Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

szparka21

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
Teddy200

Re: szparka21

Post autor: Teddy200 » pt sty 03, 2020 12:15 pm

No cóż.... stara dupa już i nie daje rady

MarianPOL11

Post autor: MarianPOL11 » pt sty 03, 2020 4:27 pm

PacmaNN89 pisze:
sob paź 05, 2019 11:39 am
tomek taka prawda mnie zbanowala bo ja jestem wymagający jesli ktos lezy jak kloda bez buzi sie bawi a za nia place to wybacz chodz ja u szparki mialem trzy privy i sama mnie zbanowala za to ze chodze na inne ale ja nigdy u jednej nie bede stale siedzial po to jest ten portal ze szukasz zabawy raz brunetka raz ruda raz blondynka mozesz sobie dopierac od potrzeb twoich i za to dala bana trudno ale tez szkoda bo pokazy zrobila wtedy dobre ale widze ze juz tam znowu ma konflikty to ze jakis pan zglosil to zaraz pacman hehe zajebisty tok myslenia co do mnie to ja nie zglaszam za czesto no chyba ze jest to talna olewka i brawo dla tego pana bo odzyskal zety nie zglosilem nawet ostatni kwiatek20 chodz powinienem ale co zlego to pacman chyba moj czas na tym portala mija juz nie pakuje tysiace w zetony wybieram tylko wybrane panie :mrgreen: kilka moge polecic x_jessi_x ,jeny84 , samantafox moj rudy kicius :| :twisted: liv kaa blowjobquine andreahot agusia to panie z wyższej półki te polecam /co do szparki dawno nie bylem dala bloka i wszystko
Ale od tylu wygląda calkiem apaetycznie, trzeba przyznac siodło ma dobre hehe

Teddy200

Post autor: Teddy200 » pt lut 28, 2020 4:59 pm

Teraz Nick zmieniła na R_O_D_O. Nie pomoże miła róż kiedy dupa ... już

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » wt mar 03, 2020 8:27 pm

chora psychicznie i jeszcze kulturalna no chyba się zakochałem ideał :D

no i to mnie cieszy stary debilu więc się bujaj oblechu i wypierdalaj od mojej osoby daaleko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen:

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » wt mar 03, 2020 8:45 pm

Najkulturalniejsza chora psychicznie pyzusia :mrgreen: jak ja cie kocham moja kluseczko tęskniłaś za mną :D :D :D

zdzichu_33

Post autor: zdzichu_33 » wt mar 03, 2020 11:48 pm

[/quote]

Ale od tylu wygląda calkiem apaetycznie, trzeba przyznac siodło ma dobre hehe
[/quote]

Co Ty gadasz, toż to dupsko spasione, ułożone tak żeby jakoś kształt trzymało.
Jest leniwa i oszukuje, nie polecam.

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » wt mar 03, 2020 11:58 pm

zdzichu_33 pisze:
wt mar 03, 2020 11:48 pm
Co Ty gadasz, toż to dupsko spasione, ułożone tak żeby jakoś kształt trzymało.
Jest leniwa i oszukuje, nie polecam.

zdzichu_33 co ty chcesz od mojej ukochanej kluseczki śląskiej znajdź sobie własna pyze tak :D zdzichu_33 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ona już mi pisz prywatne wiadomości prywatne że za mnie wejdzie do psychiatry :mrgreen:

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » śr mar 04, 2020 4:20 pm

Nadaje moja najdrosza śląska pyzunia, kochanie spuznimy się na wizytę do psychiatry no umuwilem ci wizytę najdrosza :mrgreen:

antoniogio

Post autor: antoniogio » śr mar 04, 2020 5:48 pm

GORYL pisze:
śr mar 04, 2020 4:20 pm
Nadaje moja najdrosza śląska pyzunia, kochanie spuznimy się na wizytę do psychiatry no umuwilem ci wizytę najdrosza :mrgreen:
Mały offtop Kolego nie trać czasu na umawianie innych! Sam się umów! Korepetytorzy języka polskiego czekają na Ciebie.

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » śr mar 04, 2020 6:02 pm

Sam piszesz nie lepiej też się umów. I nie mieszaj się bo moja kochana bywa groźna :D ale to bardzo kulturalna foczka :mrgreen:

ODPOWIEDZ