xxSASIEDZIxx
-
xxSASIEDZIxx
Naciagacze, aktorzy , oszuści dzisiaj chodzili po mieście i pytali o loda aż podeszli do typa, który się zgodził a to jest ten sam typ, który już występował z nimi na transmisji a nie żaden nieznajomy dużo ludzi wspominało o tym i dostawali bana. Miał ten sam głos i wygląd przede wszystkim kutas identyczny a mam screeny i porównałem. Sugerował, że będzie też sex na grupowej po czym na grupowej stwierdził, że jednak ustawi nową grupową i skasuje kolejne żetony pewne kilka tysięcy złotych zarobili na tym oszustwie. Denerwuje mnie ten kamerzysta naganiacz jak przekupa na rynku.
Ostatnio zmieniony pn paź 14, 2019 12:21 am przez xxOszuscixx, łącznie zmieniany 1 raz.
tak to był ten sam koleś bo miał nawet ten sam zegar, głos i budowę ciała . ale tu liczy się show, regulaminu nie lamia i widzów maja zawsze pełno wiec ludzie sami decydują czy odwiedzać ponownie czy jednak sobie odpuścić. typek to typowy Janusz marketingu trochę wkurza ta gadka ale ogólnie spoko laska mega ładna .xxOszuscixx pisze: ↑ndz paź 13, 2019 10:45 pmNaciagacze, aktorzy , oszuści dzisiaj chodzili po mieście i pytali o loda aż podeszli do typa, który się zgodził a to jest ten sam typ, który już występował z nimi na transmisji a nie żaden nieznajomy dużo ludzi wspominało o tym i dostawali bana. Miał ten sam głos i wygląd przede wszystkim kutas identyczny a mam screeny i porównałem. Sugerował, że będzie też sex na grupowej po czym na grupowej stwierdził, że jednak ustawi nową grupową za jedyne 88 żetonów pewnie kilka tysięcy zarobili na tym oszustwie. Denerwuje mnie ten kamerzysta naganiacz jak przekupa na rynku.
-
Nie zagladam tam specjalnie bo nie pasuje mi troche ta laska, ale oszystami to bym ich nie nazywał. Po prostu maja taka konwencje. Nawet ich nick sugeruje ze to takie zabawy sasiedzkie 

-
Laska nigdy nie pokazywała twarzy wiec skąd wiesz, że ładna? To, że ktoś tak powiedział na transmisji nie jest wiarygodne bo oni wszystko mówią pod publikę, nawet ustalają z podszywanymi nieznajomymi co mają mówić. Chyba raz zrobiła loda jakiemuś Ukraincowi z brudnym kutasem byłem na grupowej zlizala ser i każdy się śmiał to akurat było w miarę wiarygodne wiec ludzie teraz się nabierają. To nie jest fer nawet jeśli to show to jednak robienie z ludzi idiotów nie uważasz? Oszustwo to zawsze buractwo bo ludzie płacą żeby zobaczyć sex z nieznajomym a nie kolegą, który już ją wcześniej ruchał. Jakby to było jakby wszędzie tak ludzie oszukiwali? Dla mnie są skreśleni właśnie za to i kojarzą mi się z kłamstwem i naciąganiem.
Ja wchodzę jedynie po to na te transmisje żeby się pośmiać z tego naciagacza... kiedy im zostaje ostatnia minuta do grupowej to wiem ze zacznie się za minimum 7 minut, bo typ tak przeciąga ze to szok. Nie polecam marnować żetonów na nich, jest dużo ładnych kobiet na SU, marnujcie lepiej te żetony na kogoś ładnego. Kupując od nich grupowe bilety robicie popyt na taki szajs i wchodzą coraz częściej. Dodam ze typowi chyba nigdy nie stał penis, za dużo amfy, w sumie nie zdziwiłbym się. Grupowe typu 100 zet za obciaganie w masce i bez spustu,seksu..., kupujcie dalej, a ja za 60 oglądam sobie privy par z seksem i dojściem 
nie polecam

nie polecam
-
Nie zdziwię się jak ten "nieznajomy" to jest facet , który był z nimi od początku bo już dwa tygodnie temu jak zagrał przypadkowego pretendenta to dziwne teksty mówił, że " to chyba najlepsza niedziela w moim życiu ", "kupujcie bilety", "czekam na kogoś zaraz przyjdzie kolega" - nawet nie zadzwonił do tej osoby żeby odwołać spotkanie, wczoraj to samo było też zagrał, że na kogoś czeka i nie ma czasu i nagle się zgodził na loda, dbają o autentyczność ale ludzie, którzy odrazu rozpoznali "nieznajomego" po głosie czują się oszukani. Fajnie byłoby pójść na grupową z prawdziwym nieznajomym ale oni ciągle podsuwają jakiegoś kolegę,który już z nimi występował przez to już im nie wierzę i tracę przyjemność z oglądania. Może podchodzą do obcych z zapytaniem o loda ale to pewne , że nikt się nie zgodzi jak facet ich kręci telefonem i oni o tym wiedzą albo podejdą do paru typów ale wcześniej powiedzą im , że to zrobią i żeby tylko odmówili a biznes się kręci, liczba widzów rośnie i więcej biletów się sprzedaje.
-
Nie zgadzam się , że liczy się show kosztem oszustwa. Idąc tym tokiem myślenia laski mogą odbierać pizzę od kolegi a nie dostawcy, mogą mieć wyłączonego lusha bo wystarczą jęki, one robią to dla kasy a nie tylko dla show a to już przegięcie.
-
Już nie kupię biletu bo stracili dla mnie wiarygodność,którą teraz już wiem, że zdobyli dobrą grą aktorską i nie ma już tego dreszczyku emocji i ciekawości bo to ustawki.
-
Takie akcje są fajne ale muszą być prawdziwe za kłamstwo nie będę płacić.
-
Zachowujecie sie jakbyscie od tygodnia byli na SU. To jest portal z pokazami, bajkami dla doroslych. Zdarzaja sie prawdziwe sytuacje ale to raczej w drodze wyjatku. Kojarze jakas wizyte laski nago na stacji benzynowej i jazde nago w samochodzie w miescie wojewodzkim. Ale dostawcy pizzy, sasiedzi wpadajacy na lodzika, brat pukajacy siostre to fejki i az trudno uwierzyc ze ktos dawal wiare w takie opowiesci.