Ale z tego co zdążyłam zauważyć nie tylko ja jestem ofiara twojej nienawiści ;D_yretsym_si_eman_ym pisze: ↑pn lis 04, 2019 3:21 pmRaczej kolejna ofiara prawdy o sobie.Moze w koncu zrozumiesz, że prawda nie rowna sie z hejtowaniem.Choć w sumie moge sie mylić co bierze.Moze to byc inna chemia ale to nie zmienia faktu, ze sie nam kobita zajezdza.Tak, tak wiem hejter ze mnie bo widze i opisuję jej naciagnieta skore i zapasci na twarzy heheh.Ogarnij sie kobieto bo juz swirujesz.Wszedzie widzisz hejterow tylko nie w swoich 13stu multikontach i w stalkerach ktorych nasylalas na inne transmitujace.Zenada!!!
CindyKimberly
-
Re: CindyKimberly
"UWAGA!!! Prosimy nie karmić trolli."
-
Maddie wyluzuj jeszcze niedawno ją hejtowalas w swojej zazdrosci o żetony Pana Piwooo.Bądź chociaż raz autentyczna Madd!!!
-
Wiesz co to jest ironia??? Powiem ci krótko: chuj cię to obchodzi. Zajmij się sobą_yretsym_si_eman_ym pisze: ↑pn lis 04, 2019 4:57 pmNo to martwie się o Ciebie czy Cię nienawidzę ?bo juz sam nie wiem a Ty się gubisz w zeznaniach![]()
.W sumie masz rację mozesz być na coś chora albo masz takie uwarunkowania ganetyczne.Natomiast wiem jedno internet nie zapomina a na insta nic nie jest szyfrowane.Następnym razem jak wrzucisz cos do sieci upewnij się, że wraz z koleżankami nie mielicie nacpanymi ryjami, nie zaciskacie szczeny jak rekin i nie macie "sowich" oczu rażąc "dlugimi swiatlami"towarzyszy imprezy.Zrobilem z Ciebie ćpunke bo miałem ku temu podstawy ale nie wiem dokladnie ile razy w tygodniu to bierzesz.Wiem jedno -strasznie Cię to zajezdza- tyle w temacie.Niech twój chłop Cię w końcu ogarnie bo za 2 lata będziesz wrakiem camwhore.
CindyKimberly pisze: ↑pn lis 04, 2019 5:33 pmWiesz co to jest ironia??? Powiem ci krótko: chuj cię to obchodzi. Zajmij się sobą_yretsym_si_eman_ym pisze: ↑pn lis 04, 2019 4:57 pmNo to martwie się o Ciebie czy Cię nienawidzę ?bo juz sam nie wiem a Ty się gubisz w zeznaniach![]()
.W sumie masz rację mozesz być na coś chora albo masz takie uwarunkowania ganetyczne.Natomiast wiem jedno internet nie zapomina a na insta nic nie jest szyfrowane.Następnym razem jak wrzucisz cos do sieci upewnij się, że wraz z koleżankami nie mielicie nacpanymi ryjami, nie zaciskacie szczeny jak rekin i nie macie "sowich" oczu rażąc "dlugimi swiatlami"towarzyszy imprezy.Zrobilem z Ciebie ćpunke bo miałem ku temu podstawy ale nie wiem dokladnie ile razy w tygodniu to bierzesz.Wiem jedno -strasznie Cię to zajezdza- tyle w temacie.Niech twój chłop Cię w końcu ogarnie bo za 2 lata będziesz wrakiem camwhore.
Brawo Ciny!!! trzeba krótko z Frajerami

-
Wiem co to ironia dlatego zadalem pytanie ironicznie
Cały czas się zajmuję sobą ale skoro wystawiasz sie na widok publiczny, to ja tylko opisuje to co widzę.Dziękuję Maddie, że chociaż napisałaś slowo frajerami z dużej litery.Pokazalas tym swoją elokwencje i to że nie jesteś zdolna nikomu pocisnac a w szczegolnosci innym transmitujacym 

-
-
YREK
A Ty sie w ogóle gdzieś kiedykolwiek załapałeś na godzinkę?
na kurwy idź YREK, bo Ci się zwoje prostują
Co za incel....
a nie tylko hejty, wymysły i popierdółki wypisuje....
Co Ty YREK tak nienawidzisz tych dziewczyn? Co za trauma Cię spotkała w Życiu?
OCHŁOŃ BO JAK MI JEZU, kRÓL POLSKI SWIADKIEM NIE PORUCHASZ YREK... oj nie PORUCHASZ
A Ty sie w ogóle gdzieś kiedykolwiek załapałeś na godzinkę?
na kurwy idź YREK, bo Ci się zwoje prostują
Co za incel....
a nie tylko hejty, wymysły i popierdółki wypisuje....
Co Ty YREK tak nienawidzisz tych dziewczyn? Co za trauma Cię spotkała w Życiu?
OCHŁOŃ BO JAK MI JEZU, kRÓL POLSKI SWIADKIEM NIE PORUCHASZ YREK... oj nie PORUCHASZ