Znalazłem zdjęcia z innym typem u mojej narzeczonej w telefonie (ostre) co mam zrobić
-
Znalazłem zdjęcia z innym typem u mojej narzeczonej w telefonie (ostre) co mam zrobić
Moja narzeczona ma fotki jak obciaga jakiemuś typowi sprawdzałem po dacie dwa dni temu 🤔
-
Wiesz zawsze możesz zapytać swojej dziewczyny czy ma ochotę na dwie pałki zobaczysz jej minę i usłyszysz to co ci powiem może zrealizujecie jakieś nowe doświadczenia seksualne
- PajonkBarbarian_bezRonk
Złam jej podwójnie serce. Odbij jej tego typa, i wyślij jej foty jak ty robisz loda temu typowi. A Potem dopisz jeszcze, że on już cię nie kocha, ja też nie, byłaś tylko przykrywką dla naszej miłości. Zostaniesz sama.
- toweliiegirl420
🤣👍PajonkBarbarian_bezRonk pisze: ↑czw sty 05, 2023 10:47 amZłam jej podwójnie serce. Odbij jej tego typa, i wyślij jej foty jak ty robisz loda temu typowi. A Potem dopisz jeszcze, że on już cię nie kocha, ja też nie, byłaś tylko przykrywką dla naszej miłości. Zostaniesz sama.
I to się nazywa dobra rada! xDPajonkBarbarian_bezRonk pisze: ↑czw sty 05, 2023 10:47 amZłam jej podwójnie serce. Odbij jej tego typa, i wyślij jej foty jak ty robisz loda temu typowi. A Potem dopisz jeszcze, że on już cię nie kocha, ja też nie, byłaś tylko przykrywką dla naszej miłości. Zostaniesz sama.