Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Test dla kobiet

O wszystkim i o niczym.
ODPOWIEDZ
Wosiu

Test dla kobiet

Post autor: Wosiu » pt sie 20, 2021 6:56 pm

Budzisz się nagle że snu i jesteś naga na plaży z oznakami napalenia. Jesteś dziewicą. Kawałek obok leży mezczyzna nagi z wzodem. Oboje nic nie wieciecie co do czego że slangu kultury. Co robisz?a) zakładasz ciuchy ktore leżą obok i wracasz do czasu z przed snu?
b)chcesz żebyście mieli je założoną oboje i on leżał na brzuchu żebyście się nie odzywał.
C)chcesz żebyście mieli je założoną oboje i on leżał na brzuchu żebyście wyczuli rozmowe nie wiedząc o tym.?
D)pytasz się co to za różnica między wami.
E)zostajesz i... twoja odpowiedz

pussycat

Post autor: pussycat » pt sie 20, 2021 11:05 pm

Zostaję i... sugeruję facetowi, by przekazał Wosiu (Wosiowi?), że jak następnym razem zapragnie testować kobiety, to niech poprawi stylistykę (sposób wyrażania myśli), bo za uja nie rozumiem o co mu chodzi.

Do rzeczy:
- Te oznaki napalenia, to z powodu przedawkowania nikotyny (nie palę), czy słońca (udar słoneczny)?
- Nie jestem dziewicą. Jeśli zaś chodzi o sytuację hipotetyczną, to skąd pewność? Czy na plaży był także ginekolog i przeprowadził szybką obdukcję lekarską?
- Kawałek (czego) obok? Czy chodzi o to, że niedaleko?
- Oboje nic nie "wiecieciemy" o czym? O slangu? O kulturze? Nie mam pojęcia o co ci biega.
- Wariant "a", ubieram ciuchy, ale czyje? Nie sprecyzowałeś, a zakładam, że były tam dwa komplety. Wracam do czasu sprzed snu? Myślami? Bo z tego co mi wiadomo, to nikt jeszcze nie skonstruował wehikułu czasu.
- Wariant "b", tam na końcu, to kto ma się nie odzywać?
- Wariant "c", żebyśmy co? Wyczuli rozmowę? Rozmowę się prowadzi. I o czym mamy nie wiedzieć? O "wyczutej" rozmowie?
- Wariant "d", o nic nie pytam, tylko próbuję dopasować kluczyk do kłódeczki/śrubkę do nakrętki/miecz do pochwy (nomen omen). Odp. na "d", to żarcik taki. ;)
- Wariant "e", odp. na samej górze postu.

ODPOWIEDZ