Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

CindyKimberly

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
CindyKimberly

Re: CindyKimberly

Post autor: CindyKimberly » pn lis 04, 2019 4:33 pm

_yretsym_si_eman_ym pisze:
pn lis 04, 2019 3:21 pm
Raczej kolejna ofiara prawdy o sobie.Moze w koncu zrozumiesz, że prawda nie rowna sie z hejtowaniem.Choć w sumie moge sie mylić co bierze.Moze to byc inna chemia ale to nie zmienia faktu, ze sie nam kobita zajezdza.Tak, tak wiem hejter ze mnie bo widze i opisuję jej naciagnieta skore i zapasci na twarzy heheh.Ogarnij sie kobieto bo juz swirujesz.Wszedzie widzisz hejterow tylko nie w swoich 13stu multikontach i w stalkerach ktorych nasylalas na inne transmitujace.Zenada!!!
Ale z tego co zdążyłam zauważyć nie tylko ja jestem ofiara twojej nienawiści ;D

Obsydian

Post autor: Obsydian » pn lis 04, 2019 4:57 pm

pn lis 04, 2019 3:21 pm
Troll chcieć coś powiedzieć.
"UWAGA!!! Prosimy nie karmić trolli."

_yretsym_si_eman_ym

Post autor: _yretsym_si_eman_ym » pn lis 04, 2019 5:10 pm

Maddie wyluzuj jeszcze niedawno ją hejtowalas w swojej zazdrosci o żetony Pana Piwooo.Bądź chociaż raz autentyczna Madd!!!

CindyKimberly

Post autor: CindyKimberly » pn lis 04, 2019 5:33 pm

pn lis 04, 2019 4:57 pm
No to martwie się o Ciebie czy Cię nienawidzę ?bo juz sam nie wiem a Ty się gubisz w zeznaniach ;) :D .W sumie masz rację mozesz być na coś chora albo masz takie uwarunkowania ganetyczne.Natomiast wiem jedno internet nie zapomina a na insta nic nie jest szyfrowane.Następnym razem jak wrzucisz cos do sieci upewnij się, że wraz z koleżankami nie mielicie nacpanymi ryjami, nie zaciskacie szczeny jak rekin i nie macie "sowich" oczu rażąc "dlugimi swiatlami"towarzyszy imprezy.Zrobilem z Ciebie ćpunke bo miałem ku temu podstawy ale nie wiem dokladnie ile razy w tygodniu to bierzesz.Wiem jedno -strasznie Cię to zajezdza- tyle w temacie.Niech twój chłop Cię w końcu ogarnie bo za 2 lata będziesz wrakiem camwhore.
Wiesz co to jest ironia??? Powiem ci krótko: chuj cię to obchodzi. Zajmij się sobą

Maddie

Post autor: Maddie » pn lis 04, 2019 5:59 pm

CindyKimberly pisze:
pn lis 04, 2019 5:33 pm
pn lis 04, 2019 4:57 pm
No to martwie się o Ciebie czy Cię nienawidzę ?bo juz sam nie wiem a Ty się gubisz w zeznaniach ;) :D .W sumie masz rację mozesz być na coś chora albo masz takie uwarunkowania ganetyczne.Natomiast wiem jedno internet nie zapomina a na insta nic nie jest szyfrowane.Następnym razem jak wrzucisz cos do sieci upewnij się, że wraz z koleżankami nie mielicie nacpanymi ryjami, nie zaciskacie szczeny jak rekin i nie macie "sowich" oczu rażąc "dlugimi swiatlami"towarzyszy imprezy.Zrobilem z Ciebie ćpunke bo miałem ku temu podstawy ale nie wiem dokladnie ile razy w tygodniu to bierzesz.Wiem jedno -strasznie Cię to zajezdza- tyle w temacie.Niech twój chłop Cię w końcu ogarnie bo za 2 lata będziesz wrakiem camwhore.
Wiesz co to jest ironia??? Powiem ci krótko: chuj cię to obchodzi. Zajmij się sobą

Brawo Ciny!!! trzeba krótko z Frajerami :D

_yretsym_si_eman_ym

Post autor: _yretsym_si_eman_ym » pn lis 04, 2019 10:18 pm

Wiem co to ironia dlatego zadalem pytanie ironicznie😂Cały czas się zajmuję sobą ale skoro wystawiasz sie na widok publiczny, to ja tylko opisuje to co widzę.Dziękuję Maddie, że chociaż napisałaś slowo frajerami z dużej litery.Pokazalas tym swoją elokwencje i to że nie jesteś zdolna nikomu pocisnac a w szczegolnosci innym transmitujacym :D

Popiwek

Post autor: Popiwek » wt lis 05, 2019 7:55 pm

mloda to nawet ujdzie ale jakas za sucha no i nacpana caly czas a w glowie pustka

CindyKimberly

Post autor: CindyKimberly » śr lis 06, 2019 8:27 am

Popiwek pisze:
wt lis 05, 2019 7:55 pm
mloda to nawet ujdzie ale jakas za sucha no i nacpana caly czas a w glowie pustka
Ja to nie chce wiedzieć do Ty masz w głowie pisząc takie zjebane komentarze

Awatar użytkownika
DigitusMedius

Post autor: DigitusMedius » śr lis 06, 2019 9:58 am

Weź chłopie idź na drzewo prostować banany.

HenryChinaski

Post autor: HenryChinaski » śr lis 06, 2019 6:54 pm

YREK
A Ty sie w ogóle gdzieś kiedykolwiek załapałeś na godzinkę?
na kurwy idź YREK, bo Ci się zwoje prostują
Co za incel....
a nie tylko hejty, wymysły i popierdółki wypisuje....
Co Ty YREK tak nienawidzisz tych dziewczyn? Co za trauma Cię spotkała w Życiu?
OCHŁOŃ BO JAK MI JEZU, kRÓL POLSKI SWIADKIEM NIE PORUCHASZ YREK... oj nie PORUCHASZ

ODPOWIEDZ