Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Devil0255 Ale uciekła

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ITomaszekI

Re: Devil0255 Ale uciekła

Post autor: ITomaszekI » śr gru 04, 2019 2:37 pm

Ten kierownik to jakiś incel, taki biały rycerz, który w życiu nie porucha, a spina się w temacie tych panienek za żetony... Zero godności, zero jaj, ja rozumiem bronić jakąś panienkę w 4 oczy, ale nie za żetony.

mambo_italia

Post autor: mambo_italia » śr gru 04, 2019 3:52 pm

Widziałem to zdarzenie i Devil miala tego wieczoru pecha, problemy tchniczne. Zawsze wykonuje grupowe, szanuje swoich widzow, i napewno nie zrobila tego celowo:) nie jest kombinatorką jak nietore na showupie. Zawsze dba o widzów, także nie wiem na chuj piszecie takie bzdury:)

_YeYeYe_

Post autor: _YeYeYe_ » śr gru 04, 2019 5:39 pm

kierownik_piwnicy pisze:
śr gru 04, 2019 3:55 pm
ITomaszekI pisze:
śr gru 04, 2019 2:37 pm
Ten kierownik to jakiś incel, taki biały rycerz, który w życiu nie porucha, a spina się w temacie tych panienek za żetony... Zero godności, zero jaj, ja rozumiem bronić jakąś panienkę w 4 oczy, ale nie za żetony.
Gościu po pierwsze to nie temat o mnie a po drugie to wypisując takie pierdoły tylko pokazujesz
jak marną jednostką o żałosnie nudnym życiu jesteś.

Pisz sobie o mnie ile chcesz jeśli czujesz taką potrzebę, wyrzuć z siebie ten jad i odreaguj frustrację,
ale nie rób syfu na forum załóż o mnie temat i tam sobie możesz pluć na mnie ile wlezie.
mambo_italia pisze:
śr gru 04, 2019 3:52 pm
Widziałem to zdarzenie i Devil miala tego wieczoru pecha, problemy tchniczne. Zawsze wykonuje grupowe, szanuje swoich widzow, i napewno nie zrobila tego celowo:) nie jest kombinatorką jak nietore na showupie. Zawsze dba o widzów, także nie wiem na chuj piszecie takie bzdury:)
Przecież to są zawistnicy i bólduperzy, sami pewnie ani żetona nie dali ale żeby się dowalić, szukać dziury
w całym i sapać na forum to zawsze pierwsi.
Przecież to ciebie najbardziej boli dupka,, kiedy wszystkie zaczynają cie olewać. Ty ciągle sapiesz stalkerze. Boli cie to, że chociaż każdy wie jakli jest ruger to i tak wolą go bardziej od ciebie.

milutki187

Post autor: milutki187 » czw gru 05, 2019 12:44 am

Damiandrongal pisze:
śr gru 04, 2019 1:10 am
5 minut przed grupową uciekła jak myszka do norki szkoda mi frajerów którzy zet wydali
niestety ale to u niej sie powtarza

ODPOWIEDZ