Seks mojej dziewczyny z kimś innym
-
Re: Seks mojej dziewczyny z kimś innym
my praktykujemy ,klimaty z przewaga singli ,nie ma nic bardziej podniecającego.
Mnie żona zdradza z gościem i strasznie mnie podnieca jak sobie wyobrażam jak ją posuwa, potem się na nią spuszcza.
Jak wraca i wiem że się rznela z kim to ja też posuwam, sama myśl że dopiero co ktoś ją stukał strasznie mnie podnieca.
Mam też kochankę która stukam i wtedy wyobrażam sobie gościa jak stuka moja żonkę.
Jak wraca i wiem że się rznela z kim to ja też posuwam, sama myśl że dopiero co ktoś ją stukał strasznie mnie podnieca.
Mam też kochankę która stukam i wtedy wyobrażam sobie gościa jak stuka moja żonkę.
-
Zglaszam sie na ochotnika lubie takie klimaciki w sensie jeżeli szukac kolegi do duo badz wiesz czy jakas para jest chetna na takie cos to ja oczywiscie jak najbardziej mogę ci pomóc 26 szczuply 180 cm wzrostu wysportowany nie jakTylkoSexDziki pisze: ↑śr cze 19, 2019 5:06 pmNawet nie wiecie ile kobiet myśli o tym samym ale żadna się nie przyzna bo będzie uważana za szmatę, dzi..ke itp.
Miałam taki okres z byłym że chcieliśmy tego spróbować. Nawet kazał organizować mi mężczyznę bo też chciałam tego spróbować, ale niestety jak już zauważył się faktycznie zabrałam się do poszukiwań to się wku...wil i awantura murowana 🤣🤣🤣🤣
Reszta tych moich rówieśników pzodrawiam
-
Pozycz mi kochanke i zone ta ktora matrzepak77 pisze: ↑śr kwie 17, 2024 9:39 pmMnie żona zdradza z gościem i strasznie mnie podnieca jak sobie wyobrażam jak ją posuwa, potem się na nią spuszcza.
Wiekszego cyca wygrywa mojego rozprawiczenie a
Druga trojkat bo
Zawsze chcialem a nigdy nie moglem pozdrawiam cie ty wariacie zboczony haha
-
Zapraszam privhotpolishpussy pisze: ↑ndz lis 19, 2023 10:35 ammy praktykujemy ,klimaty z przewaga singli ,nie ma nic bardziej podniecającego.
<3
-
Zapraszam privhotpolishpussy pisze: ↑ndz lis 19, 2023 10:35 ammy praktykujemy ,klimaty z przewaga singli ,nie ma nic bardziej podniecającego.
<3
-
Ziomek
Jestem chetny aby ci pomoc ja zajme sie twoja kobieta na twoich oczach jeżeli ci to pomoze to dlaczego by nie ? Tylko czy twoja kobieta sie zgodzi z 26
Letnim prawiczkiem ktory ma
Niewiarygodne fantazje
Do
Wykonania pozdrawiam oraz czekam na informację priv
-
Moglabys dokonczyc do ci się stanik? I na sama mysl o czym chyba ze jestes chętna z jeszcze młodym i nie używanym o tym porozmawiać ma provku? Jezeli tak to będzie mi bardzo ale to bradzo milo ;)