PAMELA
-
Z Bogini Kaa wyglądała jak mała, zabiedzona pchła, to teraz sobie zaprosiła na transmisję paszteta, żeby się dowartościować 

- Desiderium19
Tak jak czasem lubiłam zajrzeć z ciekawości, tak dzisiaj ogarnęło mnie zażenowanie xD Pety, alkohol, zioło (?)... A dzisiaj doborem partnerki to nie powaliła, czyżby desperacja? 

-
Na każdej transmisji jest naćpana. Ostatnio się już nie kontroluje i wyzywa widzów szczególnie jak transmituje z drugą brzydulą co jest początkiem jej końca na tym portalu. Nicki zmienia częściej niż podpaski. Wielka pani", która nie ma nic mądrego do powiedzenia, ani ciekawego do zaoferowania. NIE POLECAM!
-
Jeśli szukasz przyzwoitki to zmień portal. Za nim mi odp - Nie zapomnij założyć nowy nick, to dość powszechne tukkkkwwwwww pisze: ↑śr sty 22, 2020 9:11 pmNa każdej transmisji jest naćpana. Ostatnio się już nie kontroluje i wyzywa widzów szczególnie jak transmituje z drugą brzydulą co jest początkiem jej końca na tym portalu. Nicki zmienia częściej niż podpaski. Wielka pani", która nie ma nic mądrego do powiedzenia, ani ciekawego do zaoferowania. NIE POLECAM!

-
pamelka-paris zajaraj sobie 420, wciągnij chrzan to sie troche wyluzujesz bo jakaś spięta jesteś...lucjano198 pisze: ↑śr sty 22, 2020 10:24 pmJeśli szukasz przyzwoitki to zmień portal. Za nim mi odp - Nie zapomnij założyć nowy nick, to dość powszechne tukkkkwwwwww pisze: ↑śr sty 22, 2020 9:11 pmNa każdej transmisji jest naćpana. Ostatnio się już nie kontroluje i wyzywa widzów szczególnie jak transmituje z drugą brzydulą co jest początkiem jej końca na tym portalu. Nicki zmienia częściej niż podpaski. Wielka pani", która nie ma nic mądrego do powiedzenia, ani ciekawego do zaoferowania. NIE POLECAM!![]()
-
Nie jestem Pamelkąkkkkwwwwww pisze: ↑śr sty 22, 2020 10:38 pmpamelka-paris zajaraj sobie 420, wciągnij chrzan to sie troche wyluzujesz bo jakaś spięta jesteś...lucjano198 pisze: ↑śr sty 22, 2020 10:24 pmJeśli szukasz przyzwoitki to zmień portal. Za nim mi odp - Nie zapomnij założyć nowy nick, to dość powszechne tukkkkwwwwww pisze: ↑śr sty 22, 2020 9:11 pmNa każdej transmisji jest naćpana. Ostatnio się już nie kontroluje i wyzywa widzów szczególnie jak transmituje z drugą brzydulą co jest początkiem jej końca na tym portalu. Nicki zmienia częściej niż podpaski. Wielka pani", która nie ma nic mądrego do powiedzenia, ani ciekawego do zaoferowania. NIE POLECAM!![]()

-
Z mojego kutasa też by nie schodziła