Moje pytanie skierowane jest do Kobiet

A może same praktykujecie taki ekshibicjonizm?
Dzisiaj jest pt maja 09, 2025 10:08 am
Post autor: Raider_op_ » wt cze 18, 2019 11:05 pm
Post autor: Anastazja31 » śr cze 19, 2019 11:30 am
Post autor: Raider_op_ » śr cze 19, 2019 1:34 pm
Będę musiał skorzystać z opcji poglądu Twojej transmisji w takim razieAnastazja31 pisze: ↑śr cze 19, 2019 11:30 amWłaśnie dla tego jestem na SU...
Uwielbiam być podglądana, nie wstydzę się siebie kręci mnie strasznie jak ktoś się patrzy kiedy się bawię![]()
Nie lubię za dużo gadania na priv... na początku i na końcu ok, ale w trakcie wolę totalnie oddać się emocjom, tym bardziej jak są to krótkie privy.
Jak dowiedziałam się o SU połączyłam przyjemne z pożytecznym, tym bardziej, że jestem singielką .
Uwielbiam patrzeć jak mężczyzna się podnieca kiedy się bawię... te zamglone oczy ...
wrrri już nakręcona
Pozdrawiam
Post autor: Anastazja31 » śr cze 19, 2019 6:54 pm
Nie mam możliwości, mieszkam praktycznie w szczerym poluRaider_op_ pisze: ↑śr cze 19, 2019 1:34 pmBędę musiał skorzystać z opcji poglądu Twojej transmisji w takim razieAnastazja31 pisze: ↑śr cze 19, 2019 11:30 amWłaśnie dla tego jestem na SU...
Uwielbiam być podglądana, nie wstydzę się siebie kręci mnie strasznie jak ktoś się patrzy kiedy się bawię![]()
Nie lubię za dużo gadania na priv... na początku i na końcu ok, ale w trakcie wolę totalnie oddać się emocjom, tym bardziej jak są to krótkie privy.
Jak dowiedziałam się o SU połączyłam przyjemne z pożytecznym, tym bardziej, że jestem singielką .
Uwielbiam patrzeć jak mężczyzna się podnieca kiedy się bawię... te zamglone oczy ...
wrrri już nakręcona
Pozdrawiam![]()
Dajesz podglądać się sąsiadom?
Post autor: Raider_op_ » czw cze 20, 2019 6:44 am
To tak jak ja, mam zaledwie dwa domy obok siebie , całe szczęście powoli osiedle się rozbudowuje i mieszkańców przybywa. Już fantazjuje o jakiejś nowej sąsiadceAnastazja31 pisze: ↑śr cze 19, 2019 6:54 pmNie mam możliwości, mieszkam praktycznie w szczerym poluRaider_op_ pisze: ↑śr cze 19, 2019 1:34 pmBędę musiał skorzystać z opcji poglądu Twojej transmisji w takim razieAnastazja31 pisze: ↑śr cze 19, 2019 11:30 amWłaśnie dla tego jestem na SU...
wrrri już nakręcona
Pozdrawiam![]()
Dajesz podglądać się sąsiadom?![]()
Post autor: TylkoSexDziki » czw cze 20, 2019 7:21 am
Post autor: TylkoSexDziki » czw cze 20, 2019 7:24 am
Sama bym Cię tak przez okno pooglądalaRaider_op_ pisze: ↑wt cze 18, 2019 11:05 pmUwielbiam być podglądany... zwłaszcza kiedy się masturbuję a sąsiadka podgląda mnie z okna lub tarasu. Podnieca mnie fakt, że ona nie wie, że ja wiem, że mnie podgląda. Zazwyczaj kiedy wychodzi z psem na spacer, ja odsłaniam wszystkie okna tarasowe tak by przechodząc obok mogła na mnie popatrzeć a ja w tym czasie oddaje się w pełni zabawie![]()
Moje pytanie skierowane jest do Kobietwolicie podglądać facetów czy być podglądane przez nich?
A może same praktykujecie taki ekshibicjonizm?
Post autor: Raider_op_ » czw cze 20, 2019 7:28 am
Post autor: TylkoSexDziki » czw cze 20, 2019 7:54 am
Na razie skorzystam.z transmisji ;pRaider_op_ pisze: ↑czw cze 20, 2019 7:28 amMożesz mi wierzyć, że sam dałbym Ci taką okazję nieraz. Na razie zapraszam na transmisje![]()
Post autor: cuckie22 » pt cze 28, 2019 1:25 am
chętnie popatrzę jak ssiesz. Maże o zlizaniu spermy czyjejś po wkładaniuAnastazja31 pisze: ↑śr cze 19, 2019 11:30 amWłaśnie dla tego jestem na SU...
wrrri już nakręcona
Pozdrawiam