susu666
-
Shakeawake
susu666
To realny profil czy kolejna, która dobrze umie operować nagraniami? Bo według archiwów to nic się nie zmieniło od kadru po oświetlenie od ponad roku nadawania na SU.
-
Birchforest87
Gwarantuję Ci że jest realna, poprostu dziewczyna jako że jest dość młoda to dba o swoją prywatność, znam ją z innych polskich kamerek na których nadawała w ubiegłym roku, i muszę przyznać że od tamtego czasu zmieniła się na lepsze i się wyrobiła + ma włączony dźwięk na transmisjach i chociaż usta pokazuje hehe
Jest to profil wirtualny, zweryfikowałem i w realu jej nie ma xDShakeawake pisze: ↑ndz sie 17, 2025 8:51 pmTo realny profil czy kolejna, która dobrze umie operować nagraniami? Bo według archiwów to nic się nie zmieniło od kadru po oświetlenie od ponad roku nadawania na SU.
-
Daniellll87
Jak się wolicie nabierac że ponad 30 latka udaje malolatke, słyszałem jej grubszy głos, a potem zmieniła na dziecinny sztuczna jest nie naturalny głos , laska wredna niemiła wymusza żetony , w dodatku widać po szyi jej wiek, że ma ponad 30 lat, widać że się zaniedbała sporo jej się przytyło
-
Daniellll87
Ja się nie nabieram bo z wyglądu nie przypomina 30 + , nawet na jej nagraniach w sieci podpisanych Dirtylittlesecret wygląda jak gówniara ! I niby po tych kilku latach miała by się zestarzeć o 10 lat? Porównując ją do valkiriamasen to ta druga robi ludzi w chuja z głosem i to konkretnie bo valkiria w rzeczywistości ma gruba 30 + co można zobaczyć na jej starych nagraniach gdy nadawała po innym nickiem , twarz i głos to udowodniły a teraz udaje niewinną 20 latkęBartek82_ pisze: ↑wt lis 11, 2025 10:44 pmJak się wolicie nabierac że ponad 30 latka udaje malolatke, słyszałem jej grubszy głos, a potem zmieniła na dziecinny sztuczna jest nie naturalny głos , laska wredna niemiła wymusza żetony , w dodatku widać po szyi jej wiek, że ma ponad 30 lat, widać że się zaniedbała sporo jej się przytyło
Daniellll87 pisze: ↑wt lis 11, 2025 10:58 pmJa się nie nabieram bo z wyglądu nie przypomina 30 + , nawet na jej nagraniach w sieci podpisanych Dirtylittlesecret wygląda jak gówniara ! I niby po tych kilku latach miała by się zestarzeć o 10 lat? Porównując ją do valkiriamasen to ta druga robi ludzi w chuja z głosem i to konkretnie bo valkiria w rzeczywistości ma gruba 30 + co można zobaczyć na jej starych nagraniach gdy nadawała po innym nickiem , twarz i głos to udowodniły a teraz udaje niewinną 20 latkęBartek82_ pisze: ↑wt lis 11, 2025 10:44 pmJak się wolicie nabierac że ponad 30 latka udaje malolatke, słyszałem jej grubszy głos, a potem zmieniła na dziecinny sztuczna jest nie naturalny głos , laska wredna niemiła wymusza żetony , w dodatku widać po szyi jej wiek, że ma ponad 30 lat, widać że się zaniedbała sporo jej się przytyło
Wnioskując po Twojej wypowiedzi można tylko jedno się domyślić że Daniellll87 to susu666 podpisuje się z męskiego nicka i broni sama siebie żeby nikt się nie dowiedział że ma ponad 30 lat i zmienia głos idź dziewczyno na transmisję i dalej udawaj ten głos małolatki niech się nabierają te dzbany hahaha szkoda mi słów na Ciebie,
Ja się nie nabieram bo z wyglądu nie przypomina 30 + , nawet na jej nagraniach w sieci podpisanych Dirtylittlesecret wygląda jak gówniara ! I niby po tych kilku latach miała by się zestarzeć o 10 lat? Porównując ją do valkiriamasen to ta druga robi ludzi w chuja z głosem i to konkretnie bo valkiria w rzeczywistości ma gruba 30 + co można zobaczyć na jej starych nagraniach gdy nadawała po innym nickiem , twarz i głos to udowodniły a teraz udaje niewinną 20 latkę
[/quote]
Ja też bym jej dał 30, ale z tym głosem się zgadzam, że nie brzmi tak sztucznie jak u tej valkiri, więc może to jej naturalny.