Fisting
-
Fisting
Hej! Czy byłby ktoś z was zainteresowany obejrzeniem jak robię sobie fisting pochwy? Ile byłby dla was warty taki pokaz?
-
Cześć!
Osobiście lubię jak kobieta, dziewczyna zabawia się w ten sposób wypełniając cała cipkę. Dodatkowo lubię ten efekt przed i po czyli przed fistowaniem i wymęczona cipa po fistingu. Zbliżenie, rozszerzenie, wypełnienie. Oprócz fistu zabawki i przedmioty duże do rozciągania cipki.
Jak dodatkowo tryska to też jest na plus.
Co do wyceny trudno powiedzieć, jedne kobiety potrzebują mniej czasu by się dłoń zmieściła inne trochę więcej by dłoń, pięść włożyć.
A przeciąganie w nieskończoność zanim włożysz dłoń i sypanie żetonami - ja cierpliwy nie jestem ;)
Takie moje spostrzeżenia.
Powodzenia :)
Osobiście lubię jak kobieta, dziewczyna zabawia się w ten sposób wypełniając cała cipkę. Dodatkowo lubię ten efekt przed i po czyli przed fistowaniem i wymęczona cipa po fistingu. Zbliżenie, rozszerzenie, wypełnienie. Oprócz fistu zabawki i przedmioty duże do rozciągania cipki.
Jak dodatkowo tryska to też jest na plus.
Co do wyceny trudno powiedzieć, jedne kobiety potrzebują mniej czasu by się dłoń zmieściła inne trochę więcej by dłoń, pięść włożyć.
A przeciąganie w nieskończoność zanim włożysz dłoń i sypanie żetonami - ja cierpliwy nie jestem ;)
Takie moje spostrzeżenia.
Powodzenia :)
-
Hej!
Dziękuję za odpowiedź! Jeśli chodzi o zabawki to dysponuję kilkoma. Oczywiście przygotowanie do fistingu jest po mojej stronie więc na priv przystępuję odrazu do penetracji. Squirting również możliwy na koniec.
Co sądzisz o wcześniejszym napompowaniu cipki pompką?
Dziękuję za odpowiedź! Jeśli chodzi o zabawki to dysponuję kilkoma. Oczywiście przygotowanie do fistingu jest po mojej stronie więc na priv przystępuję odrazu do penetracji. Squirting również możliwy na koniec.
-
Nie wiem co masz na myśli pompowanie - czy włożenie pompowanej zabawki w celu rozciągnięcia, czy zassanie warg sromowych za pomocą pompki, by zrobić podciśnienie i zarazem powiększyć wargi sromowe? Jedno i drugie jest ciekawe. Jeżeli chodzi o pompowanie korka w środku, to można próbować napompowany korek wypychać... Po takich zabawach widać czasami dłużej lub krócej rozciągnięte wnętrze. W drugim przypadku - jak wargi sromowe są długie i wystające, bądź ogólnie zassane to ciekawy efekt można uzyskać dużej, nabrzmiałej cipki - ja akurat to lubię.
Osobiście obie formy, męczenia czy używania cipki mi się podobają, bo jest coś co mnie kręci, kiedy cipa jest porządnie używana :)
Osobiście obie formy, męczenia czy używania cipki mi się podobają, bo jest coś co mnie kręci, kiedy cipa jest porządnie używana :)
-
Miałam na myśli pompowanie warg i łechtaczki w celu zwiększenia ich rozmiaru oraz wrażliwości
-
Jak najbardziej, napompowane pobudzone wargi i łechtaczka to ciekawe urozmaicenie pokazu, no i dla Ciebie też dodatkowa przyjemność :).
Ciekawą opcją, o której wspominałem byłoby porównanie wielkości przed i po napompowaniu.
Ciekawą opcją, o której wspominałem byłoby porównanie wielkości przed i po napompowaniu.
Chętnie zobaczę z bliska jak siedzisz mi na twarzy😁Martyna_a21 pisze: ↑pn wrz 22, 2025 7:20 amHej!