Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Połykanie własnej spermy

Co nas kręci, co nas podnieca.
spory987

Połykanie własnej spermy

Post autor: spory987 » czw cze 26, 2025 9:18 pm

Witam.Nie wiem jak to wygląda u innych ,którzy chociaż raz spróbowali i połknęli własną spermę,ale ja pierwszy raz swoją spermę połknąłem z ciekawości jakieś 7 lat temu.Chcialem zobaczyć jak smakuje i co mniej więcej czują kobiety podczas połyku. Po pierwszym połknięciu przyznam szczerze ,że poczułem się trochę dziwnie ale podniecało mnie to i nawet posmakowało:) Potem za jakiś czas czas był drugi raz...potem trzeci i kolejny i kolejny,aż pewnego dnia stwierdziłem że to chyba uzależnia,bo teraz juz mnie to mega jara,podnieca i smakuje!!! Zdarzało się połykać wiele razy na oczach kobiety co jeszcze mocniej mnie nakręcało.Wiem że to nie jest normalne ( tak mi się wydaje ) , dodam że nie jestem gejem ,ale przyznam że jestem uzależniony od połykania własnej spermy w tym momencie i połykam prawie zawsze jak sobie trzepie .Nie potrafię się powstrzymać. Oczywiście połykam na różne sposoby !!! Na koniec mogę napisać wprost że KOCHAM SMAK SWOJEJ SPERMY I JĄ POŁYKAĆ!!! Ma może ktoś chociaż podobnie do mnie ?

niesmialy_chyba_ulegly

Post autor: niesmialy_chyba_ulegly » pt cze 27, 2025 4:23 pm

Mnie kręci wizja spuszczenia się samemu sobie do buzi na oczach kobiety na priv ale póki co nie mam odwagi żeby się przełamać i u jakiejś dziewczyny to zrobić. Pytałem co niektóre i byłby zainteresowane ale nie mogę się odważyć.

spory987

Post autor: spory987 » sob cze 28, 2025 2:01 am

niesmialy_chyba_ulegly pisze:
pt cze 27, 2025 4:23 pm
Mnie kręci wizja spuszczenia się samemu sobie do buzi na oczach kobiety na priv ale póki co nie mam odwagi żeby się przełamać i u jakiejś dziewczyny to zrobić. Pytałem co niektóre i byłby zainteresowane ale nie mogę się odważyć.
A połknąłeś już kiedyś,czy odrazu ten pierwszy raz chciałbyś się spuścić prosto w swoje usta ? Proponuję w chwili jak już będziesz dochodził przestać trzepać kutasa tak żebyś się nie spuścił do końca.Wtedy podniecenie zostanie i na pewno polkniesz 🙂

Ja się pochwalę,że na pewnej stronie mam swoją Panią która karmi mnie moją spermą systematycznie , nagrywając telefonem całego priva :) oczywiście widać całą moją twarz ze spermą w ustach i jak połykam na jej rozkaz 🙂 3 takie filmiki nawet udostępniła na swoim profilu na pewnej stronie ... Zgodziłem się oczywiście na publikację... Nawet wymyśliła dla mnie nazwę i nazywa mnie swoim osobistym pojemnikiem na spermę 😊

niesmialy_chyba_ulegly

Post autor: niesmialy_chyba_ulegly » sob cze 28, 2025 9:21 am

spory987 pisze:
sob cze 28, 2025 2:01 am
niesmialy_chyba_ulegly pisze:
pt cze 27, 2025 4:23 pm
A połknąłeś już kiedyś,czy odrazu ten pierwszy raz chciałbyś się spuścić prosto w swoje usta ? Proponuję w chwili jak już będziesz dochodził przestać trzepać kutasa tak żebyś się nie spuścił do końca.Wtedy podniecenie zostanie i na pewno polkniesz 🙂

Ja się pochwalę,że na pewnej stronie mam swoją Panią która karmi mnie moją spermą systematycznie , nagrywając telefonem całego priva :) oczywiście widać całą moją twarz ze spermą w ustach i jak połykam na jej rozkaz 🙂 3 takie filmiki nawet udostępniła na swoim profilu na pewnej stronie ... Zgodziłem się oczywiście na publikację... Nawet wymyśliła dla mnie nazwę i nazywa mnie swoim osobistym pojemnikiem na spermę 😊
Próbowałem kilka razy z czego dwa razy wyszło mi w pełni ale na priv nie mogę się przełamać. Polecasz zdecydowanie jakieś dziewczyny z su na ten pierwszy raz?

