Co jak co ale najlepsza jest @TwojaCipka Hahaha
Re: Co jak co ale najlepsza jest @TwojaCipka Hahaha
Tylko panowie z dużymi portfelami mile widziani 

Chyba, że to odpowiedź na to co pisaliśmy na jej czacie. Widocznie cos tam zarabia ale teraz cały czas siedzi na ogólnym. Nie widziałam by miała priva. Może raz na tydz ktos weźmie privka
jestem ciekawa jak wygląda priv w jej wykonaniu. Moze nagle staje sie seksowną kocicą?
jesli z tym samym grymasem na twarzy robi palcówke to musi byc mega podniecająco. 

to chce Ci się tak długo obczajac?:DElfka pisze: ↑wt paź 22, 2019 1:06 amChyba, że to odpowiedź na to co pisaliśmy na jej czacie. Widocznie cos tam zarabia ale teraz cały czas siedzi na ogólnym. Nie widziałam by miała priva. Może raz na tydz ktos weźmie privkajestem ciekawa jak wygląda priv w jej wykonaniu. Moze nagle staje sie seksowną kocicą?
![]()
jesli z tym samym grymasem na twarzy robi palcówke to musi byc mega podniecająco.
![]()
"dobijam do celu i robię sobie przerwę, pomożesz?" patrząc na wysokość celu i ilość ludzi na czacie to chyba w tym miesiącu nie pójdzie spać

Wow...
Czyli to jednak uczennica KiciNiuni...
Dobrze że zdjeła ten okropny stanik. To juz plus ale czemu ona ma te cycki po bokach, pod pachami to juz inna historia
nie męczę więcej tego tematu. Lepiej isc spać 
Co do kici to pół godziny temu wyciskala pryszcza na transmisji...no coz, kazdy robi co umie
Oooo jest i gwiazda wieczoru. Witaj Cipko
dzieki nam wiele osób zajrzało do ciebie by zobaczyć o kim mowa. Może zyskalas fana
Dobranoc wszystkim

Co do kici to pół godziny temu wyciskala pryszcza na transmisji...no coz, kazdy robi co umie

Oooo jest i gwiazda wieczoru. Witaj Cipko

Dobranoc wszystkim