Jak powiększyć wytrysk
Jak powiększyć wytrysk
Panowie ja widze u siebie znacznie słabszy wytrysk o mniejszej objętości. obecnie zastanawiam się nad jakąś suplementacją ;/ Czy ktoś z Was może przyjmował Cum on? Bo znajomy mnie namawia na ten środek ale wolę jeszcze dopytać się na forum medycznym czy miał ktoś z nim do czynienia?
Moja partnerka lubi mocne i obfite wytryski ale w ostatnim czasie coś u mnie z tym cienko.
Moja partnerka lubi mocne i obfite wytryski ale w ostatnim czasie coś u mnie z tym cienko.
Czy tutaj po paru godzinach ktoś magicznie zareklamuje "preparat", który mu pomógł?
Wytryski są różne, i tyle.
Trzeba być zdrowym, ćwiczyć i dobrze się odżywiać by mieć solidne wytryski.
A do tego trzeba mieć czym trysnąć, więc trzeba mieć przerwy między wytryskami, by nagromadziła się sperma.
Wytryski są różne, i tyle.
Trzeba być zdrowym, ćwiczyć i dobrze się odżywiać by mieć solidne wytryski.
A do tego trzeba mieć czym trysnąć, więc trzeba mieć przerwy między wytryskami, by nagromadziła się sperma.
Może potrzebna jest Ci mocniejsza stymulacja? Sam zauważyłem,ze jak facet jest bardziej podniecony to ma mocniejszy wytrysk o wiekszej objętości. Tak mam u siebie. Poza tym czy zastanawiałeś się nad suplementacja? W wielu przypadkach może dać dobre efekty. Na przykład sam przyjmuję aktualnie cum on ( dlatego,że moja partnerka lubi jak mam mocniejszy wytrysk).
-
Ja tryskam na dwa lyki, jak mowia laski, ale to jest jak dlugo trzymam spust, przy takim ostrym rypaniu tak do godziny/poltorej bez zadnej przerwy, faja stoi wtedy jeszcze mocniej, oczywiscie co jakis czas musi byc obciagany