sweeeeeeti
Re: sweeeeeeti
strasznie zadufana w sobie, a tak naprawdę wygląda przeciętnie
A, to faktycznie nieciekawie. A na czym konkretnie polega jej zadufanie w sobie?
Odnośnie wyglądu, to nie rozumiem, to jakiś zarzut, że wygląda przeciętnie? Taka się urodziła i musi z tym żyć, nie wszyscy mogą być najpiękniejsi. Zresztą uroda przemija, a poczucie humoru zostaje na zawsze. Mądrzy ludzie nie skupiają się na błahych kwestiach.
Odnośnie wyglądu, to nie rozumiem, to jakiś zarzut, że wygląda przeciętnie? Taka się urodziła i musi z tym żyć, nie wszyscy mogą być najpiękniejsi. Zresztą uroda przemija, a poczucie humoru zostaje na zawsze. Mądrzy ludzie nie skupiają się na błahych kwestiach.
- kawalarski
Z tą przeciętnością pozwolę się nie zgodzić, bo jeśli chodzi o twarz, to jedna z ładniejszych dziewcząt (kobiet) na SU.
Najbardziej irytująca laska na su i najbardziej zakłamana. Nie wiem czy ona kiedykolwiek prawde powiedziała. Poza tym nie wiem czy jest jeszcze jakaś transmitująca której by na swojej transmisji nie obgadała, a jej słowa zaczynają sie wtedy od... "Nie lubię obgadywać ale........." .
Najlepsze jest to jak wyśmiewa facetów niemających kasy, a sama ich nie ma. O przepraszam ma swoją firmę, mam nadzieje ze nie koliduje jej z kamerkami hehe
ciało ma jedno z najgorszych na su, ciało jakieś takie mało kobiece, jak się rozbierze to wręcz odrzucające.
ale nikt jak ona tak nie stęka do 10 żetonów normalnie jakby mogła to by orgazmu dostała, chyba nie wie ze lush aż tak nie działa jak to prezentuje.
To tylko moja opinia. Pozdrawiam
Najlepsze jest to jak wyśmiewa facetów niemających kasy, a sama ich nie ma. O przepraszam ma swoją firmę, mam nadzieje ze nie koliduje jej z kamerkami hehe
ciało ma jedno z najgorszych na su, ciało jakieś takie mało kobiece, jak się rozbierze to wręcz odrzucające.
ale nikt jak ona tak nie stęka do 10 żetonów normalnie jakby mogła to by orgazmu dostała, chyba nie wie ze lush aż tak nie działa jak to prezentuje.
To tylko moja opinia. Pozdrawiam
Koledzy, apeluję o zachowanie standardów dyskusji w moim temacie. Nie piszcie o wyglądzie, bo jest to kwestia, o której nie da się dyskutować. To tak jak z preferencjami kulinarnymi. Są tacy, którzy lubią kebab, inni lubią pizzę, ale pisanie 'ja lubie kebab', 'ja lubię pizzę' do niczego nie prowadzi i jest durne. Albo się coś lubi, albo nie, nie da się tego uzasadnić, a więc nie da się nikogo przekonać do swoich racji. To nie jest temat do dyskusji, zachowajcie to dla siebie.
Po drugie, jeżeli stawiacie poważne zarzuty w rodzaju 'nie wiem czy jest jeszcze jakaś transmitująca której by na swojej transmisji nie obgadała', to macie obowiązek przedstawić dowody, wiarygodnych świadków, albo przynajmniej opisać dokładnie sytuacje, kogo obgadała, kiedy to zrobiła, co dokładnie powiedziała.
Jeżeli nie posłuchacie, to temat zostanie prawdopodobnie usunięty przez policję i trudno będzie mieć o to do policji pretensje. Trzeba będzie mieć pretensje do was, że się nie umiecie zachować jak normalni ludzie.
Po drugie, jeżeli stawiacie poważne zarzuty w rodzaju 'nie wiem czy jest jeszcze jakaś transmitująca której by na swojej transmisji nie obgadała', to macie obowiązek przedstawić dowody, wiarygodnych świadków, albo przynajmniej opisać dokładnie sytuacje, kogo obgadała, kiedy to zrobiła, co dokładnie powiedziała.
Jeżeli nie posłuchacie, to temat zostanie prawdopodobnie usunięty przez policję i trudno będzie mieć o to do policji pretensje. Trzeba będzie mieć pretensje do was, że się nie umiecie zachować jak normalni ludzie.
- kawalarski
- kawalarski
I kto to pisze? Ktoś, kto cudzy wizerunek tu upublicznia? No ładny lol.

No i jaki twój temat? To temat o sweeeeeeti, który ty założyłeś, ale tylko po to, żeby ośmieszyć jej przyjaciela.
Od kiedy screen z youtube to upublicznianie wizerunku?
Nie chciałem ośmieszać Grzegorza, jeżeli zacytowanie słów jego przyjaciółki, które mnie kiedyś rozśmieszyły, to ośmieszanie go, to przykro mi, mam nadzieję, że Grzegorz mi wybaczy. I że nazwałem go przydupasem, jeżeli faktycznie jest przyjacielem.
To mój temat w tym sensie, że go założyłem, a nie w tym, że jest o mnie.
Nie chciałem ośmieszać Grzegorza, jeżeli zacytowanie słów jego przyjaciółki, które mnie kiedyś rozśmieszyły, to ośmieszanie go, to przykro mi, mam nadzieję, że Grzegorz mi wybaczy. I że nazwałem go przydupasem, jeżeli faktycznie jest przyjacielem.
To mój temat w tym sensie, że go założyłem, a nie w tym, że jest o mnie.
- kawalarski
Z innego portalu.
Pytałeś gościa o zgodę, czy chce żeby jego twarz była widoczna na forum o e-burdelu?
Tak długo temat pozostanie twój, jak długo admin go nie usunie, brutalnie udowadniając ci, że jednak nie był do końca twój.

Glupiejesz juz od przebywania z tą roksiarą.Nie kracz jak i one boś śmieszny.Dawno tak się nie uśmiałem i nie chce Cie tutaj punktowac bo by nie starczylo miejsca.Weź lepiej usuń ten temat i te posty bo ktoś Cie w koncu wypunktuje i nie bedzie znal litosci jak janagrania pisze: ↑śr lis 27, 2019 9:56 pmKoledzy, apeluję o zachowanie standardów dyskusji w moim temacie. Nie piszcie o wyglądzie, bo jest to kwestia, o której nie da się dyskutować. To tak jak z preferencjami kulinarnymi. Są tacy, którzy lubią kebab, inni lubią pizzę, ale pisanie 'ja lubie kebab', 'ja lubię pizzę' do niczego nie prowadzi i jest durne. Albo się coś lubi, albo nie, nie da się tego uzasadnić, a więc nie da się nikogo przekonać do swoich racji. To nie jest temat do dyskusji, zachowajcie to dla siebie.