Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

CzerwonaSonia

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
pazior

CzerwonaSonia

Post autor: pazior » sob paź 12, 2019 8:17 pm

Nie ma lepszej jeśli chodzi o show ta dziewczyna to niesamowity ogien to co ona potrafii to nie mogą nawet inne z nią konkurować, wychodzi ponad skale jaka kolwiek :shock:

wracajDoObory

Post autor: wracajDoObory » sob paź 12, 2019 8:35 pm

Faktycznie niezła, wyjątkowy, fajny pomysł, zmysłowy taniec i ciężka praca. Pamiętam jeszcze jej taniec z wylosowanych kart realizowała na kocu - dziś rurka - super, ale niestety w kółko w tych samych ubraniach (bardzo kiepskiej jakości). Mam tu na myśli to, że dziewczyna nie inwestuje w ubrania i nowe show przez co za każdym razem jest tak samo i robi się nudnie. Fajnie, ale nudnie. Nie chcę oczywiście urazić naszej czerwonej królowej, ale proponuję dopracować show i pokazać się w nowej odsłonie, a będzie bellissima :)

pazior

Post autor: pazior » sob paź 12, 2019 8:41 pm

wracajDoObory pisze:
sob paź 12, 2019 8:35 pm
Faktycznie niezła, wyjątkowy, fajny pomysł, zmysłowy taniec i ciężka praca. Pamiętam jeszcze jej taniec z wylosowanych kart realizowała na kocu - dziś rurka - super, ale niestety w kółko w tych samych ubraniach (bardzo kiepskiej jakości). Mam tu na myśli to, że dziewczyna nie inwestuje w ubrania i nowe show przez co za każdym razem jest tak samo i robi się nudnie. Fajnie, ale nudnie. Nie chcę oczywiście urazić naszej czerwonej królowej, ale proponuję dopracować show i pokazać się w nowej odsłonie, a będzie bellissima :)
To nie ma az takiego znaczenia, najwazniejsze jest show! ona bywa tak rzadko ze nie musi juz inwestowac, bo nigdy się nie znudzi, Znam ją 5 lat i zawsze mnie zachwyca nigdy nie nudzi...

wracajDoObory

Post autor: wracajDoObory » sob paź 12, 2019 8:48 pm

pazior pisze:
sob paź 12, 2019 8:41 pm
wracajDoObory pisze:
To nie ma az takiego znaczenia, najwazniejsze jest show! ona bywa tak rzadko ze nie musi juz inwestowac, bo nigdy się nie znudzi, Znam ją 5 lat i zawsze mnie zachwyca nigdy nie nudzi...
Faktycznie masz racje, ktoś kto jej nie zna i wchodzi do niej sporadycznie jest oczarowany, natomiast jeżeli wchodzisz do niej za każdym razem gdy tylko ją tutaj widzisz i widzisz w kółko to samo, w tych samych ubraniach to może zrobić się to nudne.

Maddie

Post autor: Maddie » sob paź 12, 2019 8:58 pm

wracajDoObory pisze:
sob paź 12, 2019 8:48 pm
pazior pisze:
sob paź 12, 2019 8:41 pm
wracajDoObory pisze:
Faktycznie masz racje, ktoś kto jej nie zna i wchodzi do niej sporadycznie jest oczarowany, natomiast jeżeli wchodzisz do niej za każdym razem gdy tylko ją tutaj widzisz i widzisz w kółko to samo, w tych samych ubraniach to może zrobić się to nudne.
Jeśli jesteś jej fanem na pewno by się ucieszyła gdybyś rzucił jej napiwek na nowy kostium którego nie ma w swojej kolekcji, chociaż z tym nie będzie łatwo bo Sonia ma czym się pochwalić, nie tylko najlepszym znakomitym dopracowanym do perfekcji show, podziwiam po cichu ale ta dziewczyna to potrafi zadziwić z taką lekkością jej wszystko wychodzi.

robertxxx

Post autor: robertxxx » sob paź 12, 2019 9:22 pm

wracajDoObory pisze:
sob paź 12, 2019 8:48 pm
jakoś nigdy nie rzuciło mi się to w oczy, ale to może też tak być, że ona ma typowo showup'owe uniformy w których to raczej nie zakłada po za transmisje i ma ich określoną pule, stąd mogą się powtarzać ;)
Maddie pisze:
sob paź 12, 2019 8:58 pm
Jeśli jesteś jej fanem na pewno by się ucieszyła gdybyś rzucił jej napiwek na nowy kostium którego nie ma w swojej kolekcji, chociaż z tym nie będzie łatwo bo Sonia ma czym się pochwalić, nie tylko najlepszym znakomitym dopracowanym do perfekcji show, podziwiam po cichu ale ta dziewczyna to potrafi zadziwić z taką lekkością jej wszystko wychodzi.
co do lekkości, to z tego co pisała niedawno to szykuje następne show które pokaże dopiero po miesiącu, także jednak musi sporo szykowac się ;)

_666_

Post autor: _666_ » pt lis 15, 2019 10:53 am

Fajny striptiz

ODPOWIEDZ