Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Dziewicaa12/Dziewczynka-19/Dziewczynka_18/Dziiewczynka-1

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
milutki187

Re: Dziewicaa12/Dziewczynka-19/Dziewczynka_18/Dziiewczynka-1

Post autor: milutki187 » pt wrz 27, 2019 12:08 am

ona co chwila zmienia nicki zeby nikt nie pokapowal sie i tez wysyla do ludzi wiadomosci ze ich poda na policje :lol:

Awatar użytkownika
vulture

Post autor: vulture » wt paź 01, 2019 11:52 am

Teraz nadaje jako Malooolatka18...

Dupka1

Post autor: Dupka1 » wt paź 01, 2019 12:41 pm

Dopiszcie w tytule jej nowy Nick . Bo kolejny raz moderator skasował jej temat 😮 pewnie na prośbę tej spryciary !

Julia_

Post autor: Julia_ » wt paź 01, 2019 2:52 pm

Weszłam dzisiaj na jej grupe z ciekawości. Od samego początku do końca grupy było 'chcecie piss, chcecie?'. pisali że chcą a ona 'to 200zet'. Panowie zaczęli się składać, czas minął i uzbierali chyba 130zet, a ona 'no dobra zrobie wam już ten piss'. zrobiła siku na środku i wyszła z grupy. w opisie było 'mokra palcówka, anal, buzia głos'. Buzi nie było, palcówki nie było, nawet cipki nie dotknęła, 3 razy włożyła palca w tyłek i tyle z grupy. W trakcie jeszcze obiecywała że uzbierajcie na piss a ja grupe przedłuże. Nic takiego nie miało miejsc. to chore że nikt jej nie banuje...

ITomaszekI

Post autor: ITomaszekI » śr gru 04, 2019 2:45 pm

Dzisiaj zrobiła kolejny wałek :-)

mambo_italia

Post autor: mambo_italia » śr gru 04, 2019 3:50 pm

przed chwilą znowu, miala wolac dziadka i nie zawolala a pozniej sie targowala ze zrobi cos jesli dorzucą do celow, straszna kombinatorka, oszustka, jak jej ktos zwrocil uwage to moiwla ze sie msci bo ocenila kego kutasa szczerze co za idotka szok

Thebesciak84

Post autor: Thebesciak84 » sob gru 07, 2019 7:20 pm

Dzisiaj nasza gwiazda robi grupową
grupa IDZIEMY WOLAĆ UKRAINCA I ZABAWIMY SIE Z NIM?

i już jest 200 osób

Dajcie znać jak było na grupowej :D

slodkadzidzia

Post autor: slodkadzidzia » pn gru 09, 2019 3:55 pm

Yyyy... Ja nie rozumiem tylko na jaki ch... I co za łby do niej chodzą na grupę? :oops: - To ja do tego nic nie mam, ale szlak Mnie trafia! Nie od dziś wiadomo ze laska oszukuje..! Nie wywiazuje się z opisu!Nie szanuje swoich widzów, wręcz traktuje ich jak GÓWNA! A za pewne zawdzięcza im ze nie musi Piz.. ruszyć do normalnej pracy! Pozatym kojarzy Mi się z taką FLEJĄ która się nie myje... I te opisy,, Rodzice za ścianą,, 😂 MASAKRA! Ja się pytam GDZIE?!!! TO ZE ONA MA COŚ NIE RÓWNO POD KOPUŁĄ TO JEDNO, A TO ZE DEBILE WCHODZĄ I DAJĄ SIĘ R... W DUPSKO PRZEZ NIĄ NIE MAJĄC ŻADNEJ NAUCZKI TO DRUGIE! Koleś jej kiedyś napisał ze ma cipe jak dwa kotlety schabowe :D i to fakt-fujjj , natomiast ona wszystko zgania na,, szczera ocene kutasa,,
PRZEZ TAKIE KRETYNKI, A JEST TU TAKICH WIĘCEJ CO OSZUKUJA I NACIAGAJA POTEM CIERPIĄ DZIEWCZYNY KTÓRE NAPRAWDĘ SIĘ STARAJĄ, I DAJĄ Z SIEBIE 200% BO NAJZWYCZAJNIEJ W ŚWIECIE SZANUJĄ WIDZÓW JAK I ICH WYDANE PIENIĄDZE! BO NIE ZAPOMINAJNY NAWET JEŚLI BILET NA GRUPĘ KOSZTUJE 50zet - to ogladajacego on kosztuje 9zl, zakładając ze zakupił 100zet/18zl

KojaK666

Post autor: KojaK666 » wt gru 10, 2019 10:07 am

to jakiś żal.pl.. ostatnio niszczy system na grupie z jakimś wołaniem ukraińca, który nie istnieje. aż wszedłem kiedyś z ciekawości o co tu chodzi. oczywiście ostateczne odliczanie do startu grupy 7 razy, ale jak już się udało doliczyć no to szok. miszczyni wychyla się przez drzwi balkonowe i macha do .. ukrainca (który nie istnieje).. i mówi (bo raczej nie krzyczy): "ukraińcu chodź, chodź" - no kurwa mało nie spadłem z krzesła ze śmiechu.
generalnie jak już ktoś wyżej wspomniał czyściocha to nie jest, a przez to co robi ze swoim ciałem zbiera mnie na wymioty.
pozdro!

_callum_

Post autor: _callum_ » wt gru 10, 2019 3:41 pm

dzisiaj ciąg dalszy ściemy na Ukraińca, który rzekomo pracuje pod jej oknem haha. Chyba się kiedyś wybiorę pośmiać za te 15 żetonów.

Ukraińcu chodź, chodź :roll: :roll: :roll: zrób ktoś może jej jakiegoś gifa z tej akcji.

Obrazek

ODPOWIEDZ