Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Znalazłem zdjęcia z innym typem u mojej narzeczonej w telefonie (ostre) co mam zrobić

O wszystkim i o niczym.
ODPOWIEDZ
Lubiebicpotwarzy

Znalazłem zdjęcia z innym typem u mojej narzeczonej w telefonie (ostre) co mam zrobić

Post autor: Lubiebicpotwarzy » pt gru 16, 2022 8:01 am

Moja narzeczona ma fotki jak obciaga jakiemuś typowi sprawdzałem po dacie dwa dni temu 🤔

WojciechBONITO

Post autor: WojciechBONITO » sob gru 17, 2022 1:15 am

Wiesz zawsze możesz zapytać swojej dziewczyny czy ma ochotę na dwie pałki zobaczysz jej minę i usłyszysz to co ci powiem może zrealizujecie jakieś nowe doświadczenia seksualne

Michalpantyhose

Post autor: Michalpantyhose » pn sty 02, 2023 3:19 pm

Super żonka :)

Awatar użytkownika
PajonkBarbarian_bezRonk

Post autor: PajonkBarbarian_bezRonk » czw sty 05, 2023 10:47 am

Złam jej podwójnie serce. Odbij jej tego typa, i wyślij jej foty jak ty robisz loda temu typowi. A Potem dopisz jeszcze, że on już cię nie kocha, ja też nie, byłaś tylko przykrywką dla naszej miłości. Zostaniesz sama.

LovelyAsshole

Post autor: LovelyAsshole » wt sty 10, 2023 6:31 pm

Zrób to co co lubisz robić zgodnie ze swoja ksywka.

Awatar użytkownika
toweliiegirl420

Post autor: toweliiegirl420 » czw sty 19, 2023 1:45 am

PajonkBarbarian_bezRonk pisze:
czw sty 05, 2023 10:47 am
Złam jej podwójnie serce. Odbij jej tego typa, i wyślij jej foty jak ty robisz loda temu typowi. A Potem dopisz jeszcze, że on już cię nie kocha, ja też nie, byłaś tylko przykrywką dla naszej miłości. Zostaniesz sama.
🤣👍

Scream

Post autor: Scream » ndz sty 22, 2023 5:48 am

PajonkBarbarian_bezRonk pisze:
czw sty 05, 2023 10:47 am
I to się nazywa dobra rada! xD

ODPOWIEDZ