Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Rajstopki używane

Co nas kręci, co nas podnieca.
ODPOWIEDZ
Rafalek0202

Rajstopki używane

Post autor: Rafalek0202 » sob lut 15, 2020 9:30 pm

Witam. lubi ktoś zabawić się używanymi rajstopkami?

Jack19922

Post autor: Jack19922 » śr lut 19, 2020 6:44 am

Uwielbiam

Awatar użytkownika
Desiderium19

Post autor: Desiderium19 » czw lut 20, 2020 1:50 pm

Chyba nigdy tego nie zrozumiem xD W jaki sposób się tym zabawiacie, pocierając itp.? Co to Wam daje?

Awatar użytkownika
LandLord

Post autor: LandLord » czw lut 20, 2020 7:32 pm

Desiderium19 pisze:
czw lut 20, 2020 1:50 pm
Chyba nigdy tego nie zrozumiem xD W jaki sposób się tym zabawiacie, pocierając itp.? Co to Wam daje?
Fetyszu nie zrozumie ktoś, kto go nie ma. W przypadku używanych zapewne chodzi też o zapach. Ludzie niby są bardziej wzrokowcami niż zapachowcami, jednak zapach może o wiele mocniej oddziaływać na emocje. Chociaż w tym przypadku lepiej sprawdzają się używane majtki. Oprócz samego zapachu i ewentualnych feromonów (których nauka jednoznacznie nie potwierdziła u ludzi) dochodzi skojarzenie, że mamy pod nosem coś, co bezpośrednio dotykało cipki fajnej dziewczyny.
Nie wiem jak jest z tym u innych, ale dla mnie taki zapach od dziewczyny która mi się podoba jest odbierany pozytywnie, a gdyby to były majty noszone przez jakąś brzydką babunię, to wtedy wręcz odwrotnie.

Nie wiem czy w ogóle możliwe jest wytłumaczenie odczuć, emocji. Chyba nie.
Jeśli lubisz truskawki, a ktoś nie cierpi truskawek, to jak mu wytłumaczysz czemu Ty lubisz truskawki ?

Możliwe też, że sobie zakładają i wtedy chodzi o unikalne doznania dotykowe, których normalnie facet nigdy nie doświadcza chodząc w spodniach czy gaciach.

Ja akurat nie przepadam za rajstopami, dla mnie są jakby aseksualne, bardziej kręci mnie widok pończoch na zgrabnych kobiecych nogach.

Jack19922

Post autor: Jack19922 » pt lut 21, 2020 8:13 pm

Glownie chodzi o zapach i najlepiej jak kobieta nosi je bez majtek bo wtedy jest zapach stop i cipki
Nosic ich nie nosze ale uwielbiam wachac , dotykac.
Ponczoszki tez sa moim fetyszem i szpileczki

ODPOWIEDZ