Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

CEI ze spustem bezpośrednio do buzi

Co nas kręci, co nas podnieca.
ODPOWIEDZ
cumeatinglover

CEI ze spustem bezpośrednio do buzi

Post autor: cumeatinglover » pt cze 21, 2024 4:43 pm

Cześć.

Czy są tutaj ulegli lubiący spuszczać się sobie do ust na rozkaz kobiety/dominy czyli tak zwane JOI/CEI?

Czy są na Su panie, których taki fetysz ciekawi, chętnie na to popatrzą i zrealizują taki priv?

Michal202120

Post autor: Michal202120 » sob cze 22, 2024 1:30 pm

Ale pojebane to jest

Apacz12

Post autor: Apacz12 » sob cze 22, 2024 8:58 pm

Uwielbiam. Moja żona uwielbia jak się spuszczam do buzi

spory987

Post autor: spory987 » czw lip 04, 2024 9:59 pm

cumeatinglover pisze:
pt cze 21, 2024 4:43 pm
Cześć.

Czy są tutaj ulegli lubiący spuszczać się sobie do ust na rozkaz kobiety/dominy czyli tak zwane JOI/CEI?

Czy są na Su panie, których taki fetysz ciekawi, chętnie na to popatrzą i zrealizują taki priv?
Ja to uwielbiam :) strasznie kręcą mnie takie zabawy i świadomosc patrzącej na mnie kobiety kiedy karmię się własną sperma na jej oczach i na rozkaz 😊

cumeatinglover

Post autor: cumeatinglover » sob lip 06, 2024 10:19 am

spory987 pisze:
czw lip 04, 2024 9:59 pm
cumeatinglover pisze:
Cześć.

Ja to uwielbiam :) strasznie kręcą mnie takie zabawy i świadomosc patrzącej na mnie kobiety kiedy karmię się własną sperma na jej oczach i na rozkaz 😊
Pochwalisz się dla których dziewczyn na su to robiłeś? Chciałbym odwiedzić takie które mają już doświadczenie z tym fetyszem.

spory987

Post autor: spory987 » ndz lip 07, 2024 2:41 am

cumeatinglover pisze:
sob lip 06, 2024 10:19 am
spory987 pisze:
czw lip 04, 2024 9:59 pm
cumeatinglover pisze:
Cześć.

DonnaPatrizia,Pani ELSA ale ona już chyba nie nadaje, Domina Laura i jeszce kilka innych ,musiałbym sobie przypomnieć. Rozumiem ,że też jesteś uległym że słabością do własnej spermy i jej połykania przed dominującą kobieta?
Pochwalisz się dla których dziewczyn na su to robiłeś? Chciałbym odwiedzić takie które mają już doświadczenie z tym fetyszem.

spory987

Post autor: spory987 » ndz lip 07, 2024 2:42 am

Alisha Queen

spermopijkaMagicznejKasii

Post autor: spermopijkaMagicznejKasii » ndz lip 07, 2024 3:57 am

Jeszcze Pikanteria_. Jest mega !!!

cumeatinglover

Post autor: cumeatinglover » ndz lip 07, 2024 10:54 am

Dzięki za odpowiedzi. Spróbuję przy najbliższej okazji z Pikanteria_ :)

spory987 jak sobie przypomnisz jeszcze jakieś dziewczyny u których byłeś daj znać :)

spory987

Post autor: spory987 » ndz lip 07, 2024 2:29 pm

cumeatinglover pisze:
ndz lip 07, 2024 10:54 am
Dzięki za odpowiedzi. Spróbuję przy najbliższej okazji z Pikanteria_ :)

spory987 jak sobie przypomnisz jeszcze jakieś dziewczyny u których byłeś daj znać :)
No Pikanteria_ jest zajebista to fakt !!! Nie dość że piękna i seksowna to jeszcze potrafi być mega stanowcza i dominującą . Tak mnie pewnego razu nakręciła ,zawładnęła moim umysłem i całym mną że zlizywalem i polykalem z dłoni jakbym nic nie jadł od tygodnia 😊 Było zajebiście ,podniecająco i co najważniejsze pysznie !!! Mniam ❤️

ODPOWIEDZ