Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Nie rozumiem logiki dziewczyn z kamerek

O wszystkim i o niczym.
ODPOWIEDZ
Corus

Nie rozumiem logiki dziewczyn z kamerek

Post autor: Corus » śr paź 30, 2024 2:18 pm

Na przykładnie @_Gigi_ i listy osób z postu o "zaniedbanych ruchaczach" viewtopic.php?f=13&t=15801&p=92912&hili ... ani#p92912
Nie rozumiem logiki dziewczyn z kamerek. Ktoś może mi to wytłumaczyć? Myślałem, że jej nowy chłopak to chociaż taki, wiecie, wysportowany facet, a tu znowu jakiś chuderlak, który ledwo ją podnosi i ma chudsze ręce od niej o flaku nie wspominając...
Zauważyłem, że wszystkie dziewczyny z topki mają jakiś chuderlaków, owłosionych grubasów, a wszystko ich jeszcze łączy to, że często im nawet nie staje przez co opisy grupek są niezgodne z zapowiadanym SHOW.
Jedyna aktualnie dziewczyna, która występuje z chłopami i trzyma poziom to @Kiira...

Makingmyreputation

Post autor: Makingmyreputation » pn lis 11, 2024 4:07 am

Corus pisze:
śr paź 30, 2024 2:18 pm
Na przykładnie @_Gigi_ i listy osób z postu o "zaniedbanych ruchaczach" viewtopic.php?f=13&t=15801&p=92912&hili ... ani#p92912
Nie rozumiem logiki dziewczyn z kamerek. Ktoś może mi to wytłumaczyć? Myślałem, że jej nowy chłopak to chociaż taki, wiecie, wysportowany facet, a tu znowu jakiś chuderlak, który ledwo ją podnosi i ma chudsze ręce od niej o flaku nie wspominając...
Zauważyłem, że wszystkie dziewczyny z topki mają jakiś chuderlaków, owłosionych grubasów, a wszystko ich jeszcze łączy to, że często im nawet nie staje przez co opisy grupek są niezgodne z zapowiadanym SHOW.
Jedyna aktualnie dziewczyna, która występuje z chłopami i trzyma poziom to @Kiira...
poruszasz nie jedną a kilka spraw:

po pierwsze: jej ciało jej wybór! Za chudy, za owłosiony, niesympatyczny, patyczkowaty ... sprawa wyłącznie dziewczyn bo one wybierają sobie partnerów nie widzowie.

po drugie: poniekąd kontradyktoryjnie do tego, co wyżej: jeśli kreatorka kontentu na SU wybiera partnera do transmisji, który jest na tyle mało strawny, że zamiast poszerzać zasięgi i monetyzacje to obu grzebie w konsekwencji jej kanał przepadnie i nie będzie już "chuderlaka z flakiem".

po trzecie: zapraszam wszystkich narzekających na słabą erekcję bądź jej brak do stawania na przeciwko kamerki i dawania "show" przy pełnym świetle (ma być widać, to przecież kamerki) i przy jednoczesnym nawale życzeń typu "zrób", "pokaż", "ustaw ją na szpak", "z drugiej strony", "czemu nie stoi?", "dlaczego nie jęczy?", itd.

i na końcu: zachęcam wszystkich użytkowników do promowania kontentu który jest dla nich ciekawy poprzez wsparcia drogą bezpośrednią, tj. via żeton;
z drugiej strony, każdy może wyrazić swą dezaprobatę w prosty sposób, tj. lekce sobie warząc dziewczyny prezentujące nie atrakcyjne pokazy a jeśli większość będzie właśnie tak sabotowała daną kreatorkę to wypadnie ona z SU i życzenie spełnione, sprawa załatwiona

nie ma za co

ODPOWIEDZ