Fikcja123

Post autor: Fikcja123 » ndz cze 29, 2025 3:07 am

Siema- moze tu chodzi o to se jak juz sie spuścimy to przechodzi ochota. 🙃 i musimy wymieniać sie kam czy fot zeby dojść. Ja proponuję grupkę gdzie możecie wrzucić swoje dziewczyny/chłopaków a każdy będzie mógł wrzucić jak sie spuszcza w kom /lub sie umówić na spotkanie 🙃

spory987

Post autor: spory987 » ndz cze 29, 2025 3:20 am

Fikcja123 pisze:
ndz cze 29, 2025 3:07 am
Siema- moze tu chodzi o to se jak juz sie spuścimy to przechodzi ochota. 🙃 i musimy wymieniać sie kam czy fot zeby dojść. Ja proponuję grupkę gdzie możecie wrzucić swoje dziewczyny/chłopaków a każdy będzie mógł wrzucić jak sie spuszcza w kom /lub sie umówić na spotkanie 🙃
Dlatego napisałem że proponuję do końca się nie spuszczać wtedy podniecenie i apetyt na spermę i połyk pozostaje :) wiem co mówię 🙂 a zaproponować mogę Carline Hot albo wampstar 🙂 nie pozwolą ci chodzić głodnym 🙂 no a co do tej ochoty do połyku że przechodzi to zgodzę się ale tylko wtedy jak się jest początkującym 🙂 ja już tak bardzo uwielbiam połykać własną spermę,że nie mogę się doczekać kiedy się spuszcze jak trzepie mogąc ponownie zaspokoić apetyt na proteinki 😊

Fikcja123

Post autor: Fikcja123 » ndz cze 29, 2025 3:31 am

Ty to masz dobrze. Ale kurwa nie rozkminiam jak dość zeby nie dojść zeby ochota została. Moja pni dalami juz 3 szanse z czego 2 byly ok a ostatnia jakbym spełniał, pociekło na kanapę i koniec. Ja tu potrzebuje pomocy. Jak to zrobić aby ochota nie przechodziła 😅

niesmialy_chyba_ulegly

Post autor: niesmialy_chyba_ulegly » ndz cze 29, 2025 11:27 am

spory987 pisze:
ndz cze 29, 2025 3:20 am
Fikcja123 pisze:
ndz cze 29, 2025 3:07 am
Dlatego napisałem że proponuję do końca się nie spuszczać wtedy podniecenie i apetyt na spermę i połyk pozostaje :) wiem co mówię 🙂 a zaproponować mogę Carline Hot albo wampstar 🙂 nie pozwolą ci chodzić głodnym 🙂 no a co do tej ochoty do połyku że przechodzi to zgodzę się ale tylko wtedy jak się jest początkującym 🙂 ja już tak bardzo uwielbiam połykać własną spermę,że nie mogę się doczekać kiedy się spuszcze jak trzepie mogąc ponownie zaspokoić apetyt na proteinki 😊
Ja nad tym pierwszym razem głowie się żeby spróbować z Passepartout albo z Pikanteria. Co o nich myślisz? Próbowałeś u nich? Jeśli tak napisz gdzie było lepiej.

spory987

Post autor: spory987 » ndz cze 29, 2025 9:08 pm

Jeśli chodzi o tą pierwszą to nie byłem u niej na priv , a co do Pikanterii to juz mnie karmiła i było zajebiście ,po spuście nie została ani kropla spermy na dłoni .Na koniec powiedziała mi że jestem dobrą soernopijką więc chyba się jej podobało 😊 mogę Ci ja z czystym sumieniem polecić.

spory987

Post autor: spory987 » ndz cze 29, 2025 9:12 pm

Fikcja123 pisze:
ndz cze 29, 2025 3:31 am
Ty to masz dobrze. Ale kurwa nie rozkminiam jak dość zeby nie dojść zeby ochota została. Moja pni dalami juz 3 szanse z czego 2 byly ok a ostatnia jakbym spełniał, pociekło na kanapę i koniec. Ja tu potrzebuje pomocy. Jak to zrobić aby ochota nie przechodziła 😅
Po prostu jak czujesz już ze dochodzisz i się zaraz spuścisz przestajesz momentalnie trzepać i tym oto sposobem jakby ci to powiedzieć nie spuścisz całej spermy z jaj a powiedzmy połowę.Tzw " zrujnowany orgazm " .Polykasz spermę która wyciekła z kutasa zaczynając dalej trzepać kutasa tak aby się wydoić do końca 🙂

ODPOWIEDZ