Dokładnie.AndrzejiNatalia pisze: ↑sob mar 07, 2020 4:43 pmtu nasuwa się pytanie czy lepiej jest :
1. nadawac na su
2. pałacic za oglądanie
3. być trollem bez zycia, życ showupem i forum , nie mieć na pokazy płatne i wszystko wiedzieć najlepiej o wszystkich
bo lekko mi tu dulszyzną trącicie rozmówcy
Znajoma na Showup
Re: Znajoma na Showup
Kilka razy parę osób mnie znalazło. Jeden z chłopów wziął priva ze mną, a na sam koniec pokazał mi swoją twarz i miałam takie "ooo cześć" xDi dziwi mnie ze dla niego to nie bylo niezręczne ani trochę xD
No i mam taka swoją psychofanke, która wchodzi do mnie ma transmisje (nieoficjalnie) i robi screeny, nagrywa mnie i pokazuje każdemu możliwemu napotkanemu człowiekowi xD laska ma negatywnego świra na moim punkcie i w sumie jedyne co robi to mi reklamę bo co ktoś znajomy wejdzie to mówi, że dostał znak że jestem na kamerkach od mojej stalkerki-reklamodawcy xD
No i mam taka swoją psychofanke, która wchodzi do mnie ma transmisje (nieoficjalnie) i robi screeny, nagrywa mnie i pokazuje każdemu możliwemu napotkanemu człowiekowi xD laska ma negatywnego świra na moim punkcie i w sumie jedyne co robi to mi reklamę bo co ktoś znajomy wejdzie to mówi, że dostał znak że jestem na kamerkach od mojej stalkerki-reklamodawcy xD