Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Pytanko do Pań(naszych Bogini Sexu) ;*

O wszystkim i o niczym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
LemonHaze69

Pytanko do Pań(naszych Bogini Sexu) ;*

Post autor: LemonHaze69 » pt gru 13, 2019 3:55 am

Witam goraco wszystkie piekne panie mam do was male pytanko bo troszke mnie to ciekawi czy lubicie byc wulgarne w lozku ? chodzi mi o takie wyrazenia typu pierdol mnie, mocniej, glebiej hmm? bo ja osobiscie uwielbiam jak kobieta jest taka wulgarna suka bo na mnie to dziala mega podniecajaco ;) i czy lubicie jak facet jest taki wulgarny w stosunku do was ? chodzi mi o wyzwiska podczas sexu typu suka,dziwka,szmata, czy np ssij kurewko ? w sensie jak to na was dziala czy to was nakreca (podnieca) czy raczej w odwrotna strone ???

M

resta86

Post autor: resta86 » pn gru 16, 2019 4:36 am

Raczej to zalezy od preferencji danej kobiety ale nie bede sie za panie wypowiadal :)

Marcin231

Post autor: Marcin231 » pn gru 16, 2019 8:03 pm

Pewnie to kwestia ilości żetonów ;)

Awatar użytkownika
oko_rozwarte_szeroko

Post autor: oko_rozwarte_szeroko » ndz gru 22, 2019 7:43 pm

Żadna Bogini nie pozwoli sobie na uwłaczające wobec niej zachowania.
Boginię się wielbi i wysławia. Nadskakuje się jej i na każdym kroku okazuje szacunek.
Do Bogini zwracamy się: "Jaśnie umiłowana!"
Natomiast Bogini może besztać delikwentów ile wlezie.
Mniej więcej tak:
Na pohybel moi mili, boście mi życie spierniczyli, na otarcie moich łez, niech was teraz gryzie pies!"
Rymik! :geek:

Rower_Kurwica

Post autor: Rower_Kurwica » pn gru 23, 2019 3:52 am

Raczej do naszych "bogin" z su powinno się takimi wierszami mówić: Oh pseudo bogini moja miła tyś mi żeton wpierdoliła.Będziesz za to ruchana i poniewierana, wsadze Ci dildo pomiędzy kolana.Bedziesz przez to kwiczeć a ja ze śmiechu ryczeć itd. Takie z nich bogonie jak ze mnie poeta :mrgreen:

Awatar użytkownika
LandLord

Post autor: LandLord » pn kwie 20, 2020 4:10 pm

Widzę, że wszystkie zapracowane boginie SU milczą w temacie, więc pozwolę sobie dorzucić dwa grosze i dolać oliwy do ognia, co by wątek nie zgasł. W kwestiach seksu większość lasek jest bardziej "waniliowa" niż "pieprzna". Wiele zależy od temperamentu i wczesnych doświadczeń z seksem (czym skorupka za młodu nasiąknie...) Zdarzają się takie, które lubią być zdominowane, zlane po dupsku, zwyzywane (w ramach gry), lecz większość woli być traktowana jakby były tymi boginiami.

ODPOWIEDZ