Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Połykanie własnej spermy

Co nas kręci, co nas podnieca.
spory987

Re: Połykanie własnej spermy

Post autor: spory987 » ndz cze 29, 2025 9:15 pm

Nieśmiały chyba uległy tylko uważaj bo to naprawdę uzależnia i licz się z tym że jak już polkniesz pierwszy raz to może to być Twój pierwszy krok w zostaniu spermojadem 😊 tak jak to się ze mną stało 😊

niesmialy_chyba_ulegly

Post autor: niesmialy_chyba_ulegly » pn cze 30, 2025 3:08 pm

spory987 pisze:
ndz cze 29, 2025 9:15 pm
Nieśmiały chyba uległy tylko uważaj bo to naprawdę uzależnia i licz się z tym że jak już polkniesz pierwszy raz to może to być Twój pierwszy krok w zostaniu spermojadem 😊 tak jak to się ze mną stało 😊
Też mi się wydaje, że jak w końcu się odważę i zdecyduje zrobić to u jakieś pani to będę chciał codziennie. Tylko jak zrobić ten pierwszy krok :/

spory987

Post autor: spory987 » pn cze 30, 2025 8:28 pm

niesmialy_chyba_ulegly pisze:
pn cze 30, 2025 3:08 pm
spory987 pisze:
ndz cze 29, 2025 9:15 pm
Też mi się wydaje, że jak w końcu się odważę i zdecyduje zrobić to u jakieś pani to będę chciał codziennie. Tylko jak zrobić ten pierwszy krok :/
Nie odbierz tego źle ,ale jak mam być szczery to pierdolisz jak potłuczony 😂 albo chcesz i chciałbyś to zrobić albo po prostu tylko jest to twoja fantazja ... Jak zrobić pierwszy krok ... Po prostu spuścić się i połknąć !!! Jak masz to zrobić to nie myśl o tym podczas spuszczania się tylko się spuść i momentalnie złóż nie wiem z dłoni ? Nie myśl tylko połknij a zobaczysz że nie będziesz żałował 😊 ja tam za jakieś pół godziny biorę sprawy w swoje ręce 💪 wytrzepie kutasa opróżniając jaja ... Spust na dużą łyżkę... Potem łyżka do ust ... Połyk i można iść spać 😊 nad czym tu się zastanawiać to nie wiem

ODPOWIEDZ