CEI ze spustem bezpośrednio do buzi
-
CEI ze spustem bezpośrednio do buzi
Cześć.
Czy są tutaj ulegli lubiący spuszczać się sobie do ust na rozkaz kobiety/dominy czyli tak zwane JOI/CEI?
Czy są na Su panie, których taki fetysz ciekawi, chętnie na to popatrzą i zrealizują taki priv?
Czy są tutaj ulegli lubiący spuszczać się sobie do ust na rozkaz kobiety/dominy czyli tak zwane JOI/CEI?
Czy są na Su panie, których taki fetysz ciekawi, chętnie na to popatrzą i zrealizują taki priv?
Ja to uwielbiam :) strasznie kręcą mnie takie zabawy i świadomosc patrzącej na mnie kobiety kiedy karmię się własną sperma na jej oczach i na rozkaz 😊cumeatinglover pisze: ↑pt cze 21, 2024 4:43 pmCześć.
-
Pochwalisz się dla których dziewczyn na su to robiłeś? Chciałbym odwiedzić takie które mają już doświadczenie z tym fetyszem.spory987 pisze: ↑czw lip 04, 2024 9:59 pmJa to uwielbiam :) strasznie kręcą mnie takie zabawy i świadomosc patrzącej na mnie kobiety kiedy karmię się własną sperma na jej oczach i na rozkaz 😊cumeatinglover pisze: ↑pt cze 21, 2024 4:43 pmCześć.
cumeatinglover pisze: ↑sob lip 06, 2024 10:19 amDonnaPatrizia,Pani ELSA ale ona już chyba nie nadaje, Domina Laura i jeszce kilka innych ,musiałbym sobie przypomnieć. Rozumiem ,że też jesteś uległym że słabością do własnej spermy i jej połykania przed dominującą kobieta?spory987 pisze: ↑czw lip 04, 2024 9:59 pmJa to uwielbiam :) strasznie kręcą mnie takie zabawy i świadomosc patrzącej na mnie kobiety kiedy karmię się własną sperma na jej oczach i na rozkaz 😊cumeatinglover pisze: ↑pt cze 21, 2024 4:43 pmCześć.
Pochwalisz się dla których dziewczyn na su to robiłeś? Chciałbym odwiedzić takie które mają już doświadczenie z tym fetyszem.
-
Dzięki za odpowiedzi. Spróbuję przy najbliższej okazji z Pikanteria_ :)
spory987 jak sobie przypomnisz jeszcze jakieś dziewczyny u których byłeś daj znać :)
spory987 jak sobie przypomnisz jeszcze jakieś dziewczyny u których byłeś daj znać :)
No Pikanteria_ jest zajebista to fakt !!! Nie dość że piękna i seksowna to jeszcze potrafi być mega stanowcza i dominującą . Tak mnie pewnego razu nakręciła ,zawładnęła moim umysłem i całym mną że zlizywalem i polykalem z dłoni jakbym nic nie jadł od tygodnia 😊 Było zajebiście ,podniecająco i co najważniejsze pysznie !!! Mniam ❤️cumeatinglover pisze: ↑ndz lip 07, 2024 10:54 amDzięki za odpowiedzi. Spróbuję przy najbliższej okazji z Pikanteria_ :)