Budzisz się nagle że snu i jesteś naga na plaży z oznakami napalenia. Jesteś dziewicą. Kawałek obok leży mezczyzna nagi z wzodem. Oboje nic nie wieciecie co do czego że slangu kultury. Co robisz?a) zakładasz ciuchy ktore leżą obok i wracasz do czasu z przed snu?
b)chcesz żebyście mieli je założoną oboje i on leżał na brzuchu żebyście się nie odzywał.
C)chcesz żebyście mieli je założoną oboje i on leżał na brzuchu żebyście wyczuli rozmowe nie wiedząc o tym.?
D)pytasz się co to za różnica między wami.
E)zostajesz i... twoja odpowiedz
Test dla kobiet
Zostaję i... sugeruję facetowi, by przekazał Wosiu (Wosiowi?), że jak następnym razem zapragnie testować kobiety, to niech poprawi stylistykę (sposób wyrażania myśli), bo za uja nie rozumiem o co mu chodzi.
Do rzeczy:
- Te oznaki napalenia, to z powodu przedawkowania nikotyny (nie palę), czy słońca (udar słoneczny)?
- Nie jestem dziewicą. Jeśli zaś chodzi o sytuację hipotetyczną, to skąd pewność? Czy na plaży był także ginekolog i przeprowadził szybką obdukcję lekarską?
- Kawałek (czego) obok? Czy chodzi o to, że niedaleko?
- Oboje nic nie "wiecieciemy" o czym? O slangu? O kulturze? Nie mam pojęcia o co ci biega.
- Wariant "a", ubieram ciuchy, ale czyje? Nie sprecyzowałeś, a zakładam, że były tam dwa komplety. Wracam do czasu sprzed snu? Myślami? Bo z tego co mi wiadomo, to nikt jeszcze nie skonstruował wehikułu czasu.
- Wariant "b", tam na końcu, to kto ma się nie odzywać?
- Wariant "c", żebyśmy co? Wyczuli rozmowę? Rozmowę się prowadzi. I o czym mamy nie wiedzieć? O "wyczutej" rozmowie?
- Wariant "d", o nic nie pytam, tylko próbuję dopasować kluczyk do kłódeczki/śrubkę do nakrętki/miecz do pochwy (nomen omen). Odp. na "d", to żarcik taki. ;)
- Wariant "e", odp. na samej górze postu.
Do rzeczy:
- Te oznaki napalenia, to z powodu przedawkowania nikotyny (nie palę), czy słońca (udar słoneczny)?
- Nie jestem dziewicą. Jeśli zaś chodzi o sytuację hipotetyczną, to skąd pewność? Czy na plaży był także ginekolog i przeprowadził szybką obdukcję lekarską?
- Kawałek (czego) obok? Czy chodzi o to, że niedaleko?
- Oboje nic nie "wiecieciemy" o czym? O slangu? O kulturze? Nie mam pojęcia o co ci biega.
- Wariant "a", ubieram ciuchy, ale czyje? Nie sprecyzowałeś, a zakładam, że były tam dwa komplety. Wracam do czasu sprzed snu? Myślami? Bo z tego co mi wiadomo, to nikt jeszcze nie skonstruował wehikułu czasu.
- Wariant "b", tam na końcu, to kto ma się nie odzywać?
- Wariant "c", żebyśmy co? Wyczuli rozmowę? Rozmowę się prowadzi. I o czym mamy nie wiedzieć? O "wyczutej" rozmowie?
- Wariant "d", o nic nie pytam, tylko próbuję dopasować kluczyk do kłódeczki/śrubkę do nakrętki/miecz do pochwy (nomen omen). Odp. na "d", to żarcik taki. ;)
- Wariant "e", odp. na samej górze postu.