IIIIIIIIIIIIIIIIIIII/irina
IIIIIIIIIIIIIIIIIIII/irina
Laska ma zawsze swietne avatary(rozwarta wagina, albo kulki w cipie). Irina stara sie uchodzic za kogos lepszego , a prawda jest taka, ze nie jest ciekawa osoba, jest irytujaca i nudna.
Dużo masz racji, zapraszam do mojego tematu w opiniach transmisji prywatnych - tam jest pokazany tego przepiękny przykład.
-
nie wiem ale coś mnie zniechęca do oglądania jej, jakaś taka sztuczna ...nie wiem
-
Rozjebałeś mnie. Ona robi avatar po każdym priv. Co prawda powtarza się np. otwarcie cipki, ale to i tak lepiej, niż dziewczyny co robią avatarka raz...
A to, że nie pokrywa się avatarek z treścią transmisji to cóż...
Widzę, że bardzo niektórych boli posiadanie innych poglądów. Jak się wam nie podoba, to nie wchodźcie i oszczędźcie klawiatury z wylewania żalów. Gdybyście chociaż bardziej obiektywnie potrafili skrytykować...
A o tym prince to się nawet nie wypowiadam... bo już został tam, wg mnie, dobitnie wyjaśniony...
-
Cos w tym jest co piszecie.Laska fajna,cialko i figura ale strasznie sztuczna i irytująca. Drazniacy ma głos, pewnie gdyby się nie odezwała wypadalaby korzystniej.
-
Chyba jakis zakochany sie wstawil, bo opinia napisana jest jak nalezy,bez obrazania wyzywania. Wszedlem po to zeby wlasnie zobaczyc co o niej piasza,bo sam nie bylem i przeczytalem konkretna opinie a jak ktos chce bronic jej to chyba lepiej wystawic dobra opinie , niz czepiac sie ze zła jest źle napisana. Chyba ze nie ma argumentow na dobra