Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Instrukcja masturbacji

O wszystkim i o niczym.
ODPOWIEDZ
daniosto

Instrukcja masturbacji

Post autor: daniosto » sob sty 25, 2020 11:29 pm

Potrzebuję żeby któraś z Pań nagrała mi za żetony instrukcje masturbacji do orgazmu. Masturbacja może być tylko palcami i powinna trwać 5-10 minut. Na obrazie potrzebuję zbliżenie cipki żebym mógł dokładnie widzieć co się dzieję. Potrzebuję tych informacji do pewnego eksperymentu. Jak któraś chętna to proszę o kontakt.

Awatar użytkownika
Desiderium19

Post autor: Desiderium19 » ndz sty 26, 2020 6:38 pm

Co to za eksperyment? :lol:

daniosto

Post autor: daniosto » ndz sty 26, 2020 11:05 pm

Potrzebuję danych do zaprogramowania lusha. Obraz może być słabej jakości. Ważne żebym mógł zobaczyć gdzie i ile razy dotyka się kobietą w drodze do orgazmu.

axiantis

Post autor: axiantis » pn sty 27, 2020 6:30 pm

mhm i myślisz że laski na kamerkach przeżywają prawdziwe orgazmy........... :D :D :D :D

daniosto

Post autor: daniosto » pn sty 27, 2020 8:46 pm

Szukam jednorożca, tzn jednorożczyni :). Myślę że spory procent kobiet jest tu dla zabawy i kasy, a nie tylko kasy. Zresztą nie musi dostać orgazmu, ważne co robi żeby go dostać.

Awatar użytkownika
Desiderium19

Post autor: Desiderium19 » śr lut 12, 2020 8:37 pm

daniosto pisze:
ndz sty 26, 2020 11:05 pm
Potrzebuję danych do zaprogramowania lusha. Obraz może być słabej jakości. Ważne żebym mógł zobaczyć gdzie i ile razy dotyka się kobietą w drodze do orgazmu.
Lusha nie da się "zaprogramować". Każda dziewczyna przeżywa inaczej i za każdym razem czuć inaczej. Myślę, że nie znajdziesz złotego sposobu wibracji, inna sprawa, że od takich samych wibracji to może być ciężko dojść

Awatar użytkownika
LandLord

Post autor: LandLord » czw lut 13, 2020 6:48 pm

daniosto pisze:
ndz sty 26, 2020 11:05 pm
Znam jedną uzdolnioną programistkę - jak chcesz, może podeślę jej temat, żeby zaprogramowała Ci tego Lusha.

ODPOWIEDZ