Penis complete na powiększenie penisa
Penis complete na powiększenie penisa
Szukam opinii o tym środku. Chce kupić coś na powiekszenie penisa. I zastanawiam sie nad penis complete a penilarge. Ktoś brał? Może macie porównanie?
Penis complete to jedne z lepszych. Drogie ale sam polecam. Biorę od 4 miesięcy. Penis urósł o 3 cm i o 4 cm w obwodzie. Są trochę drogei, to fakt ale dla mnie warto bo penis się powiększyl a stosowalem pompki i nie było różnicy. penilare nie bralem ale tez o nich czytalem i sobie je polecaja.
Zarówno penis complete jak i penilarge mają podobne działanie. W składzie tych tabletek jest L arginina, która sprawia, że erekcje są mocniejsze. Zwiększa ilość azotu i tym samym w czasie erekcji o wiele więcej krwi napływa do penisa. Erekcje są większe, mocniejsze. Im więcej napływa krwi tym bardziej napełniają się naczynia krwionośne I potem już powiększają się na stałe. Pamiętam,ze jak brałem penis complete to miałem o wiele większa ochotę na seks, o wiele większe erekcje. Czasami niestety w niespodziewanych momentach,a le to przeszło po 2 miesiącach brania. A brałem tabletki prawie 4 miesiące. Penis się powiększył tak jak w obietnicach. Nie wykluczam jednak,że do nich wrócę chociażby dla tego dobrego efektu działania.