zawsze siedzi ze skwaszoną miną, zero zachęcania do czegokolwiek. Po prostu zlewka, zwykle bawi się telefonem. Na czat raczej rzadko odpowiada bo gdzie tam będzie się wysilac. Najlepsze są jej opisy transmisji typu "brac długie priv bo chce uzbierac 2000zetonow" i ch.... nie wiem kto bierze u niej privy? Do swojego anty sympatycznego usposobienia można dorzucic jej nie za bardzo atrakcyjny wygląd i zero przygotowania stroju do transmisji. Wciąż zastanawiam się jaki desperat idzie na priv z takim babskiem.
Teraz jest opis "brać długie priv przydałoby się z tysiąc żetonów", leży z kwaśna miną jakby za karę xD tego jeszcze nie grali, a widzę ją po raz pierwszy
Teraz jest opis "brać długie priv przydałoby się z tysiąc żetonów", leży z kwaśna miną jakby za karę xD tego jeszcze nie grali, a widzę ją po raz pierwszy
Ona tak zawsze juz od dawna. Jest tak nieciekawa, że wcześniej nawet jej nie zauważyłes ja zawsze wchodze na minutę zobaczyc. W kostnicy więcej się dzieje
Dziewczyna mogłaby się trochę zaprezentować lepiej , ale widac nic do niej nie dociera.
Mam nadzieje że to czyta ,bo macie racje te opisy są bez sensu.
Nikt normalny nie da jej no chyba zedesperat.
Mogla by zadbac o wyglad o obraz napewno cos zarobi tak to ona kariery nie zrobi.
I nie ma co pisać złośliwie pastwić się ,bo widac ze tam jest bieda ale ona mogla by z czasem cos zmienic a tu nic tylko brać .
żeby brać trzeba coś dać moze to byc jakis pokaz na ogólnym , jakaś rozmowa ciekawa no cokolwiek co widz doceni , od siebie jakieś zagazowanie , lepsze zmiany no a tu nic.