Nowa funkcja: ukrywanie nielubianych osób z listy na stronie głównej
Nowa funkcja: ukrywanie nielubianych osób z listy na stronie głównej
Nie lubię niektórych osób i chciałbym móc je zablokować.
-
Podłączam się. Wypadałoby zrobić dla użytkowników jakąś czarną listę dla transmitujących, których nie chce się widzieć na stronie głównej.
-
wszedłem tu w piątek wieczorem, chciałem pooglądać modelki i zwalić konia niestety nie było mi to dane ani w piątek ani w sobotę a w niedzielę już mi się odechciało oglądać po raz setny te same twarze do których nie wejdę nawet z dopłatą. Dużo bardziej wolałbym su z czarną listą (bez limitu), na któtą wrzucane są transmitujące poza zainteresowaniem a na głównej wyświetla mi tylko kilka transmisji z list ulubionych albo nowych dziewczyn.
-
-
Podpisuje się pod tym postem 100% racji!!!wujek_sknerus pisze: ↑pn cze 29, 2020 5:43 pmwszedłem tu w piątek wieczorem, chciałem pooglądać modelki i zwalić konia niestety nie było mi to dane ani w piątek ani w sobotę a w niedzielę już mi się odechciało oglądać po raz setny te same twarze do których nie wejdę nawet z dopłatą. Dużo bardziej wolałbym su z czarną listą (bez limitu), na któtą wrzucane są transmitujące poza zainteresowaniem a na głównej wyświetla mi tylko kilka transmisji z list ulubionych albo nowych dziewczyn.
-
Hej. Jest na to sposób co chcecie, ale za każdym razem jak o tym piSze to mod USuwa post... cHamsko ...