oto standardy panujace na szambie.Jednych się niszczy a o drugich ukrywa niewygodną prawdę jak np. o hejterce Maddie co ze swoimi przydupasami spowodowała odejście z su niezliczonej liczby camgirls.LUCUŚ OTWÓRZ OCZY JAK NIE CHCESZ SIĘ DALEJ OŚMIESZAĆ :lol: :lol: bo skończysz jako hejter z nieoficjala co niszczy każdą niewygodną dla forum camgirl.Świetlana przyszłość przed Tobą. Masz ku temu predyspozycje.

Ciężko dyskutować z osobą której jedynym celem jest wprowadzanie w błąd czytelników tego wątku. Nie wiem co ty chcesz osiągnąć takimi prowokacjami? prowadzisz jakieś dziwne wojny z tamtym forum ? bo strasznie się motasz. Jeden wielki chaos.
W innym temacie... kiedy jedna modelka, podziękowała za wsparcie, Maddie - to ktoś przekręcił zdanie, próbując wmówić, że przez nią musi "odejść" domyślam się że to byłeś ty?
bo styl i sposób prowadzenia dyskusji jest taki sam,
nie wiem jaki masz problem do Maddie, ale w każdym wątku starasz się zrobić z niej najgorszą,
tak samo dzieje się w temacie livvy kiedy próbowano zrobić to samo, że niby odchodzi przez maddie, co było absurdem... dopiero kiedy sama modelka interweniowała, temat trochę przycichł, teraz dzieję się podobnie ta sama taktyka, odpalasz się wtedy kiedy możesz kogoś zmieszać z gównem, tylko że tu jest więcej nieprawidłowości

Administrator promował livvyi - była bardzo ciepło zareklamowana na czacie jak i w jej temacie bardzo przyjemne, bez żadnego hejt-u o którym wspomniałeś, nie widzę żeby zrobiono z niej "prostytutkę czy z jej faceta alfonsa"
, https://showsu.org/viewtopic.php?f=8&t=4883 a o to dowód. A ty jakie masz dowody? wrzuć jakieś.
Jeśli już stawiasz kogoś w tak złym świetle, proponuję wstawić dowody, bo na razie to robisz z siebie idiotę.

El_Czapka

Post autor: El_Czapka » pt sty 31, 2020 6:04 pm

Właśnie widać kto tu jest idiotą.Naucz sie czytać dzieciaku :lol: Nazywał prostytutką Maua_Zua a alfonsem jej partnera.Nie tylko on ale i całe forum na czacie.Jest tego tyle przykładów, że miejsca by nie starczyło tutaj.Tak samo jeśli chodzi o bohaterkę tego tematu.Myslisz, że hejt jest tylko obecny w tematach forum a nie np. na czacie na forum , na transmisjach czy w innych mediach społecznościowych lub podawanie wrażliwych danych w prywatnych wiadomosciach?Kto tu jest baranem? :lol: Livvy już się wypowiedziała na ten temat i potwierdziła spine z Maddie i grupą wiernych jej hejterów.Tak, Tak strasznie ją promowali szczególnie na jej transmisjach i pw. :lol: Sama przez chwile miala napisane na swoim profilu przez kogo odchodzi z su ale szybko usuneła bo sie przestraszyła ataku szamba.Nie tylko ja to zarejestrowalem ale parę osób na tym foro też o tym wspomniało.Ja nie prowadze żadnej kurcjaty po prostu widzę ile spoko panien odeszło z su przez to pseudoforum i chory klimat tam panyjacy.Na prawdę nie widzisz, że admin podał prawie na tacy dane Maua_Zua? Chcesz być taki sam jak oni?Ogarnij się ziomuś zanim kolejna odejdzie z su przez wasze hejterskie zagrywki!Tak nie.lubię Maddie bo rozsyłała wraz z adminem szamba moje dane osobowe po roznych zakatkach internetu i wiem ile osob odeszło przez nich z su. A Ty zaciekle ich tak broniąc masz predyspozycje zeby stać się kolejnym powodem wielu odejść z su biednych hejtowanych camgirl przez takich maluczkich knypków jak Ty .Gratulacje👍💪👏
Ostatnio zmieniony pt sty 31, 2020 9:27 pm przez El_Czapka, łącznie zmieniany 1 raz.

