Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Jak ustawic platne komentarze na czacie podczas robienia transmisji?

O wszystkim i o niczym.
ODPOWIEDZ
Elfka

Jak ustawic platne komentarze na czacie podczas robienia transmisji?

Post autor: Elfka » wt paź 01, 2019 7:56 pm

Szukam tej opcji i nigdzie nie widzę. Wkurza mnie to,że piszą byle bzdury. Może gdy będzie trzeba podarować żetony by cos napisac to chociaż część sie powstrzyma... Bo jak powszechnie wiadomo ten kto ma najwięcej do powiedzenia ma najmniejszy zamiar rzucic żeton :)

WookieWookie

Post autor: WookieWookie » wt paź 01, 2019 9:03 pm

Nie ma takiej opcji.
Chyba, że ktoś Ci napisze jakąś apkę, co z automatu wyciszy ludzi po jednej informacji i na czat wyświetli info, że ma zapłacić by odzyskać prawo pisania - wtedy po napiwku automatycznie przywróci możliwość pisania.

Awatar użytkownika
DigitusMedius

Post autor: DigitusMedius » wt paź 01, 2019 9:24 pm

Elfka pisze:
wt paź 01, 2019 7:56 pm
Szukam tej opcji i nigdzie nie widzę. Wkurza mnie to,że piszą byle bzdury. Może gdy będzie trzeba podarować żetony by cos napisac to chociaż część sie powstrzyma... Bo jak powszechnie wiadomo ten kto ma najwięcej do powiedzenia ma najmniejszy zamiar rzucic żeton :)
Czat się automatycznie blokuje gdy masz +50/80 widzów i użytkownik musi rzucić dyszke by móc z Tobą rozmawiać, gdy mija określona ilość czasu gdzie nikt nie pisze/rzuca napiwków to się odblokowuje na około 5-10 minut.

WookieWookie

Post autor: WookieWookie » śr paź 02, 2019 3:16 pm

DigitusMedius pisze:
wt paź 01, 2019 9:24 pm
Elfka pisze:
wt paź 01, 2019 7:56 pm
Czat się automatycznie blokuje gdy masz +50/80 widzów i użytkownik musi rzucić dyszke by móc z Tobą rozmawiać, gdy mija określona ilość czasu gdzie nikt nie pisze/rzuca napiwków to się odblokowuje na około 5-10 minut.
Chcę napisać "bzdura", bo cię nie lubię.
Kilka czynników sprawia kto i kiedy dostaje blokadę na czat od Szołapa - tę, wymuszającą zapłacenie komuś, tzn. rzucenie napiwka.
a) godzina (czas)
b) ogólny ruch na stronie
c) posiadanie żetonów i aktywność z nimi związana
d) kupno żetonów w przeciągu ostatnich 2 tygodni
e) liczba widzów

Awatar użytkownika
DigitusMedius

Post autor: DigitusMedius » śr paź 02, 2019 10:23 pm

Wookie napisałam to z mojej perspektywy-transmitującej, bo tak mi się przynajmniej wydawało, ale dziękuję za naprowadzenie :)

ODPOWIEDZ