Posłuszny
- DigitusMedius
Re: Posłuszny
Jako Twoja Pani każe Ci dac na mój profil napiwek o wysokości 10 000
-
Czcigodna Królewska Mość zostań moja Panią A zobaczysz jak szybko twoje konto bankowe się zapełni cudownie.sie przy tym bawiąc. Na profilowym mam ogłoszenie tylko Pani która pierwsza ta lepsza zgarniajac całą pulę. Także sprawdzaj bo możesz dostać jeszcze więcej bądź napisz 570134475DigitusMedius pisze: ↑czw maja 21, 2020 8:50 pmJako Twoja Pani każe Ci dac na mój profil napiwek o wysokości 10 000
Przecież nie stać cię na żetony, bo 90% wypłaty wydajesz na alimenty dla żony XDprzemek2209 pisze: ↑wt wrz 22, 2020 8:55 pmCzcigodna Królewska Mość zostań moja Panią A zobaczysz jak szybko twoje konto bankowe się zapełni cudownie.sie przy tym bawiąc. Na profilowym mam ogłoszenie tylko Pani która pierwsza ta lepsza zgarniajac całą pulę. Także sprawdzaj bo możesz dostać jeszcze więcej bądź napisz 570134475DigitusMedius pisze: ↑czw maja 21, 2020 8:50 pmJako Twoja Pani każe Ci dac na mój profil napiwek o wysokości 10 000
-
Posiadam duży majątek kilka hektarów pola duży dom ciągnik 3 auta z chęcią oddam Pani spisujac akt władzę na Królową która się skusi na to
Jakim cudem żona nie zabrała ci tego w sprawie rozwodowej?przemek2209 pisze: ↑wt wrz 22, 2020 10:04 pmPosiadam duży majątek kilka hektarów pola duży dom ciągnik 3 auta z chęcią oddam Pani spisujac akt władzę na Królową która się skusi na to
Dlaczego nie sprzedasz traktora, mógłbyś kupić sobie za to dużo żetonów i zasponsorować jakąś królewnę szołapa