Nie wchodzę więcej na Showup nie ma sensu szkoda nerwów. Aby popisać z transmitującym trzeba za każdym razem darować mu żetony - A kto mi podaruje?.....

Dzisiaj jest pt wrz 05, 2025 3:43 am
Post autor: supead432 » śr lut 26, 2020 7:40 am
Post autor: asf89 » śr lut 26, 2020 8:29 pm
Post autor: Desiderium19 » sob lut 29, 2020 3:54 pm
Moim zdaniem gawędziarstwo złe nie jest. Ja tam lubię sobie z kimś pogadać na transmisji, nawet jeśli ta osoba mi nie sypie, bo o wiele fajniej się świeci dupą do ekranu jak jest komu odpowiedzieć, niż jak na chacie ciiisza, bo blokuje pisanie, a ci, co rzucają, pisać nie chcąasf89 pisze: ↑śr lut 26, 2020 8:29 pmOd początku istnienia SU tak było, że jak na transmisji jest więcej niż bodajże 40 czy 50 osób, to trzeba dać napiwek albo regularnie doładowywać konto, żeby móc pisać. Z mojego odświadczenia, działa to dość dobrze, bo odstrasza z portalu erotomanów gawędziarzy którzy potrafią siedzieć godzinami i pierdolić głupoty na publicznym, szkoda mi tylko tych dziewczyn które nie mają wystarczająco dużej publiki, żeby ta funkacja im się włączyła.
Post autor: asf89 » sob lut 29, 2020 6:34 pm
Zwykł gawędziarstwo nie jest złe, ale jak masz większą ilość osób to szansa na to, że są wśród nich "nawracacze" albo erotomani którzy siedzą i ślinią się do ekranu jak tylko zobaczą kawałek skóry też się zwiększa, a jednocześnie to są takie typy oglądających, którzy przeważnie wydają mniej na SU, więc jak publika się zwiększa to system ich automatycznie wycina z czatu.Desiderium19 pisze: ↑sob lut 29, 2020 3:54 pmMoim zdaniem gawędziarstwo złe nie jest. Ja tam lubię sobie z kimś pogadać na transmisji, nawet jeśli ta osoba mi nie sypie, bo o wiele fajniej się świeci dupą do ekranu jak jest komu odpowiedzieć, niż jak na chacie ciiisza, bo blokuje pisanie, a ci, co rzucają, pisać nie chcąasf89 pisze: ↑śr lut 26, 2020 8:29 pmOd początku istnienia SU tak było, że jak na transmisji jest więcej niż bodajże 40 czy 50 osób, to trzeba dać napiwek albo regularnie doładowywać konto, żeby móc pisać. Z mojego odświadczenia, działa to dość dobrze, bo odstrasza z portalu erotomanów gawędziarzy którzy potrafią siedzieć godzinami i pierdolić głupoty na publicznym, szkoda mi tylko tych dziewczyn które nie mają wystarczająco dużej publiki, żeby ta funkacja im się włączyła.![]()
Takich, co pierdolą głupoty i irytują zawsze można potraktować kickiem.
Post autor: LandLord » ndz mar 01, 2020 11:32 pm