Słabość do własnej spermy
-
Słabość do własnej spermy
Witam..jak widać po moim nicku należę do tego grona facetów którzy lubią sobie czasem połknąć własną spermę. Myślę sobie ,że każdy facet który oczekuje od swojej kobiety aby połykała,sam chociaż jeden raz powinien skosztować własnej spermy,połykając ja tak aby wiedzieć jak to jest. Ja kiedyś spróbowałem z ciekawosci ...minęło kilka lat i ciekawość zamieniła się w niecodzienny apetyczny fetysz ... Uwielbiam JOI + CEI ( Instrukcja trzepania kutasa+ instrukcja połykania własnej spermy) . Ciekawe ile z was przyzna się do tego że chociaż jeden raz a może i więcej razy połknęło własną sperme?? Ja uwielbiam... Najbardziej gęstą 😊
-
Ja tam kiedyś z ciekawości sobie strzeliłem do buzi i nawet z połykiem żeby mieć świadomość jak to wygląda i jak smakuje żeby nie serwować komuś czegoś w ciemno i przyznam się szczerze bez wstydu że bardzo mi smakowało głównie ten słodki posmak 😁 A po tym pierwszym razie kilkanaście może i kilkadziesiąt razy przez przypadek władowalem sam sobie swoją spermę na twarz razem z klatą i jak już widziałem że nie zdążę skierować wytrysku na co kolwiek innego to wtedy otwieram szeroko usta zamykam oczy i ładuje gdzie się da
Czyli wiesz co dobre❤️😊 taka mała męska spermopijka 😄 Proteinki jeszcze nikomu nie zaszkodziły,.wiem co mówię bo uwielbiam porządnie sobie wytrzepać i połknąć najczęściej zlizując z dłoni ,lub wznosząc toascik z kieliszka😊. Napewno połykając własną spermę nie jesteśmy gejami itd itp jak często można usłyszeć,przeczytać. No chyba że obcowali się już z innym kutasem wtedy sprawy wyglądają już nieco inaczej 😉 Ja tam gejem się nie czuje połykając własny nektar rozkoszy .