lucjano198

Post autor: lucjano198 » pt sty 31, 2020 6:19 pm

El_Czapka pisze:
pt sty 31, 2020 6:04 pm
Właśnie widać kto tu jest idiotą.Naucz sie czytać dzieciaku :lol: Nazywał prostytutką Maua_Zua a alfonsem jej partnera.Nie tylko on ale i całe forum na czacie.Jest tego tyle przykładów, że miejsca by nie starczyło tutaj.Tak samo jeśli chodzi o bohaterkę tego tematu.Myslisz, że hejt jest tylko obecny w tematach forum a nie np. na czacie , na transmisjach czy w innych mediach społecznościowych lub podawanie wrażliwych danych w prywatnych wiadomosciach?Kto tu jest baranem? :lol: Livvy już się wypowiedziała na ten temat i potwierdziła spine z Maddie i grypą wiernych jej hejterów.Ja nie prowadze żadnej kurcjaty po prostu widzę ile spoko panien odeszło z su przez to pseudoforum i chory klimat tam panyjacy.Na prawdę nie widzisz, że admin podał prawie na tacy dane Maua_Zua? Chcesz być taki sam jak oni?Ogarnij się ziomuś zanim kolejna odejdzie z su przez wasze hejterskie zagrywki!Tak nie.lubię Maddie bo rozsyłała wraz z adminem szamba moje dane osobowe po roznych zakatkach internetu i wiem ile osob odeszło przez nich z su. A Ty zaciekle ich tak broniąc masz predyspozycje zeby stać się kolejnym powodem wielu odejść z su biednych hejtowanych camgirl przez takich maluczkich knypków jak Ty .Gratulacje👍💪👏
Proponuje skorzystać z jakiegoś dobrego specjalisty bo chyba masz schizofrenię
jedyna osoba która talkuje niszczy wizerunek jesteś ty
przecież to ty robisz tu z każdej prostytutkę, dziwkę i tancerke z klubu gogo, rozpowiadasz że z każdą ruchałeś.
mam podać twoje wszystkie nicki? czy powklejać twoje karygodne wypowiedzi o wszystkich modelkach.
Penie sam się ich wstydzisz skoro tak często zmieniasz nicki, nic dziwnego.

"Pamela Cindy Paula Marianna Majka Hebanova maddie... i wiele wiele innch!"
Myślisz że wystarczy zmienić nick? w internecie nic nie ginie.

ps. Maua_Zua- dane jej są publiczne,
Na forum - nie są wrzucone do jej tematu, są publiczne. Łatwo to sprawdzić
Kolejna twoja kiepska prowokacja.

El_Czapka

Post autor: El_Czapka » pt sty 31, 2020 6:26 pm

:lol: :lol: :lol:
Ostatnio zmieniony pt sty 31, 2020 6:33 pm przez El_Czapka, łącznie zmieniany 1 raz.

El_Czapka

Post autor: El_Czapka » pt sty 31, 2020 6:30 pm

Radzę przeczytać sobie archiwum czatu.Po twoim zachowaniu widać, że nie posiadasz tajemnej dla Ciebie mocy czytania ze zrozumieniem.Czyli wedlug Ciebie nikt tam kroliczka ani zozole nie nazywal kolejno prostytutką i alfonsem?np.na czacie forum?Bite dwa tygodnie bylo to powtarzane jak mantra :lol: Brawo Ty :mrgreen: za spostrzegawczosc plus sto do SSAczacunku :lol: Moje dane też są publiczne ale nie życzę sobie aby ktokolwiek łaczył je z sexbiznesem.Skumaleś konkluzeje schizofreniku?A Maddie i Admin szamba właśnie to wielokrotnie robili w stosunku co do mojej osoby.Zapytaj ich sam a się przekonasz kto tu jest stalkerem.Wy na prawdę tworzycie swoją kosmiczną, alternatywną rzeczywistość na tym szambie :lol: :lol: :lol:
Ostatnio zmieniony pt sty 31, 2020 6:45 pm przez El_Czapka, łącznie zmieniany 3 razy.

lucjano198

Post autor: lucjano198 » pt sty 31, 2020 7:47 pm

El_Czapka pisze:
pt sty 31, 2020 6:30 pm
Radzę przeczytać sobie archiwum czatu.Po twoim zachowaniu widać, że nie posiadasz tajemnej dla Ciebie mocy czytania ze zrozumieniem.Czyli wedlug Ciebie nikt tam kroliczka ani zozole nie nazywal kolejno prostytutką i alfonsem?np.na czacie forum?Bite dwa tygodnie bylo to powtarzane jak mantra :lol: Brawo Ty :mrgreen: za spostrzegawczosc plus sto do SSAczacunku :lol: Moje dane też są publiczne ale nie życzę sobie aby ktokolwiek łaczył je z sexbiznesem.Skumaleś konkluzeje schizofreniku?A Maddie i Admin szamba właśnie to wielokrotnie robili w stosunku co do mojej osoby.Zapytaj ich sam a się przekonasz kto tu jest stalkerem.Wy na prawdę tworzycie swoją kosmiczną, alternatywną rzeczywistość na tym szambie :lol: :lol: :lol:

Ta sytuacja pokazuje jak po raz kolejny przekłamujesz rzeczywistość.

Wystarczy wpisać aktualny" nick "modelki o której piszesz, a jej dane same wyskakują.
Na nieoficjalnym, sami reklamowali swoją stronę, w której zamieściła dane firmy
Nazwa taka sama jak nick z którego transmituje na portalu z kamerkami. Gdyby chciała się ukrywać, nie postąpiła by w taki sposób.
Wystarcz wpisać aktualny nick modelki o której mówisz.

Jakieś nowe zarzuty czy już brak argumentów?
Słabo to wygląda trochę, pomówienia ze strony kogoś kto nieustanie łamie prawo na forum.

ODPOWIEDZ