Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Uwaga na BratMaddie, OjcieMaddie...i inne multikonta.

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
Maddie

Uwaga na BratMaddie, OjcieMaddie...i inne multikonta.

Post autor: Maddie » czw maja 05, 2022 3:06 pm

Uwaga na Konta - OjciecMaddie, BratMaddie, które obrażają na FORUM dziewczyny! a jednoczesci wychwalają mnie w temacie.
Nie mam nic wspólnego z tymi osobami konta zostały założone tylko po to żeby siać ferment i prowokować do nienawiści oraz hejtu moją osobę, Pozdrawiam:*

chi-chichoot

Post autor: chi-chichoot » czw maja 05, 2022 8:08 pm

nie osmieszaj sie podla osobo kazdy kto troche zna historie dobrze wie do jak nikczemnych czynow potrafisz sie posunac razem z cala swita swoich kochankow aby elminowac konkurencje

XD_Man_

Post autor: XD_Man_ » sob maja 07, 2022 3:32 am

Maddie bardziej już skompromitowac sie nie możesz, wiadomo ze duża częsc nicków z których wylewane są hejty na tym forum na inne dziewczyny należą do ciebie i twoich piesków ktore biegają za swoją pancią i zrobia wszystko co im kazesz, lepiej już zamilcz i nie udzielaj się tu wiecej

Scream

Post autor: Scream » ndz maja 08, 2022 3:30 pm

XD_Man_ pisze:
sob maja 07, 2022 3:32 am
Maddie bardziej już skompromitowac sie nie możesz, wiadomo ze duża częsc nicków z których wylewane są hejty na tym forum na inne dziewczyny należą do ciebie i twoich piesków ktore biegają za swoją pancią i zrobia wszystko co im kazesz, lepiej już zamilcz i nie udzielaj się tu wiecej
Takie oskarżenia nie mają sensu, bo każdy tutaj może założyć sobie kilka kont i w jakiś sposób podszywać się pod drugą osobę, by zniszczyć jej/jego wizerunek. Trudno też, żeby osoba transmitująca brała pełną odpowiedzialność za swoich widzów. Nie jestem też w temacie i nie wiem skąd tyle krytyki w stronę tej dziewczyny, ale zanim kogoś ocenicie to zastanówcie się, czy wasze oskarżenia możecie pokryć jakimiś sensownymi dowodami, czy to tylko wasze przypuszczenia wysnute z plotek i domysłów.

GoodBoy_Su

Post autor: GoodBoy_Su » ndz cze 26, 2022 9:36 pm

po pijaku na transmisji nieraz sama mowilas ze masz tu wiele kont/

KapturSU

Post autor: KapturSU » ndz lis 30, 2025 5:56 am

Szału nie robisz a cenisz się jak za złoto

WiolkaSmadi

Post autor: WiolkaSmadi » ndz lis 30, 2025 11:42 am

Oto prawdziwa twarz maddi..wiolety s. Z Gliwic.

https://gofile.io/d/SV37bJ

PetardaSU

Post autor: PetardaSU » ndz lis 30, 2025 11:52 am

WiolkaSmadi pisze:
ndz lis 30, 2025 11:42 am
Oto prawdziwa twarz maddi..wiolety s. Z Gliwic.

https://gofile.io/d/SV37bJ
Pięknie pozamiatałeś ulubienice admina z nieoficjalnego forum, który uwielbia podpisywać kogo kto ma jakie multikonta, ale maddie nie podpiszę 😂

Olaaaaaa1

Post autor: Olaaaaaa1 » ndz lis 30, 2025 1:26 pm

Wiecie że ona robi lewy obieg na su, ten simbad czy jak mu tam on jej nakręca bo widać że ludzie czasami nie chcą jej rzucać musi się prosić, a jak widzicie że przebije jeden widz czy tam drugi, to wiadomo że to jest ściema ona potem te żetony oddaje tym widzą co jej przebijali cel, nie od dziś to wiadomo że IIIlI_m_a_d_d_i_s_o_n_Ill hejtuje z multikont dziewczyny i zgłasza im privy ona jest jakaś chora psychicznie że chce komus zniszczyć życie, moderacja powinna zrobić z nią porządek i ja zbanowac za takie coś, ale nie dziwne że musi zmieniać Nicki bo widocznie dostaje bany Za lewe obiegi czy hejtowanie z multikont, Madie kobieto to się leczy wiesz, przestań hejtowac tylko zajmij się swoim nudnym życiem bo widocznie Twój facet nie chce Cię nawet ruchać masakra i woli inne od Ciebie bo z twarzy nie jesteś ładna, a ta grupowa z twarzą śmiech na sali twarz wygenerowana z Al ale prawdziwa pokazała jak była pijana na ogólnym pełno butelek leżało ona jest pijaczka poważnie

franok

Post autor: franok » ndz lis 30, 2025 2:18 pm

Nic u starszej pani się nie zmieniło. Lata mijają, a jej styl działania pozostał ten sam. Stara baba, a wciąż bawi się w te swoje chore gierki. Najzabawniejsze jest to, że tematy obnażające jej podłość pousuwali, żeby bez konsekwencji mogła kontynuować swoje draństwo. Bezkarność rozzuchwala i powoduje eskalację, co doskonale potwierdza załączone nagranie. Nie przesadzę, kiedy napiszę, że to najbardziej odrażająca mentalnie osoba na tym portalu.

ODPOWIEDZ