Lush 1 ma jedyną zaletę nad Lushem 2 - nieco niższą cenę, o ok. 50 zł. Lush 2 jest lepszy pod każdym względem, a kosztuje między 430-480 zł. Wystarczy fajna stronka do sprawdzania cen. Ale dziewczyny lubią to nieco zawyżać do 500 zł. Fajnie tak, zwłaszcza, że debile sami nie sprawdzają, a wystarczy wpisać "lush cena"

Obraz u Ciebie nie jest najgorszy - są babki co ponad 2 lata nadają, a dalej na kamerce z laptopa jadą. Nawet światła/softboxa za kilkadziesiąt zł szkoda im wydać. Kamerka jest podstawą i wypada kupić dość wcześnie, bo niejedna osoba będzie ignorować Twoją trans z powodu niskiej jakości.
W privkach brak tanich rzeczy za 100 np. pokazu cycków czy dupki. Brak oceny/patrzenia na drugą kam (docelowo tylko to). Brak przebieranek/striptizów. Brak lodzika na dildo... Jakimś trafem stopki są, haha.
Nawet jak poprawisz wszystkie rzeczy, nie będę Twoim widzem, więc się nawet mnie nie słuchaj. Musiałabyś cały sprzęt wymienić, by u mnie się nie zacinała Twoja transmisja. To głupie, ale tak jest - jedną panią oglądałem, zmieniła lapka i już jej transmisja się u mnie wiesza - ale reszta widzów ma okay wszystko.
A co do proporcji 4:3, to już się nie wypowiadam...