Ja chciałbym być niewolnikiem faceta, dobrze zbudowanego,z dużym kutasem. Lizał bym mu kutasa, spijał spermę i lizał jego stopy i całe ciało.Oddalbym moje ciało do jego dyspozycji. Nie musiał by chodzić do toalety, sikał by do moich ust. Każde tortury mógłby na mnie próbować. Mój kutas byłby w zamknięciu. Mój Pan uwalniał by mojego kutasa, kiedy miałby na to ochotę. Można by było pisać więcej. Może ktoś by o tym ze mną pisał.
Mogła też być para , która by się mną zajmowała.
Najbardziej zboczone fantazje bez zachamowań
-
Jestem uległa suka Bi lubię ostre wyzwiska i jeszcze zabawy z piss I scatem uwielbiam takie rzeczy i jak mi ktoś wydaje rozkazy
, może o tym pogadamy?56uleglasukabiszmatadziwk pisze: ↑śr mar 12, 2025 10:48 pmJestem uległa suka Bi lubię ostre wyzwiska i jeszcze zabawy z piss I scatem uwielbiam takie rzeczy i jak mi ktoś wydaje rozkazy
-
ja zamowilem wlasnie pas z wibratorem , i czekam az moja pani mnie zerżnie, ale jeszcze chyba trochę dla niej to za dziwne, siiku mi do buzi, niech mnie zerżnie z całych sił aż bedzie bolec , lizac stopy pupe to normalka, moze pozniej spust do jej ust i ona zamiast polkknac niech wypluje te sperme do mojej buzi, tego jeszcze nie probowalem . LIZANIE STOP PUPY obcej pannie to fantazja moja szok. Nagle zdejmie majtki wypina sie , czy siada na buzi i liz suk o.. czy stopke z bucika spocona nie wazne , wazne ze obca , nieznajoma , czy w miejscu publicznym gdzies, klekaj liz stopy pupe niewolniku, taka dominacja masakra piekna